Biran önce çağrı yapıp kurucu hisseleri toplamak olabilir mi ?
Printable View
Biran önce çağrı yapıp kurucu hisseleri toplamak olabilir mi ?
Bizim için süreç bence olağan genel kurullarda değil. Olağanüstü toplantılarda veya ansızın gelen kap haberlerinde bitecektir
Genel Kurul’da olamaz diye biliyorum çünkü bildirilen konular içinde bu konuyu göremedim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
En azından genel kuruldan ümidi keseriz toplanması belirsizliğin bitmesi için bir parça güzel
Devlet eliyle olur devir, genel kuruldan bugün ses çıkmazsa ki çıkmayacak büyük ihtimalle YTD
Sayın Üstadlar, temettü olur mu imtiyazlilarda, olursa ne kadar olur tahmininizde?
Geçen yıl için öyleydi, halen gecerli mi, yeni bir kısıtlama göremedim ben eger var ise.
Kurucu ve imtiyazlı hisseler için muhalefet şerhi düşülmüş. Verilmeyen temettü lerden bahsedilmiş genel kurulda
Muhalefet şerri düşülmüş ne demek tam açıkla kardeş sunu
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...d3be619ef6.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...0f3cd3d4f5.jpg
Cannnn bey temettü verme ihtimali var mı sizce.
bugunun takasını atabilcek olan var mı kimler almıs
İki gündür İsbtr de İş Bankası sürekli alıcı
Hükümet şu anda bu işi gündeme getiremez diye düşünüyorum çünkü “koyun can derdinde kasap et derdinde” diye tepki çekeceğini düşünerek. Benim düşüncem ancak bu salgın olayları yatıştıktan sonra olabilir diye düşünüyorum. İnşallah yanılırım. Salgın olayı yakın zamanda yatışacak gibi durmuyor. Banka bir adım atabilir tabi o ihtimal her zaman var.
310000.10 1 işlem gerçekleşti
Can bey meclis gündeminde infaz düzenlemesi var şuan o zman o da gelmezdi salgın var diye bence infaz duzenlemsinden sonra meclise iş bankası gelecek ve hükümet gündemi değiştirecek ve hep böyle olmuştur iş bankası gündem değiştirmiştir.
Devlet merkez bankasının ihtiyat akçelerini bile kullanmışken ve şuan sıcak para lazimken yani basında 4.6 milyar dolar kar etmiş banka iştah kabartır
Milletin malını millete vermek için bundan iyi zaman bulunmaz
Bu #isbankası genel kurulundan bir bölüm
yönetim kurulu üyeleri aylik maaşı 35900tl ayrıca yıllık 1000000tl yakin huzur hakki alıyorlar
BU NE İŞ?
https://twitter.com/zg_yatirim/statu...273343490?s=21
Meclise konunun gelecegini bile bile geldikten sonra hisseye girmeye calisacak olan arkadaslara soruyorum; konu meclise geldiginde hisse satişi olacakmi bakalim bir tane?... olsa bile ilk gelen alir olacak. Yuzde 10luk marjla kimse satiş yazmiyor, şu an bile satan yokken hisseyi alabilmek ilerleyen haftalarda coook zorlasacak. Satan arkadaslar oldu cok pismanlar. 255-300 arasindaki panik satislar oldu. Simdi saglam bir sekilde eski zirveleri tazelemeye devam Allah in izniyle
dün gece, gurupta çatlak var yazıp silen arkadaş özelime yazabilir mi ? teşekkürler
Hissedaşlar meclise gelmesi eli kulaginda sabirla beklemeye devam ediyoruz. Kirk gun kar yağar bir gün av olur. Bekleyemeyenler tahtadan elendi artik yukselme zamani. Cikanlarinda yollari acik olsun. Yeni girenlere ulasilmiyor acaba neden!!! Bir elden aliniyor hisseler, dikkat. Hissenize sahip çıkın. Coronanin negatif etkisi olmasini birakin, pozitif etkisi olacak. Hersey cok daha kolay artik 👍
İsbankasi konusu tekrar gundeme geldiginde 505.000 in tekrar gorulecegini dusunuyorum. Konu meclise geldiginde de almak imkansiz hale gelecek. Sabirla beklemeye devam
339 gösterdi 340a gitti sanki birşeyler oluyor yakında anlarız
Alana satana hayirli ugurlu olsun
Bu gemi dünya yıkılsa batmaz 🙏
bi işkur var beklenti var ama ısrarla işin sonu gelmiyor nasıl olacak artık kestiremiyorum sanki zor gibi artık bu işin oluru
sayın fibonacci, nasıl oldunuz, sağlığınız nasıl ?