Hala nuri zirvasini paylaşanlar var !!!!
Ufak tepki gelmeli. Ytd ince long cok az
Printable View
Hala nuri zirvasini paylaşanlar var !!!!
Ufak tepki gelmeli. Ytd ince long cok az
http://666kb.com/i/dndbvhsc5eri2n0rk.png
ortalama 122.200-300 den kapandım...tüm poz. kapandı....bildiğim bir şey yok....belki dahada düşer-yükselir...bana bu yeter....
tavsiye-elektrik değildir....hatta hiç bir teknik boyutu yoktur..
bir ara 122.000 de 5.200 kontrat vardı....işaret fişeği...
Spot hacim 604 milyon daha kimse kimsenin malını almadı. Fiyatların oturması bekleniypr, alıcı da pek yok gibi daha doğrusu çalı arkasında bekliyor belki.
ülkeye işsiz güçsüz bi moka yaramayan 4 milyon suriyeli gelmiş istanbul rezil halde, dün topkapı daydım içim acıdı resmen oraları ele geçirmişler sıkıyorsa karını nişanlını al da gir, abd de kapıları kapadı, ne hale geldik yazıktır beee
Borsayı satanlar şimdi dolar almaya başladılar..
aslında tepkiye oynamak çok riskli
7000 puan düşmüş piyasada 700 veya 1000 veya 1500 puan yakalıycam derken 3000 daha yedirirler, acıma yok görünüyor bunca yıldır vobdayım kademelere bakıyorum böyle rahat mal yedirmemiştir herifler.
biliyorsunuz vobda malı kitledilermi bir daha çok zor ky yi bağırtmadan bırakmazlar.
Tepki geldi
BİST 100'de 95,000 den önce ciddi bir tepki beklemiyorum.
Devlet birada ABD karari sonrasi "aciz" göstermek istemeyecektir, ileriki dakikalarda kamu hisseleri tarafindan dogrudan müdahaleler ve adimlar gelecektir, kendini güclü göstermek icin, eger gelmez ise zaten acinacak durumda demektir...
Gezi den sonraki 3 haziran daki satışı anımsayanlar var mı?
Kredisi olanların satışı bitmeli önce.
gün içerisinde yumuşak açıklamalar gelecek bence.
bu kadar rezil borsamız varken..
para kazanmamız tesadüflere bağlı...
*gedikli: Piyasalarda şu anda yaşanan dalgalanmalar tamamen psikolojik ve suni
Ben kısaları kapattım.
Arkadaşlar vatanımıza ülkemize güvenmeliyiz. Neyimiz var neyimiz yok mal alalım :)
Amerikalı lara en iyi cevabı bildikleri dilde yani ekonomide gösterelim.
( buranın hali maalesef bu, ülemizde bu)
Shortu kapattım üstüne birde long açtım haha
Makasi 3 haftada 2600 lerden 700 lere neden düşürdüğünü anladik degil mi simdi.
Mal dağıtıyorsa makasi dusurur eksi bile yapar.
Mal kaciriyorsa 2600 lere kdr cikartir. Ilerde 3000 lere cikacak o makas. Yine De teorik normal diyenler cikacaktir. Siz inanmayin.
Benim short sistem sat hedefim gerçekleşti bu sebepten long oldum şuan için gün içi en düşük fiyatlardan almış olduk hayırlısı artık
aslında piyasa olması gerektiği gibide buna inanmak istemiyor ky
ne zamandır merdivenleri tırmandığı gibi değil ve düşüş trendine giriş yapmaya çalışıyor diye bahsetmiştim
artık malı kitledikçe düşüşler daha rahat oluyor
örümcek ağı düşünün, hengi seviyede ne kadar ağa yakaladıysa hemen yeni ağ örmek için düşüş devam ediyor, ağa düşen oldukça bu böyle devam eder ve bizde buna düşüş deriz o kadar.
bugün açılıştan sonra 125 bin üzerinde yukarı tepki yapıyor diye alan oldukça bastılar, onları bağırtırlar bence bırakmazlar, hafif tepkide biraz daha alıcı toplarlarsa py lere şamda kayısı, ama kimseye tavsıye değildir.
99.999 gelsin değerlendireceğiz dedik altında değerlendirmeyi yaptım millet satarken al millet alırken sat 😬😬
çıkış sahte..
1 tur daha var..
valla biz yardımcı olmak için elimizden geleni yapıyoruz.ama bazı fırıldaklar çıkıp küçük bir hata da başlıyorlar saydırmaya .ben 99 bin geçen hafta için tabelada yanacağını sölemiştim.ama yinede burda hiç bir şeyin garantisi yok.inat etmeye hiç gerek yok.şimdi tabelada yanacak olan rakam vadelide 113 bin -110 bin.sadece benim düşüncem ve beni bağlar.hiç bir garantisi yoktur.
y.t.d
100 bini bu kdr kolay ve hizli kirmasi short adina olumsuz bir durum. Ytd
tamam işte 123700 e gelmiş, belki 123700- 124200 seviyeleri tepki için makul yerler, sonrasına bakıcaz, ama kimseye tavsiye değildir.
FLAT devam...asla sisteme aykırı hareket yok.....
uzun bir zaman işlemsiz devam.....HAYATI YAŞAMAYA....
ÇIKAR-İNER...HER FIRSATI DEĞERLENDİRECEKSİN DİYE BİR OLAY YOK...
Ulan ben bile longa geçtim ya foruma selam 😎😎😎 haha derinlik varmı acep
burdan long olanları cesaretlerinden dolayı tebrik ediyorum.benim elim hiç gitmyor:(
y.t.d
yetkililerden bi açıklama gelse çok ciddi bir tepki gelecek. Çıkıp biri demiyor ki üst düzey görüşmeler devam ediyor bugun yarın sorun çözülür içiniz rahat olsun diye
https://i.hizliresim.com/7ygbMm.png
derinlik verene kadar kaç kere inip çıkıyor fiyat
ky ye büyük ittirmek için uğraşıyorlar bence, 120 binden önce long düğmesini iptal ettim kullanmıycam hatta ekrana bakmamayı düşünüyorum, ama kimseye tavsiye değildir.
hükümet sözcüsü mahir ünal gazetecilere açıklama yaptı...konuyu rasyonel bir biçimde değerlendiriyoruz dedi...açıklamaya bak...eyy abd filan demelerini bekliyoruz...