Bayramı zehir ettiler yazık yatırımcısına
Printable View
Bayramı zehir ettiler yazık yatırımcısına
Herkesin bayramını Kutluyorum..
Spekin Hariç.
Her bayram olduğu gibi Rezil etti Bayramımızı..
Mutlu bayramlar dilerim:
Nereden nereye...Şu fiyatlara sevinir hale geldik...Ytd
Biraz toparladılar ama 50 yi görür mü acaba? Hayırlısı
1 Hafta 10 gün önce beni korkutan MRSHL tekrar kalbimi kazanmayı başardı. İstikrar lı bir şekilde çıkışa start verdi.Hava (bist) çok bulutlu ve fırtınalı tabi ki bu hava da hareket etmesi de kolay değil.Dikkat imi çeken speek galiba değişti yada yeni bir kılıf giydi.A capital - gedik olmadığı kesin.
Zararına sattığım kalanı da satmayı düşündüğüm hissemi tekrar eski seviyesine getirdim.Bu hareketi belki geç yazıyorum ama geçen hafta hisse alımı yapmıştım.Bu hafta seyretme haftam.
3.cü bilanço işini değinmek istiyorum.2. ci bilançonun kötü geleceğini bir kaç kez dillendirmiş tim.(hiç bir duyum almamıştım tamamen piyasa şartlarına göre düşünmüştüm) Bu sefer kesinlikle bilanço nun iyi geleceğini tahmin ve umut ediyorum.En kötü senaryo olarak az da olsa pozitif bilanço olur.
Kendi umudum ve senaryoma göre 6-7 trilyon gelir son bilanço da 15-18 trilyon arası gelir.Ve yıllık kapanış ı 75-80 tl olarak kapatır.Ocak şubat arası da 100 binleri konuşuruz inşallah.Daha ilerisini de yazmıyayım ...
Yatırım tavsiyesi olarak almayın beni de sorumlu kılmayın.Malum tamamen kendi hayalimdir:)
Çok ilginç 47.20 ile 47.48 arasında sadece 14 kademede 135 bin lot işlem oldu...
BU GÜN BORSA YOK BUGÜN FIKRA ZAMANI
EŞŞEĞİN DİRENCİ
Köylü Ahmet eşeğini satmaya karar vermiş.
Kıymeti taş çatlasa 50 milyon lira etmeyen eşşek için pazarlık
payı da ekleyerek 100 milyon lira fiyat koymuş.
Komşu köyden acilen eşşeğe ihtiyacı olan Mehmet ağa 100 milyon
ödeyip eşşeği pazarlıksız satın almış. Köylü Ahmet eşşeğini
satmasına satmış ama akşam da gözüne bir türlü uyku girmemiş.
Gece boyunca düşünüp, durmuş.
"Mehmet ağa 50 milyon liralık eşşeğe niye 100 milyon lira
verdi?"!!!!!... diye.
İçi rahat etmeyince ertesi gün eşşeğini geri almaya karar vermiş.
Pazara gitmiş Mehmet ağayı bulmaya. Bir de ne görsün eşşek
200 milyon liradan satışa Çıkarılmış...
Bi kere içi rahat etmemiş, geri alacak eşşeğini...
200 milyon lira ödeyip geri almış eşşeğini (pazarlıksız.).
Aynı olay bu defa Mehmet ağa'nın başına gelmiş, o da uyuyamamış.
"Allah allaaaah, Ahmet niye 100 milyona sattığı eşşeği
200 milyona geri aldı var bu işin içinde bir iş..." diye gece boyunca düşünüp, durmuş.
O da ertesi gün eşşeği geri almaya karar vermiş. 400 milyon
lira vererek geri almış eşşeği...
Bu alışveriş her gün fiyat arta arta devam etmiş. Bir kaç gün
sonra pazara bir başka köyden Hüseyin gelmiş. Hüseyin pazardaki
kalabalığın arasına dalınca bir de ne görsün ;
"al, al, al, sat, sat, sat" bağrışmaları arasında bir yaşlı eşşek
ve bu eşeğin tam 1.000.000.000 TL satış fıyatı...
Yanındakine sormuş, "Hemşehrim, nedir bu? Bu yaşlı eşşek
1 milyar lira eder mi yahu?"
Adam hemen yanıtlamış;
"Valla grafikler ortada, bu eşşeğin fiyatı bir haftada 50 milyon
liradan başladı, 950 milyon liraya geldi. Şöyle bir teknik analizine
bakarsan görürsün. Eşşeğin fiyatı 1 milyardaki direncini bi kırarsa,
1.5 milyara kadar yolu var."
Spek elim belinde..
Dirençler 46,5- 47,1- 49,25 burayı görürse boşaltırım yüzüne söylüyorum bak.
Destekler 44,75- 43,8-42,8 ve 35..
Kurtuluşun yok spek........
Alttan vereceksin bence...
YTD............
Devre kesti başladığı yere geri geldi lanet olası
Scharif07 hocam ne oluyor bu lanet batıyor mu
Hakikaten akıl sır ermiyor bunun yaptıklarına, alan niye alır satan niye satar...Serseri mayın...ytd
Aha bu sebeple olmasın ,birden olgunlaşma olmasin diye olabilirhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...80479a73d6.jpg
Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu şirket ihracat yapıyor mu ?
adamlar ne güzel boya yapmış, herkes neden bunu kullanmaz :-)
Artık hayatınızda kolay temizlenir SİL-PAK var !
Marshall SİL-PAK, kolay temizlenir leke tutmayan üstün teknolojisi sayesinde boya üzerinde oluşturduğu film tabakası sayesinde, duvarlarda oluşabilecek su bazlı lekelerin boyanın içine nüfuz etmesini engeller. Oluşacak lekerin yüzeyden rahatlıkla temizlenmesini sağlarken, boya yüzeyinde deformasyon oluşturmaz ve silinme sonrası yüzey üzerinde rahatsız edici bir görüntü yaratmaz.
Tekrar mallandık istediğimiz seviyeden verdiler 41.44-41.50:)
Daha önce de bahsettiğim gibi vakıf yatırımın muhtemelen hatalı alış dan kaynaklanan olayıdır.Bundan dolayıda elınde ki malı geri satmak için de yüksek işlem hacmi yapması gerekli idi. Onun için destek çalışmadı.Bu fırsattan yararlanmak isteyen diğer gedik ve a capital de bastıkça bastılar bahane ile.Bu da domino etkisi yaptı bence ve ya benim gönlümden geçen diyelim.
Yarın kritik bir gün olacak taşlar umarım yerine oturur.Aksi taktirde 41.5 ortalama ile aldıklarım uzun süre taşımak zorunda kalabilirim.
Yarın ola hayır ola...
47.68 ile 50 arasında toplasan 1700-1800 lot işlem olmuş bu aralıkta ne diyosak o lafı bana garip geliyor. Adamlar geçirmiş gitmiş. Eğer yaptıysa Vakıf ın böyle saçma sapan hata yapması ceza gerektirmiyor mu? Bunların yüzünden para kaybediyor insanlar, bir müeyyide olmalı. Velev ki Vakıf bu hareketi yaptı MGM ne diyorsak o demesi için mi? Aman neyse bu kağıtta olan normal bir şey yok zaten. Kimse alınmasın ltf.ytd
Kim vermiş 47,68-50 arası fiyattan? Ben sanırım 46 ortalama ile vermiştim.
Ne diyorsak o lafı asla garip gelmesin. Kaç kere dedik bu lafı. Senelerdir.. Hangisinde yanıldık.. Açın okuyun...Hem bunda hemde çimbo da.. :) Bu lafı siz değerli KY ye nispet yapmak için değil. Cırdon speke anasından emdiği sütü burnundan getirmek için diyelim kibarca...
Malımın hepsiyle işlem yapmam, yapamam.. Bir kısmıyla.. Bana yeter. Ben hedef koyarım yoğun olduğumda...
Zaten garan ile uğraşmaktan bununla doğru dürüst ilgilenemedim.
Marshall Russia
http://marshall-paints.ru/
İyi geleceğini düşünüyorum velev ki gelmezse dahi bilanço öncesi her zaman bir hareket çekiyor.Ben yinede 5-6 trilyon kar açıklarlar diye umuyorum.
Bugun 42.50 den kapatir diye icimden bir his uyaniyor
GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vallahi yuzumu guldurdun
GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
erken almışız alçak kağıdı..
Garan da iyiydi..
Finans yatırım şuan hem alıyor hem satıyor.Bakalım ne yapmaya çalışıyor.39.90 şu an
Finans aldığı lotları elden çıkartmak için yaptığı hamle işe yaramış.10 dak önceki 650 lot tan 200 lotu kaldı.MALI OKUTMUŞ
Çekiliş yapmışlar araba veriyorlarmış https://www.marshallclubcard.com.tr/Cekilis2018.aspx