Takasbankta değerlendiren aracı kurum(TEB Yatırım)
Banka (TEB) nerede değerlendiriyor bilmiyorum.
Printable View
bugün deniz bank finanman bonosu için bankaya gittim..180 günlük %18 diyorlar..bilgisi olan var mı?
Bugün önünden geçerken ING özel bankacılığa benim dönüşü sordum.
800 bin usd civarları 4.50 verildi bilginize.
Dönüşüm daha gelmedi ama oran beni tatmin etti.
MK mı yoksa bono oranı mı bu
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hazine bonolarına da bakın mevduat karşılığı 18-18.50 ler var. tabş bence 7 sinde yine artış gelecek ama yine de parça parça alınabilir...
uzun vadeli bağlamam benim ara sıra paraya ihtiyacım var diyen de kupon ödemeliler var onlara bakabilir..
sn. JonDowes , size bir sorum olacak. Müsait olduğunuzda yazarsanız sevinirim.
Denizbank 180 günlük bonosunu aldığımızda vadesinden önce ( misal 40 gün sonra ) para lazım oldu ve satmamız gerektiğinde , banka o güne kadar olan faiziyle geri alıyor mu ? Bu benim için önemli. Bono sirkülerinde ve diğer sözleşmelerde buna dair bir bilgi yok. Sanırım muallakta bırakarak bankanın iniyatifine mi kalıyoruz. şimdiden teşekkür ederim.
Akinolu sen borsacıları benden daha iyi tanıyorsun...Takasbank da gecelik repo yapanlar ( benimkiler FX-Borsa) 16.50 taban .piyasanın durumuna göre gecelik +0.20-1 puana kadar çıkıyor.......
Bankacılar mevduata makul oranlar verene kadar ben buralarda takılıyorum....Bono tarafına da bakmak lazım...Gösterge gayet iyi bir trend yakalamış.........
aktif yarın net %17.5 ,%18 yapsa mevduat karşılığı %19 lara denk gelir
borsada şu anda diplerde kademeli alima geçtim ama çokta alamıyorum korkuyor insan
dün aldıklarım %5 eridi ama 2. kademeyi alabilirim fiyatlar 2017 civar larinda. .
kalan parayi da mevduat a devam ederiz
swap mevduat yapan varmı 19 oranlar konuşuluyor
sizce sırf gecelik %16 takasbank faizinden yararlanmak için VIOP hesabı açmak mantıklı mıdır?
Ekonomik şartlardan dolayı gecelik faizlere yüklenme daha artabilir.
syg.
bana da aracı kurumdan swap teklifi geldi, şaşırdım...nitelikli yatırımcı statüsündeyim herkese sunuyorlar mı bilmiyorum
bu ürün nasıl yasaklanabilir, bir işe de yaramadı.hatayı yanlış yerde arıyorlar, yasakla patakla.. olacak iş değil..rezalet...
Bugünkü ihale ateşi kesmezse akşam şakkadanak 300 daha gelir mi?
E-turuncu hoşgeldini 15.50, aferim aynen devam faizini 14.75 yapmış (250-1.000 için).
Birikimlerimiz eridi,çocuklarımızın geleceği için tuttuğumuz 3 kuruş pul oldu.En ağır şekilde kınıyorum buna sebep olanları.Evin kirası olurda paranın faizi olmaz mı.Ne demek faizi zorla düşürcem.Al işte simdi 1000 baz puan artir millet gene dolar alir.Sen ağzınla söylüyorsun seçim sonrası başka türlü olcak diye.Kim gider parasını vadeliye yatırır.Kenarda 400 bin liram var neredeyse 5 liradan dolara dönmeyi düşünüyorum.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Döviz,altın,hazine bonosu,devlet tahvili,hisse senedi.
Teminatın cinsine göre belli bir yüzde eksiğine teminat sayılıyor.
Mevduat bankalarından çok daha sağlam!
Güvence falan vermesine gerek yok...(yükümlülüğünü yerine getiremeyen kurumun
teminattaki menkul kıymetleri vsvs anında nakte çevrilir, bayada bir ceza kesilir)
yerli gecen hafta hesplardan 1.8 milyar dolar bozmus muhtemelen bu hafta cok daha fazladır ..peki dolar buna ragmen niye dusmuyor karsısında daha buyuk alıcı oldugu icin..bozulanı mb ve hazine ardından sirketler almıs olmalı...2 ay once okumustum mayısta cok yuklu geri borc odemeleri vardı ..haziranda borc odemesi cok daha az .
bikac aydır gunluk hesaplarda e-turuncu beyagı hızlı davranıyor hemen yansıtıyor...daha once hızlı davrananlar ise yayan kalmaya devam ediyor ..buna ek olarak marifetli hesapta olabilir..bunlar hızlı davranlar epeydir...buda bana bu 2 bankanın kredi dagıtmada sıkıntısının olmadıgını dusunduruyor..kredi dagıtma sıkıntısı olanlar cok gec yansıtıyor .
Dolarcıyı dolarını bozduracak oranlar değil bunlar globalde her şey doların lehine
ben haftalık merkez bankası verilerinden baska birseye itibar etmiyorum ama dogru ise yukselis durabilrde :) neden diceksin global spek kolay kolay para kazandırmaz adama ..misal dolar neden hep gece yukseliyor aksam dusuyor :) sadece foreksciler islem yapabiliyor o saatte...vatandasın %95 inin banka uzerinden islenm yaptıgını dusunursek :) banka kapanıyor dolar dusuyor bankacı vatandas alamıyor...sabah oluyor bakıyor bankacı vatandas dolar yukselmis gene alamıyor :) ancak surekli dolar tutan kazanır ..son haftalarda al satcıya uymuyor hic dolar :)
global spek yazdıgımızı okudu haralde doları 3.79 dan 3.72 ye bastı :) isin gercegi budur cok alan varsa spek kazandırmaz kolay kolay :)
Faiz artışı FX piyasayı da etkilemiş görünüyor. Akşam kur düşüyor, gece yarısı 00:00'dan sonra yeni gün ile birlikte tekrar yukarı sıçrıyor, sabah bankaların açılışı ile yükseliş hareketi güçleniyor.