ayrıca bence bu kağıtta yabancı filan yok..onların bu kağıda girmesi için mangal gibi yürekleri olacak..totoşları yemez ..
Printable View
ayrıca bence bu kağıtta yabancı filan yok..onların bu kağıda girmesi için mangal gibi yürekleri olacak..totoşları yemez ..
Takaslarda CİTİ VE DOC mal kaçmaya başladı teknik olarak hala satışa meyilli 1.56 son durak orada durmaz ise bilanço çok kötü gelecek ve verebildikleri kadar malı vermeye çalışıyorlar demektir geçen gün ben 1.87 1.88 stop koydum oraya dokununca verdim demiştim şimdi 1.56 destek çalışırsa alıcam yoksa uzak durmaya deva ancak satışlar çok sert alıcılar cok cılız hacimsiz çok sert aşağıda yapabilir düşeşe bir fiyatta beklenebilir.saygılar
Etik olmayan durum var ortada.Şirket şuan 9 aylık bilançoyu biliyor.Geçen haftada geçirdi 408 bin lotunu yukardan.Utanmıyormu derseniz bunlar diyecekki biz profosyonel bir şirketiz utanma kişilere ve adamlara has bir durum diyeceklerdir kesin olarak.Stoklara bakacağız tek konumuz şuan için bu.Muhtemelen eritilmeyen şişmiş stok devam edecek.Finansal borçlardan dolayı kapatılmadığı için finansman giderleri yüksek gelecek vede abartmıyorum ama zarar yazarsa şahsım olarak şaşırmam.(Ha isterimki 5 milyon kar yazsın olay yanlış anlaşılmasın)Bu sebeplen ben bu şirketten dürüstlük ve şeffaflık adına zerre beklentim yok.9 aylık zaten denetimede tabi değil.İstediği gibi at oynatacak vesselam.Emmeeeeee velakin şişen stoklar ve bu birken gazzzz ne zaman çıkacakkkkk..Çıktığı zamannnn koku saracak ortalığı engel olamayacaklar bu kokuyo.1.89 dan tahtaya şamarı koydu.Bakalım ozaman ne edecek bu haramzadeler.
Velevki her konuyu geçtik ben en kötü ihtimal olaya şöyle bakıyorum.Üretim o bu şu herşey bitti desek BENİM ANKARA AKYURT SARACALARDA 1.000 METREKARE İMARLI SANAYİ ARSAM VAR KARDEŞİM.TAMAMMI ÜSEYİN EMMİ.
Burdaki yabancı yüzde yüz patron kontrolünde simitçi yabancı bunu daha öncede dedim.Ordan topladı ordan boşaltır.Yoksa cıtı girecekte tahtaya al sat yapacak.Yok öyle karakter yabancılarda.Bunlar karaktersiz olanı yani kontrollü olay.
Sıkıntı yok bassın
Prkmdndede yaşadım aynısını.
1.94 kapanış ne zamandı.. o günden bugüne her gün eksi kapattık.. Bravo..
En iyisi sessizce beklemek
Tmsana yazmiyazmiyom buraya yazıyız
insan bi tepki verir ya maloğlumal
Kağıt Allah'a emanet. KY dökme operasyonu da olabilir.
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
lan gitsene olm
Bütün şirketler dönem karlarını dönemin bittiği ayın sonunda açıklarlar.Tabi bu karları şirkettin yetkili görevlilleri bilirler.Yani Emkel de yetkili görevliler eylül ayının sonunda ya da ekimin ilk haftasında karın miktarını biliyorlar...Spk ya verilişleri ise 1--1.5 ay sonra gerçekleşir..Bu sürede söz konusu bu görevlilere yakın kişiler de karı öğrenirler...Grafiklere bakarsanız bir çok hisse karlar bize gelmeden çok sert yükselişler gerçekleşir..Tabi bu yükselişlerde içeriden öğrenenlerin rolü de büyüktür.Bu adamlar 400 bin hisse sattıklarına göre bir de büyük bir ihtimalle citti ve doçe bank hesapları üzerinde yabancı alışı süsü vererek 2010 a kadar yükselişi sağladılar...Kar rakamını bildiklerine göre çok da rahatlar..Bu yaşananlara bakılırsa şu senaryolar yaşanabilir..
1- Yine stokları şişik gösterip satış maliyetlerini yüksek göstererek geçen senenin karına denk ya da az üstünde bir kar açıklarlar.
2-Şayet kar oranı 1.5 ya da 2 milyonu geçiyorsa kar geldiğinde kimseye alış fırsatı vermeden kağıdı yukarı çekerler.
3-Sözde yabancı oranıyla yükselen hisse hala sözde yabancı satışı baskısıyla düşüşü gerçekleştiriyorlar..
4-Yabancı hesap kullanarak yaptıkları alış maliyetleri 1600 üzerindedir..Bu seviyenin altında zararına verirlerse de tekrar yabancı alışlarda ya da başka aracı kurumlarn hesaplarında gözle görülür bir artış kağıdı tekrar toplama işareti olabilir..
5-Senet 1650-1570 aralıgında sıkışırsa tekrar toplanıp toplanmadığı yabancı bildiğimiz hesaplarda artışın tekrar başlayıp başlamadığı gözlemlenebilir.Ya da bunu bu sefer başka aracı kurumlar üzerinden de yapabilirler.
6-Böyle bir durumda cittiden çıkacak malın hangi aracı kurumlarda şişeceği gözlemlenebilir.
Gerçekten çok kurnaz aynı zamanda pimpirik ve ne yazık ki ellerindeki olanaklarla istedikleri gibi at oynatan ve yatırımcısını yıllarca perişan etmiş bir karekterle karşı karşıyayız..
bugun yarın sert hareket yapması daha sağlam sövecem
çoğu ky kağıdını 2 üstünde satacaktı bu belliydi..kağıdı toplayacak olsalar buna izin verirlerdi..o yüzden bir başka bahara kaldı herşey..bence bilançoyu bekleyen çuvallayacak ..şahsi görüşümdür..kesinlikle yatırım yavsiyesi değildir..yalnızca sesli düşündüm..
umarım yükselir bunu gönülden temenni ediyorum..
bence 1.2 mil kar gelecek tahminen
Kaan,burda sövüp duracağına kaptan tel numaraları var aç içindekileri anlat..Ya da öğrenmek istediklerini sor...Ama doğru cevap vermediklerini biliyorum..Bu stoklarla ilgili en az üç dört kere aramıştım sözde 6 aylıklarda eriyecekti şimdi dokuzdan on ikiye kaydırdılar...
abi aradım sövmemek için zor tuttum
su anda 40 mil piyasa değeri var herkes alır dedim 100 milyon ciro var kar yok nasıl oluyor bu dedim stokları sordum 9.auda çıkış yapmaya başladık dedi gelir tablsunda görürsünüz dedi diğerlerini şirket sahipleri tasarrufu dedi
aslıda bayan çıksaydı daha iyi olurdu telefona
hüseyin amcayı sordum yaşını 70 üstü dedim lan o zaman ölüp gidecen ha bugun ha yarın neden azap çektiriyor diyecektim amma susutum:))
Aslında önce bir bayan çıkıyor siz yatırım bölümüne bağlıyor..Tel açtığında cevap veriyorlar ama önemli olan bilgi alabilmek...stokların devri üzerine söyledikleri umarım dokuz aylıkta görülür...Görünen o ki yine bu iş 12 aylığa kalacak gibi....Küfür etmek yerine akıllı sorularla bilgi almak daha mantıklıdır..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...591ba1d01c.jpg
MHA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...74b0e2a213.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...bf3c89c791.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...df90615b85.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...7827f45912.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...c0538f5209.jpg
Bu neydi şimdi ağam bizle eğleni[emoji122]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
küfür sayesinde oldu :)))
Bak Kaan,sana ne dedim küfür edeceğine tlf.aç ..Telefon açman uğurlu geldi bak....diyalog her zaman iyidir..
su anda 40 mil piyasa değeri var herkes alır dedim 100 milyon ciro var
bundan mı korktular acaba:)
vay arkadaş 1,63 e emri girmiştim alır dedim, döneceği yeri yanlış tahmin etmişim. şimdi gider bu 2 nin üstüne bu gazla. kapanış sonrası yetiştim 1,69 dan emri düzelttim yine almadı. sabaha kaldık 70 ten girecem artık