adamlar kesinlikle bizi izliyor. 17 den defalarca asagı dondu. 17 uzerinden ky azıcık sattı
aç spek hemen cıkardı 18.50 ye
izlnediginize emin olun. saka degil
Printable View
adamlar kesinlikle bizi izliyor. 17 den defalarca asagı dondu. 17 uzerinden ky azıcık sattı
aç spek hemen cıkardı 18.50 ye
izlnediginize emin olun. saka degil
burdan tüm portföyü boşaltsam 20 yi delip geçeceğine adım kadar eminim. yani şanssızlık anlamında degil
izliyorlar. ky satınca adam daha asagı indirip mallandırmıyor. 12 lerde de aynı seyi yaptı aylarca durdu. sattım ordan aç spege kemik attık ordan 17 lere yerleşti ertesi gün
zirvesini geçebilecek mi acaba
cok dikkat edin izleniyorsunuz. Cok hesap kitap yapılıyor tahtada.
hacim yok atlamayın geri gelir.
smart hisse satısından 60 m kasaya girecek. bilanco beklentisinden dolayı ucuyor kagıt
60 Milyon yazan arkadaş kâr olarak bakmış olaya, 25 milyona alıp 85 milyona sattı gibi düşünürsek, 60 milyon kâr oluştu. Kendi faaliyetlerinden gelen kâr 30 gibi olabilirse(bu yıl pandemiden dolayı yazılım şirketlerinde iyi kâr bekliyorum) 90 milyon kâr elde edebilir, zaten bu cazibe Citibankı tahtada bulunduruyor. Sağlıklarla ve güzelliklerle kalın
bir hayırsever de şu tahtada kimin topladıgını yazsa.. 18 lerden yaptıgım az bi kar satısını 19. 50 den geri alarak taclandırdım :DDDD
artık satmayayım madem.
Ben İŞ CEP kullanıyorum,hissenin ayrıntıları mevcut, analiz bölümü kısmını tıklarsanız en büyük 5 alıcı ve satıcı var. Son dönemde CİTİBANK alıyor 1 milyon lotu gecti, diğer kurumlar alıp satıyor, en büyük pay İş bankası nda o da %15 gibi, yani takasları çok dağınık, o kaleme bakarak bir yere varmak zor. Şu anda elimizdeki en önemli veriler, pandemi dönemini yazılım sektörü iyi geçiriyor, 60 milyonluk satışı var, teknik göstergeleri iyi. Kamuya aktarılan bilgileri bu ama bilmediklerimiz olabilir. Sağlıklarla ve güzelliklerle kalın
hissetmiştim bu kagıdın is yapacagını. 7 tl den varı yogu satıp almak lazımdı 5 tl ye iner ordan alırız dedik almadık ek takviyeyi
hayırlısı artık
bence logodan iyi bir şirket olur bu. tabi yönetimi iyi olmalı
temettü vermesi iyi
logo 82 tl yi gördü
sirketin halka acıklık oranı 75. bunun anlamını tam bilmiyorum iyi mi
Olumludur bence ama o anlamda sermayesinin büyüklüğü de önemli; yani 500 milyon TL sermayeli ve % 75 halka açıklık oranı olan bir firma, 200 milyon TL sermayeli % 80 halka açıklık oranı olan bir firmaya göre daha likittir (yani göreceli olarak kağıdı sarsmadan istediğiniz zaman ve istediğiniz miktarda hisse alıp satabilirsiniz, hisseye veya hisseyi satarak nakde geçebilirsiniz) ve bu da daha çok kurumsal yatırımcı çekeceği anlamına gelir.
Bugünkü KAP'ta yer alan hisse satışını yorumlayacak kimse yok mu?
cok primli satıp kurtulmaya calışıyorlar.
neye göre primli?
3 senelik kar rakamını hisse satısından kasaya koydu.
Bugün Merrill Lynch'e 3 ay boyunca açığa satış yasağı geldi, o nedenle bugün yoğun satış yaptı diye düşünüyorum, burada da yüklü miktar sattı ve karşılandı satışları.
ben bile karşıladım smarttan cıktım buna takviye yaptım :) saolsun düşürdü de naipslendik. yolu uzun duruyor
LOGO 83 olduysa bu neden olmasın? logonun yaptıgı is cok da kompleks değil
mal caktılar herkese
geçmiş olsun
kfein hiç hoş hareketler değil bunlar, temel analizi bu kadar sağlam bir kağıt için tahammül edilemez. Belli ki başka sorunlar var. Belki başka bir dönem...
O kadar farklı ve çok konu var ki kafamda sadece birkaçını sizinle paylaşıyorum, öncelikle bu hissenin temel yapısında zerre bozulma yok, teknikten çok anlamam ama asla inkar etmem, onu bilen arkadaşlara bırakıyorum, benim en önemli sorum şu, CİTİBANK Mayıs ayı takasında hiç ortada yokken şimdi nasıl oluyor da 1 numara oluyor? Bu şirketin %75 halka açık olduğunu düşünürsek acaba birileri bu şirkete dair iştahları kabarmış olabilir mi? Kafamda bir sürü deli sorular ve sadece şunu biliyorum :Bedava peynir sadece fare kapanında. Sağlıklarla ve güzelliklerle kalın
Ya ben bu işten anlamıyorum ya da birileri mal topluyor. Aynen Naten de olduğu gibi uzunca süre olumlu haberlere hiç tepki vermedi. Sonra yeterince toplayınca aklı başına geldi ve yürümeye başladı. Nayen de küçük uatırımcıyı bıktırdı. Aynen kafein de de bıktırıcı seanslar yaşanıyor. Yahu bu şirketin kasasına 6 aylığı etkileyecek şekilde 80 mikyon civarı para girdi. 6 aylığında sermayenin 3 katı kadar kar geleceği neredeyse toplama işlemini yapacak kadar belli . Aynen natendeki halka arz ve sonrasında açıklanan müthiş ihale gibi. Bunda da kontra yeni iyi bir haber gelebilir. Mesela yeni bir ortaklık gibi. Ha bir de milleti korkutmak için midir neden bikemiyorum iştiraklerden sorumlu gm yardımcısı 5000 lot mal satmış. Vah vah çok korktuk. Gerçekten burafa da bir süre daha canımız sıkılır. Ama 6 aylık açıklandığında ne yapacaklar acaba?
Az sabır gerçek yatırımcılar için.
Bu arada yukarıda yazdıklarım 30 senelik bir küçük yatırımcının tecrübelerinin ve duygularının sadece paylaşımıdır. Lütfen al veyasat tavsiyesi olarak kullanmayın. Yatırım önerisi olarak algılamayın. Saygılar
gün.. olursa güzel olur.. olmaz ise canı sağolsun..
https://i.hizliresim.com/6YLArp.jpg
ne yordun be hacı.. buralardan dökülenler oluyor mu ki..
Smartiks'in İmtiyazlı hisselerinin Oy çoğunluğunu topluyor şimdi de. İlginç bir durum doğrusu.