Merkez Bankası para bastıkça ve
1oY tahvil: 17.2%
2Y tahvil : 19.4%
bu tahvil faizleri düşmeden piyasa faizlerinin düşmesi imkansız denmekte.
tabiki üstadlar daha iyi bilir
Printable View
Merkez Bankası para bastıkça ve
1oY tahvil: 17.2%
2Y tahvil : 19.4%
bu tahvil faizleri düşmeden piyasa faizlerinin düşmesi imkansız denmekte.
tabiki üstadlar daha iyi bilir
Evet şubeleri ayrı. Web sitelerinden veya Google'dan bulabilirsiniz adres ve telefonlarını. İlgilendiklerinizi arayıp sorarak alt limit hakkında bilgi alabilirsiniz. Kesin bir kuralları yok gibi görüyorum ben. Sözde bazı limitler var ama esnemeye müsait gibi görünüyor. Belki farklı bankalardaki mevduat miktarlarınıza göre, ileride kendi bankalarına daha fazla mevduat aktarabileceğinizi düşünerek, başlangıçta limit altı miktarlarla açılış yapmayı kabul ediyor olabilirler.
Sevgili mevduatçı kardeşlerim , şöyle 3-4 sayfa okudum. Coşmuşsunuz. Dövizcileri taşlıyorsunuz ama henüz erken. Sonra sepet yapan benim gibilerde hem döviz, hem mevduat hem yatırım fonu , hem titreşimli don bulunuyor. Yani aslında hepimiz tasarrufçuyuz.
Şimdi gelelim son 2 günde ki faiz oranlarındaki kıpraşmaya.... Haziran ayının bilanço ayı olduğu hepinizin gözünden kaçmış. Bu ayın sonundan itibaren oranlar 17 lere inecektir. Bunu bir köşeye not ediniz. Hepimize bol kazançlar. yatırım tavsiyesi olamaz.
Özel bankacılık şubelerini gözünüzde büyütmeyiniz. Onların esas hikayesi; yatırılacak paranın büyüklüğü değildir. Genelde türev ürünler ve borsa işlemlerine yönelik faaliyetlerde bulunmak üzere konusunda iyi elemanlar çalıştırırlar. Diğer sıradan şubelerde telefona bakacak adam bulamazsınız, sinir olursunuz. Özel şubede jet hızıyla telefona bakarlar.Çünkü al-sat demek komisyon demektir. Kazanç demektir.
Burgan internet oranlar:
https://i.hizliresim.com/Q2ZRMG.png