Gevur olmayınca bizim kapçık ağızlı yerli pala da kıvrandırıp duruyor. Hiç sorumluluk almıyor. ABD açılınca bir hareket gelir belki.
Printable View
Gevur olmayınca bizim kapçık ağızlı yerli pala da kıvrandırıp duruyor. Hiç sorumluluk almıyor. ABD açılınca bir hareket gelir belki.
Abdülhamit de rusya ve ingiltere arasında denge politikası falan diyip götürmeye çalıştı idi..
Mal varlığı ve kara para trafiği diyorum başka da bişi demiyorum..
O uyuşturucu videoları boşuna servis edilmedi..
whatsapp insta facebook..
Bunların dataları hepsi saklanıyor..
Sen istediğin kadar sil..Yine orada..
Çok gelişmiş algoritmaları var..
1-2 tıkla bütün pudra şekerciler şunlar bunlar herşey ortaya çıkar..
Sen istediğin kadar sil mil bilmem ne et..
bıst100 5 daklıklarda 2 li tepe oluşuyor..1439 üzerinde iptal..
Öyle değil mi ya! Türkiye de dereceye girip,uydurulan ama yargı tarafından bu kadarda olmaz diye iptal edilen sözlü mülakatlarda elenen gençler fetocu,ellerindeki tek silahları,ordu evlerindeki pasta bıçağı olan emekli paşalar darbeci,muhalefet zaten alayı hayin....
Gerçekten ne kötü bir şey ya beynini sabit bir fikre vermek,hiç bir şekilde o fikri ve mensuplarını suçlayamamak,hatayı,düşmanı hep karşıda aramak...
her konuda fikrin var ama bu konuda yok demek :) "reis" diyorsa bir bildiği vardır değil mi ??
kanal istanbul kadar aptalca bir proje var mı?
deniz trafiği arttı diye durmadan kanal mı yapacağız ?
yine artarsa 3. kanalı mı yapacağız..? ayrıca trafik artmıyor azalıyor ..
kaldı ki 90 larda trafikte güvenlik için lozan ve montrö üzerine ek sıkılaştırmalar yaptı bizimkiler yabancılar bir şey diyemedi ..kapasite belli..kimse bizi bir şeye zorlayamaz.
kanal istanbul bir emlak projesi. araplara 10 yıldır pazarlanıyor. ayrıca abd ye ödenecek diyetler var..
şu anda bile ulaşımın zor olduğu bir kentte toprağı kazıp karşıdan karşıya geçmek için 15 tane köprü yapmak da ancak hiç bir şeyden anlamayan idraksizlerin ortaya atacağı bir şey..
Kafamız nasıl güzel artık ne içiyorsak,adamlar emekli,önemli sorunlara parmak bastılar diye vatan haini ilan edilecek,birde görevdeyken niye bunu yapmamışlar diye soruluyor...
Not: bu adamların çoğu daha evvelde fetoşçuların kumpasıyla yargılanıyordu,geçin bunları,tüm vatanı ilgilendiren konularda her vatandaş görüş beyan edebilir,ha siz diyorsanız demokrasi yanlız bana ve boynukalınlara orası ayrı...