Yarın cuma totem yapmaya başlayayım:halay:
Ya hunda hata kundi:yahoo: kata kulli kunta kunti:wu: tuta tutti kuti kutta tuuu:cool:
Büyük bir muuum haydi hemen tum di tumdii kumdii:party:
Printable View
Yarın cuma totem yapmaya başlayayım:halay:
Ya hunda hata kundi:yahoo: kata kulli kunta kunti:wu: tuta tutti kuti kutta tuuu:cool:
Büyük bir muuum haydi hemen tum di tumdii kumdii:party:
hisse zirveye göre %80 düşmüş, endeks ise %30 . Yani endeksle ne alaka. 6000 lot aldım topu topu. 1,18 ortalama ile. Öğünden beri kitlendi kaldı.resmen lot sayan bir o.ç. var bu hissede. Böyle bir hisseye heleki 5 li 3 lu 2 li fiyatlardan büyük para koyan yatırımcının vay haline . Bunlar resmen hırsız.
benimki bir uyarı küçük yatırımcıya. Başı kıçı belli olmayan dandik hisseler de dip fiyatlarda bile üç beş lotun hesabını yapıyorlar. Büyük para koyarsaniz bunun gibi hisselere hele hele üst fiyattan çoluk çocuğunun rızkını çarparlar bu hırsızlar.acimazlar. onu demek istedim.
Usta 6000 aldim diyon, 7500 de önceden almışsın 1.25 e satma şansını yakaladın heralde verdin yukardan aşağıdan 1.18 e yine aldın
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Küçük küçük te al sat yapıyorum.rakam degisiyor.son halı toplam 7500.
Geçen haftaki alışların % 62 si Gedik in ilk 7 e girdi takaslarda. Bu hızla haftaya ilk 5 de olur .. tahtaci olması da iyidir kısa vade bakmayalım hemen
Yeme bizi küçük küçük al-sat harici bir şey yaptığın da ortada ...bu yazıdan bunu cikardim ben ...haydi itiraf et[emoji1] [emoji1]
Abi son haftaki gedik 142 k lot almış. Tevfik Meftun Ulaş amca 70.000 lot alim haberi gönderse şirketin % de 1 dir. kagit pd dd si 1 e ulaşır. F/ K sı da 4.40 su anda pd/dd si de 0.46 korkutmayalım yatırımcıları nakit 20 milyonu var bu şirketin, gayri menkul yatirim ortaklığından tut girişim sermayesi yatırım ortaklığına bile dönüşme potansiyeli var. Ve elindeki nakitle krizde çok ucuza ıstediği yatırımı yapabilir .. kısa ve uzun vade borcu sıfır.. Krizi fırsata çevirme potansiyeli var bu hissenin
zafkanka Kardeş , bende TSKB,krdmr,gsdho, ısgsy,isgyo,brsan gibi hisseler var.kendi capimda hatiri sayilir miktarda.bunlar yatırım amaçlı.birde paranın tamamı batsa uzulmeyecegim kumar hissesi olarak ulaş var.kumar dedimsede bilanco güzel, grafik de güzel duruyor.☺️
2019 yılını en iyi geçirecek sektör, turizm sektörü. Oteller çok pahalı olacak 2019 da.
ULAŞ , 2019 da iyi fiyatlara gelecektir...
Aynen 7500 lot alan bile o.c. Hırsız ifadesini kullaniyor. Patronunu araştır diyor. Sat git degil mi? 7500 lotu olan adam niye küfrediyor. ne kaybetmiş olabilir ki? Ulaş ona ne yapmış ki? Algı yaratılıyor burada birileri uygun fiyattan toplana derdinde Ky ye de akıl veriliyor alma diye
Ulaş benden sorulur ağalar.kavgaya gerek yok.zamanında 50bin lotu bağladım buna adam aşa aşa getirdi söktü sonra pırrr.ama yüzde yirmi girince fazla acıttı.zararı kısadan kesip kurtulmuştum.ulaşa 10 bin üstünde yatırım yapmak ahmaklık bunu bizzat yaşadım.kimse kimseyi kandırmasın.kumar kağıdı bunlar.öyle at köşeye umut kağıdı değil.1.23 ten bastım şimdi beklemedeyim 1. Civarı yaparsa dalarım yine.şimdilik çerez parası var bunda
diger yazdığınız topikler dede o.c. Hırsız diyormusun patronlara
1.18 malini yarın alinir. Bizzat şirket kendisi alir ver 7500 lotunu bize hirsiz ve o.c. deme diye sikayet de ettim hissenet e ama torpillisin heralde bazılarının kufretme hakkı var yazmadan izleyeceğim. Polemiğe gerek yok
20 yılın tecrübesi.durust patron çok az.malesef.
O.ç nın açılımı: Osmanlı çocukları demek.sen niye küfür anladın ki
Senin satamadigin gün ben 1.17den verip 1.15den yerine koydum lotumu artirdim birde 1 altı maliyetim. 1.18 den aldiysan bize ne 2 gün içinde satamadiysan küfür mü ediyorsun. Hırsız diyorsun ama .. kumar oynamaya geldin 1.18 den hapsoldun bize ne yha
Bugün sattım dostum.bukadar patron dostu bir küçük yatırımcı.sasirdim
Hırsız dedin yha ulaş lar bunun gereğini yapmazsa yarın ben de satıyorum. Bunların topiginde yap brsan da isgsy de yapma .. kendi onurunu koruyamiyorsa ben de yarin satiyorum 15.000 lotumu
Seni etkilemeyim.bu son mesajım.ben sattım.insallah yanılıyorumdur.sen kazanirsin
Tekrar geldim bakalım aldık bugun 1.18 den 10 bin lot ben aldım die düşerse alıma devam ;)
sağlam alışlar geliyor, yön yukarı, malı kaptırmayın gençler....
Walla bilemiom artık ben geldim die gitmeye bilir ama bu sefer diplerden alıoruz 1 e düssün onbin daha alayım 0.95 den sattıklarımı tekrar yerine koyar beklerim sıkıntıları çözdük geldik şükür
Ağırlaştı kağıt iyice
Dandik kağıt sebepsiz hareketler gereksiz düşüşler gereksiz çıkışlar hep sende
Ben kaçar malınıza sahip çıkın yukarı yapcak gibi ama ortam bozuk
hafta sonu fıratın doğusuna operasyon başlayacak muhtemelen. sonumuz hayır olsun. endeks için önümüzdeki günler hiç güzel gözükmüyor bakalım ulaşta benim dip gelecek mi?
Yahu dalga geciyorsunuz haralde bundan bı halt olmaz ayrıca c grubuna düşecek piyasadaki lot sayısına göre yılbaşında düşmemesi için fiyatın 1.40 olmasi lazım 31.12.2018 kapanisinin hisseye baktığın zaman aylardır 1.25 yukarı kiramamış zaten istedikleride c grubuna düşüp hissenin 0.50 ye gelmesi oraya gelince bende alacagim daha birkaç yıl önce aynı şeyi yaptı patron yine aynı şey hisseyi tanımayan bilmez tabi ..tektu 0.70 aldım 0.97 sattım utopyayi 2.83 aldım 3.90 sattım .bunuda 0.50 den alacağım nasıl olsa c gruba düşüp tahta yapıcı olmayınca oraya gelecek ..ne derseniz boş patronun amacı belli ..batık eminiz bile 2 günde %40 yükselmiş 1.54 olmuş siz daha neyi ovuyorsunuz .
0.50 de bekliyor olacağım