Dun sattim yanlislikla .dunku yani bugunku yuzde 30 dan yararlandim .bu orandan yararlanabilirmiyim acaba .
Printable View
Pozitif mi en az yüzde 1-1,5 artı bekliyorum hisseleri gayet iyiydi dardanel hariç hala tutuyor mu bilemiyoruz tabi. SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayır valörün ilk günü satıyor 1 gün daha bekleyip hesaba aktarıyor valörün 2.günü para boşta bir nevi yanlışım varsa düzeltsin arkadaşlar SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Webster nerede hadi evde interneti yoktu işyerinde de mi yok bu arkadaşın neti .
Hergün yükselirken tcd derdi ne oldu beni onu itham etmekte suçlayanlar şimdi görüyorlar mı gerçeği
yatırım fonları için eski beleş fonbul gibi bir site varmı?bundan 10 sene önce fonbul izleyerek çok fon alıp sattım ben. fonbul paralı olduğu zaman fon işlerinide bırakmıştım.
Websteri korkuttunuz. Herhalde para çoktu kapattı hisseneti.
Biz gariban garibana takılalım.
tabiiki,2009 daki kademeli faiz indirim sürecinde tahvil fonunda iyi para vurmuştum. faiz her düştüğünde günlük %2-3 getiriyordu.iş bankası büyüme amaçlımı neydi adı.faiz düşerkende para kazanılıyor yani.son üç senedir ne TL mevduat ne fon,%100 dolardayım.kafamı yormuyorum artık. In god we trust
Bugün yüzler gülüyor sanırım :)
Valla gpgyi dün satış vermiştim. Bugünkü değer artışı benim gibi çıkanlardan da kaynaklı bence. Şu getirisinden yararlanamasamda gram umrum değil. Girdiğim günden beri en kötü ve getirisiz günleriydi.
29.8 72,27
2.9 74,68
3.9 77,81
4.9 83,43
5.9 78,09
6.9 77,73
9.9 82,52
10.9 83,15
11.9 78,41
12.9 80,74
13.9 80,58
16.9 79,58
17.9 79,00
Jale'nin hisse senedi oranları :cool:
Sn investor benimki daha çok çabalamakti. Zarar kes yapmadım zira ha bugün ha yarın en azından görmüş olduğu yeri görür diye düşündüm vs. Paritede de altına yaptığım kısmı kurtardım ama para birimine yaptığım kısım kaldi, tebrik edilecek bir durum olmadı sonuca bakınca.
OBP fiyatını öğrenme şansımız var mı acaba ? Bugün alım talimatı verdim, kaçtan geldiğini merak ediyorum :)
Fed 0.25 faiz indirdi. ONS ilk tepkisi düşüş yönünde
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Petrol, ons herşey tepetaklak aşağı gidiyor, bakalım yarın değişkenler ne yapacak.
Takasbank yarışma başlatmış.
Fon alıp satarak yılbaşına kadar en yüksek getiri sağlayana 10 000 TL ödül varmış
Ama öğrencilar arasında yarışma.
https://www.takasbank.com.tr/tr/duyu...m-yarismasi-hk
Aöf geçerli olursa üçüncü üniversite kaydı yapayım mı hem kabilde alırız
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatırım direkt sitesi çok iyi. fon kısmını yeni keşfettim.
Mevduat eşleniğini de gösteriyor.
https://resmim.net/f/ZFQlOl.png
Sıcak fırsatçı hemen gelmiş [emoji85][emoji85][emoji85]
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.