https://resmim.net/f/ddnvAI.jpg
Printable View
İstediğin kadar kafasını sık, tut, bağla. Elninde sonunda yukarı patlayacak.
Sn ömer hala tutuyorlar sıkıyorlar,
Bugün bile baktım primli hisselere giden hisseler kopmuş gidiyor hala çok örnek var ama tek örmek vereyim sanko
iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ölü numarasına devam. Çok manyak yukari patlayacak.
Kademeler bomboş. Mal satan yok ...ikimi alırsın ortbu cocuu sp
Sn ömer çıkan endeksde çıkmadı,
Satış gelince hemen boş kademelere verildi,
Tahta sahibi ,tahtayı yapanlar,artış gösteren ve deartmaya devam eden hisseler gibi değil maalesef,
Çok ciddi hisse toplandı,ama hisse toplanmayan hisseler kadar gidemiyor,buda bizim şansımız,
Malı toplayan malın altındada durmuyor ,yukarı sürceğine ,altda da durmuyor,
Elin adamı hissesini uçuruyor hemde nasıl,usakda ise gitsemmi acaba modunda.
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Forumunda kimsenin olmadığı hemde spekülatif hisse,neden trendini devam ettirmez emsal hisseler gibi çözemedim ben,
Dünyanın malı alındı altlarda destek yok,en ıfak satışda bozulcak kıvamda ama bakıyorlar sadece tahtacılaf işginç
Ses verin ahali nerdesiniz,
Sesimi duyan varmı,
Kimse yok ,yazanda çizende,
Ama hissede kopuşda yok,
Deli gibi mal alınıyor mal toplanıyor ama neden bilmiyorum,
Hissede alınan toplanan malları kadarda artış olmuyor,
Hisse kimsede kalmamış ama primde yapmıyor giden o hisseler gibi,
1 haftada 1 ayda %100 200 300 lü primli hisseler var,hiçbirinde usakda toplanan hisse kadar hissede toplanmadı ,
Ama usak olması gerekn primide yapmadı,kimsede hisse kalmamışken
Sesizce seydiyorum sayın toibek. Bende şoklardayım neden ederini bulmuyor diye. Kötü söz söylemekten bıktım. Sadece izliyorum. Tuclk, tspor, netaş vs sattığım hisseler uçtu. Usak çok hantal çok ağır gidiyor. Tek umudum hızlı bir yukarı ivme yapması hayalim yani. Umarım gerçek olur.
Senden benden başka kişi yok sn ömer,
Nerde bu millet çok ilginç,
Forumu boş olan ama kopamayan bir hisse durumunda şuan uşak
Ben de varım
Sessizce izliyorum
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Saygılar sn cesar ettik 3 kişi,
Başka yokmu kimse ses verin,sesimi duyan varmı,
Forumunda yazan yok çizen hepi topu 3 kişiyiz ama hisse olması gerekn primi yapamıyor bir türlü.
Hocam buradayız ve gırtlağıma kadar usaktayim. Fabrikada yemeklerde ne çıktı elektrik parası be geldi. Servise kaç işçi Bindi, ise geç kalan var mı, kaç çalışan istirahat aldı gibi şeyleri bile hastalık derecesinde takip eder oldum. Geçen pazar izmirden uşak Banaz a gittim içeri giremedim ancak çevresinde dolaştım o derece yani. Ben hep buradayım. Belki sessiz olursak şu spek denilen zatın gönlünü yaparız diye susuyorum. O kadar. Sağlık ve bol kazanç.
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Buradayız değerli dost geçmiş de çok bağırdım çığırdım. Ne zaman sustum tahta yukarı hareket etti. Onun için acık çenemi kapatayım dedim. Saygılar.
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Döndü dolaştı işi soytariliğa çevirdi ortbu cocuu spek. Senin bu yaptığın ocnun dik alası.
1.91 den hisseyi birilerine devir ediyorlar. İnşallah burası destek noktası olur. Birileri buraya sağlam zemin betonu atıyor gibi.
Bu or.. ev..ladlarının yaptığı iş o denli mide bulamdırıcı olduki,
Allah binkere belalarını bersin desim çıktım ben,
Kalanlara allah sabı versin,
İyi şeyler hissetmedim berdim çıktım,
Hisseyi götürceklerne katşı zerre umudum kalmadıpı için çıktım.
Nacizane tavsiyem,
Burayı okuyanlar olursa bu sevşyelerden asla ve asla hşsse almayın sakın diyim,
Kendi ayağınızıza sıkarsınız
Seans sonuna kadar ala vere dalavere devam etti,
Satmama rağmen derinlikden izledim,olamaz dedim,
Aldıkları kademeye alıp vermeler satmalr almalar,
Alınan onca yüklü lota rağmen yukarı götürmeyip aşşda zararına malı verdiler,
Şimdilik rahatım ama düşerse altlardan tekrar alıcam bu ********lerle işim bitmedi,
Hakkını vermediler tahtanın çünki
https://resmim.net/f/iXyn8N.jpg
19 ağustostan bu yana alan satanlar
https://resmim.net/f/LGltvf.jpg
21 kasımdam bu yana alan satanlar
Hala finasal dengeler kurulmadı. bir bedelli dağa mi acaba?
Satma şunu 1.91 den satmaaaaa. Aq ı. ..bnesi
Lan ****** git basimizdan
Lenovo K33a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu adamlar usak hissesini istedikleri fiyatlara çıkarmaları için istedikleri kadar toplamları lazım. Yoksa psikoloji bozmaya devam edecek gibi görünüyorlar şimdilik.
Bir süre dinlenmeye geçecek gibi duruyor...
Saydiracam arkadaşlar bi saniye kenara çekilin. İlan spek senin yedi zurriyeti gelmişini geçmişini olünü dirini te ...mına koyim. Kahve evladı.
En az 10 misli benden.
iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏 ocları
Bedelli mi geliyor arkadaşlar, zarar mı çok, yoksa operasyon-silkeleme mi bu düşüş?
Bu hisse ne zaman adam olacak 2016 da dedim ki evladiyelik su hisseden alayım hiç satmayayım, bakalım ne olacak ve 100 lot aldım. Komik ama satmamam için küçük bir rakam olmalıydı. 1.35 maliyetle aldım yanlış hatırlamıyorsam 3 lü rakamları bile gördüm. vay be keşke daha da alsaydım dedim ama alsam kesin satardım :) Neyse gel zaman git zaman hisse maliyetimin altına geldi. Dedim bu ne şimdi 95 kuruşa indi. Düşündüm taşındım alsam mı almasam mı daha büyük lotlar cesaret edemedim. Şimdi yeniden aynı hareketler acaip bir dolap var burada heralde patron paraya ihtiyaç duydukça buraya dadanıyor. [emoji28]
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dün yaz yaşattı bugün kış. İnşallah düzelecek. Sattirmadigina pişman etmez umarım.