Herşeyi geçtik SPK ne yapacak 20.12 olsa bile farzedelim ne yapacak .30 TL mi diyecek .
Allah herkese bol kazançlar versin
Printable View
Herşeyi geçtik SPK ne yapacak 20.12 olsa bile farzedelim ne yapacak .30 TL mi diyecek .
Allah herkese bol kazançlar versin
%98 e ulaşılınca o süreç bitti. Yeni bir süreç başladı. 30 ocakta da bu süreç bitecek.
Üç yıl falan yok artık. Üç ay var. Biri gitti iki ay kaldı.
Anlaşılan şirket 30 ocakta kadar 100/100 e yaklaşacak .herkes tirsti.yusuf Yusuf ettiriyor bu gaspçılar insanları SPK ile beraber .hissenizi satsanizda bu adilere 3 kelime beddua edin spk ya yollayın.bu SPK yönetimi çanak tuttu.vahdettin bey olsa idi bu şekilde olmazdı belkide
Sen satmadı mı zırzop.
Kimi kime şikayet edeceğiz borsa hırsız mekanı olmuş
HTC U11 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Küçük yatırımcı olarak şikayet edelim spk'ya cimere...
Bugün 13.205 lot virman olmuş
'' Yatırım Tavsiyesi Değildir ''
Zırıltı nınki iyi fikir. 30 ocak sonrası için merak eden SPK ya sorsun. Kimse buradaki yazılarla hissesini vermesin. SPK nın cevabını beklesin. SPK 15 gün içinde cevap vermek zorunda
Geçti borun pazarı izocamda herkes halinden memnundu burda gotunu yırttı millet.bu yatırımcıya müstahak.hak ediyor.burada Kipa gibi ses çıksaydı bunlar bu kadar rahat hareket edemezdi.cok iyide oldu.cinaliyi kullanmaya çalıştı herkes adam burda ne kadar yirtindi .iş bitmiş herkese geçmiş olsun.
Kardeş ben burda bildiklerimi ve tecrübemi
Aktardım.mucadelemi verdim.
Beni kralı kullanamaz ne demek istiyorsun
Burda benim çaba ve çalışmalarımı haketmeyen birçok insan var yinede hakkım varsa helal olsun.
Hatamız varsa affola
Temennim herkesin kendini geliştirmesi vede burdaki yazılanları sorgulaması gerektiğini söyleyebilirim
Aynen mahonun dediği gibi olay bitmiştir dailin ..ne derler zikilmis gotun davası davası olmazmis.fransizlar ve Araplar işi bitirdi.
Herkese geçmiş olsun.maho arada yazsak gene iyi olur .senin hayallerini çaldılar biliyorum .8000 lotun vardı .40 TL den verip 320 bin TL paran olacaktı ama yedirmiyorlar be gulum.birde şunu dusun sen izocama girdiginde borsa 90 bindi şu an oldu 108 bin.buna girmeden önceki kağıdın en az yüzde 30 artmıştır.cogu hisse yüzde yüz arttı.ne yapacaz şansımız buymuş.birde şimdi gider bir hisse alırız ordanda koyarlar
İçimden bir ses bize de marsall da koyacaklar diyor , nede olsa yabancı bunlar
Bu HAKİM ORTAK kelimesine takmıştım. Biraz kurcalayınca ne buldum dersiniz. Meğerse taaa genel kurul kararı açıklamasında bu kavram kullanılmış. Yani % 95 ile . Halbuki yönetmelik hakim ortak olma şartını %98 diyor. Burda yanıltıcı bilgilendirme var.
Yani olay bitmiştir diyenler , boş konuşuyorlar
şu avukatım diyen vardı , forumu artık okumuyor sanırım
Gazeteci Hasan Tahsin i bilenler bilir
Sermaye Piyasası Yatırımcıları Derneği ne de yazalım
okuyacağım , sabahlayacağım
İZOCAM TİCARET VE SANAYİ A.Ş.
Borsa Kotundan Çıkmaya İlişkin Bildirimi 24 Eylül 2019
Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-23.1 Sayılı Önemli Nitelikteki İşlemlere İlişkin Ortak Esaslar ve Ayrılma Hakkı Tebliği
kapsamında pay alım süresi içinde çağrıya cevap vermeyen ortakların, Şirket paylarının Borsa kotundan çıkarılmasından
sonra paylarını satmak isteyebilecekleri dikkate alınarak , Şirket paylarının kottan çıkarılmasına ilşikin Borsa Yönetim Kurulu
Karar tarihinden itibaren üç yıl boyunca bu ortakların paylarını satmak üzere başvurabilme hakkı bulunmaktadır.
Bu bildirimi iyi okuyunca , benim için 30 ocak diye birşey yok.
Aman Allah ım BİST te kandırılmış. Hakim ortak diyor
Borsa İstanbul A.Ş. Duyurusu
Şirket paylarının Borsamız kotundan çıkarılmasına ilişkin 24/09/2019 tarihli Borsamız kararından itibaren 3 yıl boyunca,
pay alım teklifine cevap vermeyen ortakların paylarını hakim ortağa satmak üzere başvurabilme hakkı açık tutulmakta
olup, bu süre içerisinde TEB Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'ye başvuruda bulunabileceklerdir.
2 durumu birbirine karıştırmışlar. 2. durumu hakim ortak olmadan uygulamışlar. Karışıklığın sebebi de bu zaten. Ya bilmeden cahilliklerinden ya da bilerek cinliklerinden böyle yapmışlar
Ama farketmez bence. Çünkü şirket 3 yıl geri alacağım diye ilan etmiş , bu bir sözleşmedir, taahhüttür. En garantisi SPK dan alınacak cevaptır
Şirketin yaptıkları şu an itibariyle ilgili
Tebliğler uygun olarak giitmektedir.
30.01.2020 tarihinden sonra hisseleri vermeyenler ortaklıktan çıkarılır.bu husus nettir.
Daha önceki uygulamalar da bu yöndedir.
Dava açmak isteyen açar bu konuda
Herkesin kendi takdiridir
Boyner de kottan çıkmış
Ben 30 ocağı merak etmiyorum. Kafam net. Merak edenler SPK ya yazsın ,cevabı da burada paylaşsın
Borsagümdem e yazın haber yapsınlar
Ben yazdım ama haber yaparlar mı bilmiyorum
Adamlar SPK yi kanunlari tanımıyor.daha ne olsun.en azından ceza yemeleri için SPK ya çok sayıda günlük olarak açıklaması gereken satma hakkı taleplerini aciklamadiklari ve olayin durumunu anlattığım yazılar oldu.beyefendiler toplu olarak haber yollamışlar 26 kişi vermiş satma hakkına haber yapmışlar 3 günü 3 haberi ayın 6 sında yollamışlar.umarim SPK bir ceza yazar .
Hadi size bir kıyak yapayım 10.54 ten alayım hisselerinizi:))
Bugün 18.137 lot işlem olmuş Malesef ky 5 günde 63.185 lot bu gidişle ky kalmıyacak
'' Yatırım Tavsiyesi Değildir ''
İsbanktan Perşembe verdim para hesaba geçmemiş nedenki