Sn Antiseptik takas için şimdiden teşekkürler.
Printable View
Sn Antiseptik takas için şimdiden teşekkürler.
bu sirkerin alacak tahsilati nasil? iliskili firmada mi tutuyor parayi, sakat olmasin
Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.
Ek 18000 kademede
Ler
Ek 18001
Kademeler
Sn Mavera kademeler için teşekkürler. Arada tekrar atarsanız membun oluruz.
ne karli sirketler vardi orn fenis ne oldu bakmak lazim.. iliskili taraf alacagi olan sirket beni korkutuyor o yuzden
Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.
Rica ederim gün içinde kademe paylaşırım
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ek 18033
Kademeler
hissenin ismi 1.70 diye degistirseler
Antiseptik şimdiden tsk ederim
ASUS_Z00LD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İş yatırım takasın %63.5 ini kontrol ediyor
Her gün alış tarafında
169 yüklü alış 171 yüklü satış
1.70 de dönüp duruyor
Sıkıştıkca sıkışıyor
Acaib bir durum..
Bedelsiz ve temettüye kadar böyle gider heralde..
Arkadaşlar genel takas atabilir misiniz?
istirakten alacaklar yolu ile sirketin parasi hic edilebilir. istirak batarsa, biz de nakit sikintisina duseriz..bosuna ayri raporlanmiyor finansal raporlarda
Bütün şirketlerin böyle riski var.iştirakla falan uğraşmazlar.şeker piliç açıklama gönderdi yem alamıyorum diye,feniş işcilerin parasını ödeyemiyorum dedi.Hop gümlediler.batmak için hiç iştirakle uğraşmazlar.paralar da bir sebeble uçar.hiç iştirakle bunu yapana rastlamadım.cevaplarınız için teşekkür ederim.
İlişkili taraf alacaklarına faiz işletilmesi kanunen zorunlu.Yasal Adat faizi hesaplanması gerekiyor.Kur farkı varsa bu da ayrı.
ticari alacaklara faiz isletilmiyor, ancak bu sirket bizim satis sirketimiz, biz kaca satiyoruz o kaca satiyor buna bakmak lazim, sadece satis dagitim mi yapiyor, yoksa al sat mi? eger bizim istirakimiz ise karliligindan faydalaniriz, bole ise sorun yok.
alacaklarin yuzde 25 i iliskili taraf ayrica bunlardan en fazla olan genpaz a yuzde 48 ortak, bunlar olumlu. finansman giderleri de az, kredilerin cogu tl..olumlu taraflari da yazayim da hatali anlasilmasin
kayip var demedim, iliskili taraf ile ticaretine dikkat etmek lazim, her grupta degisik atraksiyon yapilabiliyor. bir sirketi digeri satin aliyor, biri urunu birine satiyor digeri daha karli satiyor. kaynak transferinin yolu cok.. bilancosu guven veriyor sirketin, ancak gecmiste yaptigi kaynak transferi hareketleri, italyadaki sirket, grup sirketini satinalma gibi guvensizligi arttiriyor.
Bu tarz işleri varsa ben uzak budururum bu tip şirketlerden.teşekkürler cpa.ortak satışı olması da şüphe uyandırıyor.Güvensiz bir durumları söz konusu.Bol kazançlar.
Ek 18087
Xxxxxxxx
Düşte alalım. Endeks iyi olacaga benzemiyor. Dolar 4.1. Euro 5 TL.
Bu ülkede faizden para kazanır gibi garanti para kazanmak için döviz alanlar olduğu sürece borsa sadece adam çarpma yeri olacaktır..
Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Piyasa fena bozuldu. Diğer taraftan patron satışları ile GENTS in iyice tadı kaçtı. Şuan için 1.62 destek 1.68 direnç seviyeleri takip edilmeli.
Nakitte olanlar aceleci davranmamali. 1.68 geçilmeden hisse almak riskli olabilir.
Bugün unuttunuz bizi antiseptik
ASUS_Z00LD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Malesef ongorumde haklı çıktım. Bu piyasada malda yakalananin vay haline.
Patron desteği attı
1.59 a 220bin alışı koydu
Altı yok
Buraya kadar..
Yarin daha iyi olur
Olağsn hareket
Vay haline denecek bir durum yok
Sn Antiseptik bugün takası unutma da spek ne kadar toplamış görelim. Teşekkürler.
Dün ben 1.66 çalışırken görüş bildirdim. Benim sözüm gunlukcu için yatırımcı zaten fiyatinada bakmaz. Kaldiki kağıttan ziyade piyasa güven vermediğini kast etmiştim. Bugün 1.58 e kadarda vermişler..beklentim boşa çıkmadı. İnşaallah kısa zamanda toparlar.