İşte bende onu diyorum. Orası cok büyük. Bizde hacim olmadıgı icin adam istediği gibi hareket ettiriyor.
Yok varlık fonu yok herif su bu. Ülkede sürekli sorun bas gösteriyor.
Printable View
Mal verdikleri anda kolunu bacağını kopartırlar. Mal adlıkları anda ise feza..
Sasa dün açılışta 5,24 sattım, 5,46 hızlıca tavan oldu. Bugün yine hızlıca 6,00 tavan oldu..Tavandan dünya mal verdiler 5,71 oldu..Alayım biraz derken 1 dak içinde yine tavan oldu..Tabi 5 lira altından alınan mallar buralarda veriliyor.
3,03'den dün 5000 icbct aldım. Saatlerce çıkarmadı çünkü mal düşmedi. Yarısını 3,12'den yarısını da sabah 3,21'den verdim. Güzel Para kazandık 2 günde ama tabiri caizse dokuz doğruyoruz veya sattığımız fizana gidiyor. Cuma sabah 67'den almadığımız Tüpraş şu an 77..O kadar örnek var ki..
2 günde 100 ky'nın max. 5 tanesi kazanmıştır. Adamlar pozisyonu, psikolojiyi, milletin nerde yuvalandığını o kadar iyi biliyor ki. Çok sakin ve tecrübeli olmak lazım mal alırken. Bu tarz piyasalar adamı bitirir
Kimsecikler yok bugün. Nerede bu millet, nerede bu devlet?
fed parasal genişleme kararları sonrası dolar/tl 5 olacak beklentisi bazı çevrelerde ve hatta burada da "umutla" bekleniyor..
olaylar nasıl gelişsecek göreceğiz ama bu bana "dolar 1 tl olacak" ve benzeri söylemleri hatırlattı.. olayı sadece fed merkezli değerlendirenler ülkedeki israf, iş bilmezlik ve kötü yönetimi, bozulan bütçe yapısı vb gibi konuları hesaba katmamışa benziyorlar.. fed in paraları da bir yere kadar..
https://pbs.twimg.com/media/DcQilFVWkAASEuN.jpg