Bölünmeye 19 lot ile katılıyorum. Sasa beye ve değerli dostlara bu süreç için şimdiden teşekkür ederim;)
Printable View
Bölünmeye 19 lot ile katılıyorum. Sasa beye ve değerli dostlara bu süreç için şimdiden teşekkür ederim;)
Hayırlı olsun farklı bir süreç başlıyor güzel şekilde başlayıp bitirelim 🧿
Vatana millete hayırlı uğurlu olsun onay geldi....
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar kucuk bılgıler vereyım.oncelıkle hayırlı olsun.
ılk once spk'nın onayladıgı bu ızahnameyı yayınlamaları gerekıyor.yayınlamadan olmaz.ılk olarak onaylanmıs ızahname yayınlanacak.hemen tarıh beklemeyın.ılk dedıgım bu sekılde olmalı.
Ondan sonra yonetım kurulu toplanacak ve tarıh belırleyecek.o belırledıklerı tarıhtede bolunme ıslemı gerceklesecek.
Benı ılgılendıren her ne sartta olursa olsun tek fıyat sıstemı bıtımıne denk getırıyorlar sonucta.ben buna bakıyorum.artık serbest marjlar yuzde 50 marjlar fırtınalar her bır depreme hazırlıklı olmak lazımdır.
Dostum Rabbim bol kazanç versin. Serbest marjin olduğu günü iyi degerlendirinRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Boldurmek ısteyenler elındekı lot sayısını 7.59 ıle carpabılır.bolundukten sonra bu sayıda elleınde hısse olacaktır.
Su anda elınde 10 tane hısse varsa toplamda elınde 75 tane olacak 65 tl odeyeceksın.(nıye 65 tl cunku 10 tane zaten senındı vardı o yuzden)
artık bırlestıgınde hısse 550 mı olur 400 mu olur 350 mı olur o fıyattan carpacaksın 75 lotunu kazandıgın yada kaybettıgın paraya bakacaksın...ıstersende 1 yıl bekleyeceksın yada beklemeyeceksın.nasıl ıstersen keyıf senın
Gelelim sorulara arkadaşlar örneğin elimde 10 adet var bedelli parasını yatırdık rüçhan pazarı başladı oluşan fiyattara göre arttırma veya eksiltmede rüçhanda bir sıkıntı olmaz sanırım örneğin 10 adet ilave yaptığımda rüçhana pazar bitiminde bunda Kent E elimde yok ama sadece rüçhandan 6,592 çarpanı ile kağıt gelecek bunun ödemesi nasıl yapılacak bu yazdıklarımda yanlışlık varmı
Bilgi rica edecem
İlk gün serbest sonraki günler rüçhanda %50 lik marjla çalışacak
Eskiler yine 10 marjınile devammı edecek
Birde rüçhan ları hesapta mı görüp alıp satıcaz yoksa banka aracı kurum üzerinden mi
Diğer taraftan bu pazarlarda yine brüt takas nasıl uygulanacak fiyatları göremiyecekmiyiz
Bedelli hayırlı olsun
BLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ağustos bitimine kadar uzun zaman var bu süreçte hisse ne olur ne olmaz belli değil diye düşünüyorum
BEN SIZE GUZEL HABER VEREYIM BIR TANE DAHA..ISTE OKUYUNCA AYRINTILI VE DIKKATLI ORTAYA CIKARTIRSINIZ ESASINDA TUM GERCEKLERI........
SİZ 5.MADDEYE BIR GÖZ ATIN.SONRADA 28 AGUSTOS TEK FIYATIN BITIM SURESI ILE BIR KIYASLAYIN.HANI YONETIM KURULU 1 HAFTAYA TARIH ACIKLASA SONRA 30 GUN SUREYLE 28 AGUSTOSU GECIYOR MU FILN DIYE DUSUNSEK!!!!!
BUNLAR AYARSIZ BIRSEY YAPMAZLAAAAARRRRRR......
Ek Açıklamalar:
21.05.2020 tarihli KAP duyurumuzda da belirttiğimiz üzere Şirketimiz, 330.000.000 TL kayıtlı sermaye tavanı dâhilinde 28.977.661 TL olan çıkarılmış sermayesinin %659,20 oranında bedelli artırılarak 220.000.000 TL'ye çıkarılması amacıyla izahname onayı için 20.05.2020 tarihi itibariyle Sermaye Piyasası Kurulu'na ("SPK") başvuruda bulunmuştur. SPK talebi üzerine yönetim kurulumuz, 03.06.2020 tarih ve 2020/13 sayılı kararı almış ve bu karar ile:
1. Şirket Esas Sözleşmesi'nin 6. maddesinin vermiş olduğu yetkiye istinaden, Şirket'in 330.000.000 TL kayıtlı sermaye tavanı dahilinde 28.977.661 TL olan çıkarılmış sermayesinin %659,20 oranında, 191.022.339 TL artırılarak 220.000.000 TL'ye çıkarılmasına,
2. Sermaye artırımında ihraç edilecek payların "borsada işlem gören" nitelikte oluşturulmasına,
3. Artırılan 191.022.339 TL sermayeyi temsil eden 0,01 TL nominal değerli ve üzerinde herhangi bir imtiyaz bulunmayacak olan 19.102.233.900 adet payın tamamının nama yazılı olarak ihracına ve Şirket pay sahiplerinin yeni pay alma haklarında herhangi bir kısıtlama yapılmamasına,
4. Yukarıdaki açıklamalar kapsamında Şirket pay sahiplerince yeni pay alma haklarının 1,00 TL nominal değerli 1 lot (100 adet) pay için 1,00 TL üzerinden, toplam %659,20 oranında kullanılmasına ve her pay sahibinin, yeni pay alma haklarını Şirket Esas Sözleşmesi'nin 8. maddesi uyarınca, sermaye artırımı öncesinde sahip oldukları pay oranında artan sermayeden hisse almak suretiyle kullanabilmesine,
5. Yeni pay alma hakkı kullanım süresinin 30 (otuz) gün olarak belirlenmesine, bu sürenin son gününün resmi tatile rastlaması halinde, yeni pay alma hakkı kullanım süresinin izleyen iş günü akşamı sona ermesine,
6. Yeni pay alma haklarının kullandırılmasından sonra kalan payların nominal değerden düşük olmamak üzere Borsa İstanbul A.Ş. Birincil Piyasasında oluşacak fiyattan iki iş günü süre ile halka arz edilmesine,
7. Sermaye Piyasası Kurulu, Borsa İstanbul A.Ş., Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş., Takas ve Saklama Bankası A.Ş., T.C. Ticaret Bakanlığı ile ilgili diğer merciler nezdinde gerekli başvuruların yapılmasına,
karar vermiştir.
Kamuoyuna saygılarımızla arz olunur.
Bence spk karar değişikliğine gidebilir süreçi hızlandırmak için bir düşünce kağıdı zaptedemezler diye düşünüyorum
Hayırlı olsun dostlar çılgın bedelli günleri geliyor
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Keşke şimdi emir iptali yasagida gelse
Büyük babalar mal toplamak için Ali Cengiz oyunlari yapamasin diye.
bizim brutle tek fiyatla iaimiz yok zaten bedelli bitmeden cezada biter eskilerin fiyati duseceginden talep fazla olur tek fiyat etkilemez.ruchanlar zaten tum gun islem yapar.bolunme icin sartlar ve zamanin uygun bence.ilk gun serbest marj olur ruchanlarda sali carsambaya kadarda bolerler bence ya sizce ytd
Bende kent tsgyo ve dzgyo var şükür hepsi kabul edildi.uzulsem mi sevinsem mi bilemedim.hakkimizda hayırlısı 🤩
Sayın Sasa500, öncelikle Kentlimize hayırlı ve bereketli kazançlar dilerim. Benim merak ettiğim Serbest Marjın olduğu gün değerlendirirken fiyat gelişimi anlık olacaksa bunu daha iyi nasıl değerlendiriririz. Aracı kuruma (Vakıf) ön hedef ve talep mi vermek iyi olur yoksa internet ortamında satışı veya alışı kendim kontrol etsem (edilebilinir) mi? PenG veMegap ta birşey anlamadım doğrusu.
Şimdiden teşekkürler ve saygılar.
Sevgili dostlar merhaba, rüchanlarımı kendim satabiliyormuyum, yoksa aracı kurumu mu aramam lazım
"Pay Tebliği (VII-128.1)" in "Halka açık ortaklıklarda yeni pay alma haklarının kullandırılması" başlıklı 22'nci maddesinde;
"(1) Yeni pay alma hakkının kullanımının, izahnamenin ilanını takip eden on gün içinde başlatılması zorunludur.
(2) Payları kayden izlenen halka açık ortaklıkların yeni pay alma hakkı kullanımı, kaydi sistem esasları çerçevesinde gerçekleştirilir.
(3)........
(4)....................ve payları borsada işlem gören ortaklıklar için ise on beş günden az altmış günden fazla olmamak üzere izahnamede belirlenen süre ve esaslar dahilinde kullanılır. ............" hükümleri kapsamında en az 15 gün ancak en fazla 60 GÜN olabilmektedir.YTD.
Saygılar sunarım.
Kent gıda
Piyasa değeri 60 milyar tl
Özsermage 537 milyon
Kar 77 milyon
Açıklanan % 629 mu ne bedelli
Eller tekrar cebe gidecek
Bedelli beklentisi bitince ne olacak.
Çok kimse ağlar çok...
Bu firma ülkerden büyük mü..
Piyasa değeri 7.8 milyar
Özsermaye 4.9 milyar
Kar 460 milyon.
Hisse Ve bist 30 da
Topkapıyı yıksa şehirin içinde olan fabrikaların oraya evler yapsa köşeyi döner
Kentde ne var şişli bomanti de fabrika mı
Çok kimse ağlar çok...
Tahmininimdir.
Spk hisseye her türlü baskıyı yapmış değerleri göstermiyor brüte koymuş en ağır yaptırımlar var.
Hesaplarım beni buraya getiriyor.
Yazık olur diye üzülüyorum.
Uyarmak istiyorum.
Yoksa tabiki siz bilirsiniz.
Herkes olumlu düşünebilir.
Sadece Bende farklı pencereden düşünün diyorum.
Alsat yatırım yap yapma her şey sizin fikrinizdir
300 den beri ayni terane caĺış seninde olur.beklenti devam ediyor.qnbfb qmbfl aylardir ucuk fegerlerde git ordada uyar.amma yatirimci dostu var.siz gelirken bu insanlar gidiyordu.piyasa degeribe takilmamak.lazim.ulkerin lot sayisina bak.bizene ulkerden.elma ile armutu kiyasliyosun.herkes kendi lararini verrcek.ytd
Günaydın. Herkese bugün lotlarimi artırsam bedelliye dahil olur mu.
Açıklamara bakarmısınız
Derinlik olmadığından yükseliyor diyor
Derinlik olmadığı içinde gömerler
Ülkeri geçtim
Koç holdingi geçtim
Aselsanı geçtim
Tupraşı geçtim
Ereğliyi geçtim
Thy yi geçtim.
Çok büyüksün çok.
Çok ağlarsın çok.
Spk da uyarsa ne
Neymiş arzı azmış
Ekonomik değeri sana ne
Ekonomik değeri bak küfür ederim ha
Bölündükten bir ay sonrada sonrada geleceğim.
Arzı % 659 artınca
Yatırım tavsiyesi değildir aslada olamaz
Zaten İnsanların da aklı fikri kalbi vicdanı var.
Ekonomi mi .......
ya get işine...
Yanlış yaptım.
Efendim....
Cevahirr yazdıklarında haklısın Ülkerin piyasa değeri çok düşük aynı şekilde Tüpraşında düşük Aselsanında düşük Ereğli ve Thy de düşük anlıyorum sen ve senin kafandakiler yükseleni aşağı çekmek derdindesiniz ama kafa yorulması gereken piyasa değeri düşük hisselerin değerini nasıl yükseltiriz olmalı.
Aynen.Sizi düşünüyom kendimi düşünmüyorum hesabı.
Varsayalım ki Kentin fiyatı düşerse diğer hisse şirketlerinin zararları yok olacak başı göğe mi erecek.
Dert, değerliyi değer alsın ise bunun uğraş alanı burası olmamalı.
Biz diyoruz ucsuz bucaksız pandemi çölünde SU'nun değerli ve önemli; diğer hisse sahipleri bende gümüş var platin var petrol var diyor.
Sayılan tüm şirketler gözbebeğimiz ama bu şirketlerin yatırımcı temsilcilerine yazılması lazım.
Bekleyin elbet birgün sayılan değerli şirketler de değerlenir.Kent Efsanesini izlemeye devam.YTD
Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş