Sn. Spenc bilir
Geçen sene biz de yaşamıştık buna benzer. Herkes %30 yukarı gidiyordu biz geriye %30 gidiyorduk. O kadar topla topla en son Sabancı'nın halka açık olmayan kısma kadar gelmişiz :)
Printable View
Sn. Spenc bilir
Geçen sene biz de yaşamıştık buna benzer. Herkes %30 yukarı gidiyordu biz geriye %30 gidiyorduk. O kadar topla topla en son Sabancı'nın halka açık olmayan kısma kadar gelmişiz :)
İyi ki almışım :) hadi bilanço bi kıyak da sen yap :) tango ve cash iyi oldu spenc. Tango da cash de bugün at üstünde ötüken bozkırlarında koşuyorlar :)
Gelsin şu bilançoda satıp kenara çekileyim biraz yahu valla BİST herkesi batıracak Ne saçma hareketler böyle
Aynen kısa vade hedefim oydu o yüzden fullemiştim iyi bi düzeltme sonrası bakacam
Kanala geri dönmeye çalışıyor. Bugün için 10.89 üstü veya haftayı 10.95 üzeri kapatırsa şık olur.
https://image.ibb.co/fDCp7f/kords.png
Yine gözü yüksekte
bilançoya zirvelerde girmek istiyor koç
bu ne şimdi 11.15 ten 10.85 e :)
bilanço ile ilgili bir kötülük mü sızdı acep? 10.79
ya da bu akşam açıklanacak yarın ucmak isteyenler için fırsat düşüşü mü? kafamda deli sorular
Şair bu harekette, yukarı gitmek istiyorum ama siz gelmeyin demek istemiş.
he olabilir ama 11 üzerinden bende kervana katıldım o zaman hoşuma gitmedi bu hareket bereket versin 8,50 maliyet
çift tepe bozarsa bakarım sıkıntı değil
53 e kadar verdiler.
Acımaz bunlar verir :)
işte bu hareketler neler yapabileceklerine dair küçük bir kuple.
Bunun büyüğünü geçen sene yaptılar. Verdikçe verdiler, yükseltip verdiler , aşağı bastılar verdiler. Döve döve en sonunda efendi efendi oturuyorsun abilere saygısızlık yapmamayı öğreniyorsun. :)
Yukarıdaki misralarimda bu yüzden. Teknik vardır ve iyidir. Ama en iyi teknikte sabırdır. Tahtacıya slm olsun. Fredimede hayirli ve uğurlar olsun. Kuş gibi rahattır o şimdi kimbilir. Ytd.
Dün koca endeks 2000 puan eridi 60 dk.da Kords biraz ter atmış çok mu? :kmk:
Silkelemeye başladılar.
Beyler bayanlar hazır olun.
hep buralardayım sayfamız gerçekten verimli ve seviyeli herkes çok değerli
10,90-11,05 arası