[QUOTE=selman;4779829]100 e yolculuk başlamış, 1 ekime kadar her gün tavan çekebilir.
Günaydın.İnşallah diyelim ama yinede temkinli olmakda fayda var.
Printable View
[QUOTE=selman;4779829]100 e yolculuk başlamış, 1 ekime kadar her gün tavan çekebilir.
Günaydın.İnşallah diyelim ama yinede temkinli olmakda fayda var.
2 gün tavan 2 gün dip yapmak üzere programlanmış kağıt yine.
Aslinda temmuz hareketi ile bu hafta hareketini ayni araci kurumlar yapmis bugun karar asamasinda ikili dip 46.50den dondu ikili tepe 57 yapti. Bugun ins. 48.xx ustu kapanis yaparsa cumada teyidini verirse sali gunu nasil hisse 57den 47 indiyse ayni sekilde cikama umidi dogabilir... Gecen sene ekimde show yapmis bu yil ne yapar bilinmez... Kesinlikle yatirim tavsiyesi degil..
Hisseyi 57 ye kadar tasiyanlar mali bosalti..
Bugun kademeleri bos tutup asagiya devre kestirirse yukardan alanlar icin ter dokturur... Ins bu duzeltme bir cikis trendi olur yoksa tekrar başa sarar... Bugun ve yarin onemli 46.50 destek
Kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir
Ne kadar abuk sabuk bir kağıt olduğu bugünkü hareketsizliktende belli olmuyormu allahaşkına.Merkezbankası faizleri yükseltüyor döviz aşağı endeks yukarı çıkarken bizimki serseri mayın gibi ortalıkta gezinip duruyor.
O kedi buraya gelecek. Bu hisse ne kadar kivranirsa kıvransin hizaya gelecek. Su akacak yolunu bulacak. Gemi ne kadar dalgali denizde sallansada limana varacak
Endeks artıda olmasa dip yapar.Böyle bir kağıt işte.
Biri şu merill robotonu durdursun.yaw
Tacirler şerefisizin 150 000 lottan 40 000 lotu kaldı bugün bitirecek herhalde malını
45 78 deki 29 000 tamamı onun son malı
Kurtulduk tacirler belasından başka yerden virman gelmezse.
onun bunun evlatları illaki bu devran dönecek. o zaman tavanlara alış yazacaksınız ama gün geldiğinde 3ün1i ni göreceksiniz.
En saçma kağıtların yıllık değişimleri minimum %100lerde Kalkınmanın ise %4.
Bunun speği ky çarparak kalkınmayı düşünüyor galiba ama yanlış yolda.
Kendine yakışanı yapmalı. Ya diğer bankalar gibi dibe inip beklemeli ya da yükselmeli.
Öyle bir haftada iki tavan üç taban hareketlerinin adı başka bir şeydir.
Onu da demeye müsaadem izin vermiyor.
Ben de cüzi bir miktar var bekliyorum.
Ama ky çarpan dolandırıcı şirketlerden hisse almamaya özen gösteriyorum.
Devlet bankası dedik güvendik ama speği çok oynak ve aç gözlü çıktı.
Ky çarpmaya devam ederse tükürür satarım ve ardıma dönüp bakmam.
Bol kazançlar herkese.
Günaydın.DRWHO kardeşim maalesef böylesine adi spekleri olan bir kağıttayız .Tesbitiniz doğru .Ben uzun zamandır buralardayım vede her çıkışda kaçmayı düşünüyorum ama ben kaçana kadar atı alan üsküdarı geçiyor.Benim için beklemekten başka yapacak birşey yok.Kolay gelsin herkeze.
Halka açıklık oraninin Yüzde beş paya çıkma mecburiyeti bir şeyleri değiştirecek o güne kadar buralardan uzak olamıyorum. Sinirlenip gaza gelip satıyorum ilk harekette gaza gelilp bir daha alıyorum sonuç zarar. O yüzden aldım bekliyorum. Aşağı giderse mal benim yukari giderse yüzde 50 görmeden vermem
Sermaye attırabilir mi konik kaldı biraz sanki
30.eylül. 2019-6.kasım. 2019 tarihleri arasında 18.40'dan 54.55 TL ya çıkmış ve tarih yazmıştı bu tuhaf kağıt. Ne dersiniz yıldönümünde yine böyle bir hareketemi programlı acaba bu kağıt.bekleyelim görelim.
Bakanın konuşmasını bahane edip kağıdı tavana taşıyan spek elindekileri çıkardı ve şu anda yine aşağıdan topluyor. Olacakları tahmin emek çok zor.
Bu spek çekiyor yukari basiyor aşağı ama Her geçen gün biraz daha yukarida bırakacak basmayı. Boyle boyle eli mecbur bırakacak baskilamayi. Birde artık bu seviyeleri bırakıp 66 yi göstermeli ki cok daha kazançlı olsun bu aşağı yukarı hareket ler. Millet iyice unuttu kağıdı. Dediğim gibi millet hep yukarı giden trrene binmekten kotkmuyor böyle dansöz gibi kivirandan korkup gelmiyor
günaydın.HİSSEDAR01 kardeşim yorumunuzda olması gerekeni söylüyorsunuz .Katılıyorum ama ben bu kağıtta speğin ne yapmak istediğini inanın anlayamadım.İnşallah dediğiniz gibi olur.
ALT PAZAR uygulaması 1.ekimden itibaren başlıyor. ALT PAZARDA açığa satış ve kredili işlem yapılmayacak ve sürekli şekilde brüt takas uygulaması yapılacak .Bana sorarsanız olmayan umudum iyice azaldı.İnşallah mahcup olurum.Hoşçakalın.
KAP'a düşen 10 ayrı bildirimi yeni gördüm.Kurum elindeki gayrımenkulleri elinden çıkarıyor hherhalde kaynak sağlamak için.Önemli.
Bir defa mahcup et beni allahın belası kağıt.Yine diplerde dolaşıp duruyorsun.
Sen diplerin kağıdısın sana dipler yakışıyor KALKINMA'ma kağıdı.Bugünde heyecanla dip yapmanı bekliyorum.Sende bat bizde.
rezil kağıt rezilliklerine devam ediyor.
Lan o kadar kafam sat kurtul diyor ama senden para kazanmadan satmiyacaaaaaaaaaaaaaaaaammmmm
hayırlı olsun ;
https://i.hizliresim.com/KFJOSm.png
Bu alt pazardan bizi kurtarır mı acaba.
Pazartesi aksiyon olmaz.Tavan açar tavan kapatır hiç heyecanı olmaz, :)) Y.T.D
Günaydın.%88 bedelli sermaye arttırımının hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum.Günlerdir devam eden kağıttaki hareketsizlik bu konuyla ilgiliymiş demekki.Ne getirecek ne götürecek bakalım.Ben iyi şeyler düşünenlerdenim.
Bedelli işlemleri şimdi nasıl olacak
Üstadlarınızdan biri şöyle 100 lot üzerinden anlatıp bizi aydınlatabilirse çok memnun oluruz
Korkacak bir sey yok . 88 lira yatiracaksin.kağıdın 188 tane olacak . Fiyatida 22 23 lira gibi bir fiyat olur bugünkü degerle bolunurse. Yok bu iş milleti gaza getirir fiyat yükselirse varsayalim 50 oldu. 100 lotun 5000 lira. 88 lira daha yatirirsin 5088 lira karşılığında 188 lot kagidin olur. Onuda boldugunde 27 lira fiyatla işlem görür.
Burada önemli olan sermayenin güçlenmesidir. Buda gelecekte daha çok kredu kullandırılması ve karliligin artmasi demektir.
Işin asli kamu bankası ve halka açıklık Yüzde 1 den az. Yani zaten para hazuneden sermayeye eklenecek vatandaşın ödeyeceği para 8,5 milyon banka için çerez parası. Spk nin halka açıklık Yüzde 5 ten az olamaz dedigi durum için yapilan bir şey varmi onu merak ediyorum. Belkide bu fiyatlar pahalı millet almaz diye bedelli bölünmeyle fiyati 25 li fiyatlara cekip o fiyatlardan yüzde 4 lük yada daha fazla bir miktar halka arz edilebilir