Uzun süredir takip edip gevşemesini beklediğim hissede bugün pozisyon aldım. USD dibe vurduğunu düşünüyorum. Bol kazançlar.
Printable View
Uzun süredir takip edip gevşemesini beklediğim hissede bugün pozisyon aldım. USD dibe vurduğunu düşünüyorum. Bol kazançlar.
Bu işlerde tepe dib hesabını yapamazsın
Yfak ufak devam bakalım,son çeyrek supriz
Arsada artık elj kulagindadir herhalde
Y.t.d.
Biraz geçmişte detaylı bilgi var arsa için...
Dolardan tl ye gecenleri 2 ay içinde borsaya 3 çayına bekliyorum.o zaman grafikler daha güzel olur inşallah.. y.t.d.
Bugün yüzde 3 güzel hareket oldu
Yarın devamı gelir herhalde
Yapabilirler mi olucakti
Silindi yaw,mutlu daki gibi arsaya kendileri gyo çevirip inşaat yapabilirler mi
Yatirim tavsiyesi değildir..
Firma ünvanı öngörülen öngörülen
ihracat($) ithalat($)
------------------------------------------------- ------------ ------------
anadolu ısuzu otomotiv sanayii ve ticaret a.ş. 3.600.000 1.536.499
anadolu ısuzu otomotiv sanayii ve ticaret a.ş. 720.000 217.000
arçelik a.ş. 242.952.187 54.562.602
arçelik a.ş. 158.919.465 27.734.746
arçelik a.ş. 328.942.606 29.749.155
aselsan elektronik san. Ve tic. A.ş. 50.645.038 15.067.247
aselsan elektronik san. Ve tic. A.ş. 468.701 146.516
brisa brıdgestone sabancı lastik san.ve tic.a.ş. 99.000.551 64.306.469
brisa brıdgestone sabancı lastik san.ve tic.a.ş. 87.723.639 62.110.897
brisa brıdgestone sabancı lastik san.ve tic.a.ş. 99.002.300 65.265.008
çemtaş çelik makina san. Ve tic. A.ş. 20.322.151 8.153.770
egeplast ege plastik ticaret ve sanayi a.ş. 2.780.000 2.021.500
ege profil ticaret ve sanayi a.ş. 11.052.000
Aralik ayi isleme belgesi alan bist firmalari
İhracat ve ithalat rakamlari dolar bazli..
Sanirim tarihi bisi gelicek tabi golgelenmesse..
Bu arsanın fiyati revize edilirmi acaba sonuçta kıçı kırık.ev bile x2 yapti.
Bilgisi olan varsa sevinirim ben ulaşamadım.
İlan sahibinden de görmüştüm şimdi yok,fiyat revize felanmj olucak anlayamadim. Satılırsa geçmişte gelir vergisi stopaj felan demişler ama benim bildiğim 5 yiljn üstünde olan menkullerden gelir beuani vermiyorsun.yani jar payı olarak dağıtma ihtimali nedir!!
Yatirim tavsiyesi değildir,yazdıklarım....
Hocam arsanın tam mahalle bilgisi var ise benzer değerleme raporlarından bakabiliriz. Dediğiniz gibi çoğu taşınmaz 2 katına çıktı. Çoğu gyo firması bu dönem değerleme raporu üretiyor.
Satılırsa da gelir vergisi stopajı olmaz diye biliyorum. Sonuçta tüzel kişi oldukları için kurumlar vergisine tabi ve elbet az vergi ödemek için bir yol bulurlar. Ne de olsa vergi danışmanları vardır :)
Yakınlarda oturan yokmudur baksa bi satilik branda si kalkmismi.
Y.t.dgildir
Şirkete kaldiysak ooo çok severler ky bizleri....
Istanbulda oturan yokmu formdaslardan yoldan bile gözükür branda..,
Arsanın geliri dagitabilirmi temettü olarak yada dağıtırlar mi sn diproyal
Sonuçta hisse az ve toplu
Bi zamanlar dutluktu dicezmj bakalım.
Vergi derken temettuyu sene sonunda gider olarak gösterebiliyor mu
Burnumu demek istediniz
Yok Hocam temettü için vergiyi zaten ortaklar ödüyor. Gayrimenkul değer kazancından kaynaklı bir miktar vergi çıktığında onun dağıtımında belli yollar var ve bir şekilde vergiden kurtulunuyor. Ancak benim uzmanlık alanım olmadığı için yanlışsam düzeltilirsem sevinirim. Tabii şirkete yatırım yapan başka ortak varsa :)
5 yılı geçtiğinde gelir kazanç beyanı vermiyorlar.
Neyse ağanın elj tutulmaz ,kallavi temettü bekliyom bu sene,hem üst lige cikicak jest olmalı dimi..
Hala arsadan haber yok .istanbulda oturup forma üye olanda yok,e5 kenarı yoldan geçerken bile kocaman branda gözükmez yaww..
İlk çeyrek bilncoda bile supriz rakam bekliyom,bu enflasyon ile ...
KAP: EGPRO [ ] EGE PROFİL TİCARET VE SANAYİ A.Ş. Herhangi Bir Otoriteye Mali Tablo Verilmesi
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1003265
Dosyalar:
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...7f1d09eb8874aa
Oonsolide gelsin akalım orda belki olur sTip satamadığı.
Büyüme için gecen sene iyi yatırım yapmış,bakalım bu sene bilancolar da gorecekmiyiz,
Konsolide derken, Hindistan dan beklentiniz var galiba! Başka bir iştiraki bildiğim yok.
Önceki sene hatırladığım nasıl olduysa vergi dairesi ve UFRS Bilanço aynı gelmişti, yanılıyorsam bilenler düzeltsin.
Temettü muhtemelen yine verecektir ancak oran düşük kaldığından şahsen ben temettü hissesi olarak nitelemem.
Gebze deki atıl durumda kalan Pimapen tesisleri ve arazisinin bir an önce değerlendirilmesi hisseye hareket getirecektir. Ya da en azından yeniden değerleme ile bilanço kalemlerine eklenmesi fayda getirir gibi...
Yatırım tavsiyesi değildir, olamaz.
287 milyon kar. net 67 kuruş temettü. kardan dağıtma oranı %21
Hadiiii bakalım, düdüğü çalıyorum, artık 50 mi 55 mi 57 mi olursun bilemem, genel kurula azıcık kaldı. 🤣🤣🤣
Bu tür firmalara ortak olacaksın, akışına bırak, hem temettü hem bedelsiz, hemde Kocaeli deki 42400 M2 arsanın satışı, dahası her yıl artarak giden bilanço.
Enflasyon uçmuş ama bu şirket 5 yıl öncesinden farkı yok.
Ederi 300.00
Kafamda deli düşünceler. 😄👍
Arsa satışı çok yakın!!!!
60-70 aralığına gitmeli ve gidecekde!!
Kağıt kalitelidir çekinceniz olmasın. Birde 26 sında genel kurul var sermaye tavanı arttırılması konu maddesi var gündemde, buda sermaye artışı emaresidir. 35-40 a verilecek kağıt değil. Güzel bakın güzel düşünün, uzun düşünün
Sakın haa ucuza vermeyin!!!
40-50 ler çok yakın