Bu ne şimdi **
Printable View
Bu ne şimdi **
sayın turquaz,
bugünkü durumu yorumlayınız lütfen
:) :) :)
böyle olsun her gün yorum yaparım.
güzel bir tavanımız oldu..hala elinde olanlara ve yeni almış olanlara hayırlı olsun
:)
ne diyeyimki başka.
büyük bir çanak yapıyor desen çanağın solu yok..olmaz
kulp yapıyor desek çanağı yok fincanı yok...olmaz
çift tepe yapacak desek..olabilir..ama teyidi uzun sürer.
artı yarınıda görmek lazım.hem daha bugün bitmedi...çift tepe ihtimal dahilinde
küçük bir çanak yapıyor desek..olabilir
eğer zirveden dönüşle bu gidiş çanak olacaksa
katlama hedefi 1258 olacaktır.tabi olursa.
bu hareketler güzel hareketler
uzun vadede kent benzeri bir harekete dönermi bilinmez
onun için sermaye arttırımı şart
tabi bence:
https://www.tradingview.com/x/lfdr46A1/
eyvallah turquaz,
haber çok gecikmez umarım.
Oldu tam bir DELİ PETRO.. [emoji3478]
Bakalım tek fiyat ne zaman gelecek...
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merhaba arkadaşlar, bedelli bedelsiz sermaye arttırımı ile ilgili hiç bir açıklama geldimi acaba geçmiş tarihlerde?
Yoksa sadece beklenti den dolayı mi yükseliyor?
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
umud ediyoruz.
Yav kardeşim bunu spk görmüyor mu? Kent ilk yükselişe başladığında hem de bedelli açıklamasına rağmen tek fiyat uygulayan spk haftalardır pkentteki manasız yükselişi görmüyor. Nerde adalet arkadaş? Biz kentteyken bizi korkutanlar nerde??
ağam biz az durdurulmadık.
bir tavanda bile durdurulduk hatırladığım kadarıyla.
bırakda buda gitsin..
Bugün tavana bir niyet ettim baktım bakiye sıfır:)))
bir zamanlar fiyatının kentin çok üzerinde oldugunu ve bir milyon sermayesi oldugunu vede yıllardır devremülklerin toplanıp sermaye artırmadıgını bilirmisiniz de böyle konuşursunuz kent normal işlemler görürken bunun tek fiyatta çok bekletildigini yıllarımızı aldı daha neden göze çarpıtırsınız kent de gitsin b da nazar etmeyin :shh:
Merit diye hissemi var
......The END....
yeni tedbirler var,
bakalım ne olacak
https://resimyukle.link/img/uBJeP.th.jpg
PETROKENTle olan uzun soluklu yatırım birlikteliğimi bugün itibarile sonlandırmışbulunuyorum..
Tanrı bereket versin..
% 1700 (bin yedi yüz)
Hadi ben kaçar..:wave::wave:
ÇAVVVVVV..
Biraz salarsa bizde biraz nasipleniriz, yok aksine tavana devam ederse yolu açık olsun
Pkent hissesi ilk harekete başladığında yapdigim ekspertiz rakamı 700_1000 arasiydi bunda başarılı oldum 954 zirvesinin geçilmesi sonrası yapacağı atağın 1250_1600 olacağını öngormusdum bundada başarılı bir expertiz yapdigimi düşünüyorum ve cumaya kadar herhangi bir yapdirim gelmeyeceğini öngormusdum ama cuma,nin aşırı riskli olduğunu düşünüyordum vede cuma beklediğim yapdirimlar geldi.
Daha yukarı gidermi?Bana göre daha yukarı gidebilmesi için iki şart olmalı bunlardan ilki bedelli_bedelsiz ki ağırlıkla bedelli olur çünkü kasada kayda değer bir para yok ikinci şık parlatıcısı kent,in zirvesini yeni bir atakla geçmesi ki buda zor bir ihtimaldir.Ha bu arada bedellinin hisse üzerinde ne etkisi olur bu konudaki öngorum şu şekilde olur;Eger aradan uzun bir zaman geçerse kent kadar etkili bir atak doğurması muhtemel olacakdir fakat önümüzdeki 1 yıl içerisinde gelebilecek bir bedelli hisseyi biraz primlendirir hatta zirveyi geçirir ama ciddi bir yükseliş kaydetmeyecekdir en azından ilk yükseliş dalgası gibi yükselmez anlamında...
Spk'nın sevdiği hisselerden... İnsan sevdiğine ceza verirmiş. Her türlü yasak var. Adam öldürse daha çabuk çıkardı içerden.
sorsan ky koruyoruz derler.
Bürüt takas gitmesine engel değil bir 2 gün panik yaptırırlar, sonra asıl rengi belli olur...
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
40 lotla taban olmuş.
Her kurumda olduğu gibi borsada da eşitsizlik, haksızlık var ,her hisseye aynı mesafede davranılmiyor, bazen diyorum ki kesin spk nın bu hissede pozisyonu var ki kimse müdahale etmiyor [emoji848]
şansın varmış..
Aynen :)))
az bi şey aklı olan patron bedelli sermaye arttırımına gidiyor
bu daha neyi bekliyor
1 milyon sermaye nedir ya..
o devremülklerin yeniden yapım maliyeti nedir arkadaş.
neden bu kadar kasıyorsun..
yapacağın altı üstü 1/100 bedelli yapmak.
zararına satamszmiyz alan yok mu
RMX1851 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tabana yaz belki alan olur
dün bu saatte 450 lot işlem olmuştu.
bugün 19 olmuş
toplamda 24 lot tabandan işlem oldu bugün.