Baycorç bi pasta resmi atsan keyfimiz yerine gelse
ALP-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Baycorç bi pasta resmi atsan keyfimiz yerine gelse
Takasta metro göründü yine. Hayra alamet değil. Ytd
Malum grup 3 aracı kurumda 8m üzeri lot toplamış.
Gelen giden var mı diye bakıyor. Gelen olmayınca ( endeks yükselirken kimse bu hisseye para sokmaz) biraz aşağıya çekip bekletiyor. Merak etmeyin ortalık sakin olduğu zaman gene kürsülere asılır. Ben tahminimi söylerim. Bu kişi ve kişiler maliyetleri her neyse - diyelim ki 2 lira x kuruş olsun, x kuruş + 5-10 kuruşa ellerindeki bütün mali devretmeye 50 sefer razı olurlar. Fakat bugünkü görünümde öyle bir alıcı gelmez. Alıcı gelmeyince mecburen yön yukarı ve yukarıdan perakende işlemler.
Üstad zaten bunu yazma sebebim bu. Haber bekleyen arkadaşlar hüsrana uğrayabilir. Hareket yine spekülasyon. Ytd
Tık tık tık kimse var mı ....:). Yatırım tavsiyesi değildir ....
[QUOTE=noreply;3107509]Gelen giden var mı diye bakıyor. Gelen olmayınca ( endeks yükselirken kimse bu hisseye para sokmaz) biraz aşağıya çekip bekletiyor. Merak etmeyin ortalık sakin olduğu zaman gene kürsülere asılır. Ben tahminimi söylerim. Bu kişi ve kişiler maliyetleri her neyse - diyelim ki 2 lira x kuruş olsun, x kuruş + 5-10 kuruşa ellerindeki bütün mali devretmeye 50 sefer razı olurlar. Fakat bugünkü görünümde öyle bir alıcı gelmez. Alıcı gelmeyince mecburen yön yukarı ve yukarıdan perakende işlemler.[/QUOTE
Sağolsun spek tekrar kendi adıma uygun yerlere gelirse bir parça ekmek de ben alırım ...yatırım tavsiyesi değildir.....
ısgsy yi investing sitesinde pazarladiklari zaman aynı günlerde ALYAG isimli Hisseyi de pazarladilar.muhtemelen aynı guruptu.alyag şimdi gözaltı pazarında 0.300 kuruş.oysa 0.850 kurstu Ogün.rus ortak,cart curt bir suru hikaye yazmışlardı.hepsi hikaye çıktı.olan bu hırsızlara kanan küçük yatırımcıya oldu.