Bu kağıdın normal tam gun ıslem görme şansı varmı yoksa hep tek fıyattamı olacak
Printable View
Bu kağıdın normal tam gun ıslem görme şansı varmı yoksa hep tek fıyattamı olacak
Piramit bugünde 10000 lot boşalttı. Yeni satış koymazsa 2.seans yukarı bekliyorum. Elinden mallar itina ile alındı.
Kesinlikle YTD.
Sırf Poltk ten köşeyi döndü Piramit. Halka arz yapan Piramit elinde dünyanın malı olan Piramit. Sat sat bitiremedi.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne güzel aşağı kırdıydı, kapanışta 300ün üzerine attı. 200e yaklaşsa tekrar gireceğim bekliyorum ama 250nin altına da düşmüyor ki.
750bin adet lot var piyasada. Çok sığ hisse. Biri toplarsa bir daha arkasından bakarız artık kaç paraya gider kim bilir.
Takas takibi önemli. Takasta 156000 lotu olan piramit 1 haftadır satıştaydı. Bugünde kemiksiz 30 bin lot sattı ve çok güzel karşılandı. Kapanış zaten 339 ve 327 bandında oldu. Yukardan verince parça parça almaya devam ediyordum. Bugün de doldurduk şükür. Burada trade edip kazanamadığım olmadı. Elinde olanşara bol kazançlar.
Kesinlikle YTD.
Devam
Kesinlikle YTD.
Sayın katti son üç aylık takasa bakabilirmisiniz. Ben 15 gün gecikmeli bakınca daha önce hiç takasta olmayan Info da 400 bin lot görünüyor. İsbankasinda şirketin sabit lotlari duruyordu. Şimdi Info ya mı virmanlamis. Ne anlama geliyor bir yorumunuz var mı
En tatlı parayı POLTK kazandırdı bana 185'lerde girdiğimde. Ne zamandır kolluyorum şöyle gene bir 300'ün altına düşse girişeceğim ama 300 direnç gibi ne zaman yaklaşsa yukarı kırıyor.
725bin adet lot piyasada. Şu kartonsan konya egeen ve diğerlerinden millet alacağını alsın da sıra buna gelecek gibi görünüyor. Zaten yılbaşından sona alt pazarda işlem görmesiyle geleceği belli olacak gibi. Gerçi tek fiyat cezası Ocak ayı içinde bitiyordu ama tam tarihi hatırlayamıyorum. 2021'in yıldızı POLTK olacak diye umuyorum.
Sadece kendi görüşlerimdir ve yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.
https://i.hizliresim.com/wo8jRH.jpg
üç aylık takas
İsbankasinda duran şirkete ait 399 bin lot infoya virman yapmışlar.
Haftaya genel kurulu var
Kesinlikle YTD.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/901513
Olağan genel kurulu yapılmış. Baştan sona okudum.
Temettü dağıtımını onaylanmışlar 7 milyon küsur tl brüt. Dikkatimi çeken bu değil, sayın "Erkan OLCAYTUBERDİ" kim ise 2 kere sormasına rağmen bedelsiz yapılıp lot sayısının artmasına karşı sorusuna cevap alamamış. Sanırım bu Cuma (15.01) kağıdın cezalarının son günüydü. Yüksek bedelsiz yönünde bir beklenti oluşsaydı kağıt uçacaktı. Şimdi ne olacak hiç bilmiyorum. İlgili kısımları kopyala yapıştır yapıyorum;
Alıntı:
Asaleten katılan pay sahibi Erkan OLCAYTUBERDİ tekrar söz aldı. "Kar payının, borsamızın konjonktürel ortamında borsadaki lot sayısını arttırmak için bedelsiz dağıtılması hakkında ne düşünüyorsunuz merak ediyorum, bu yönde karar verilmesini istiyorum." dedi. Toplantı başkanı Savaş İnandıoğlu söz aldı. "Kar payı ödemesi yasalar çerçevesinde yapılmıştır." dedi.
Adam baya zorlamış ama tabiri caizse ve kibarcası adamı ipleyen olmamış.Alıntı:
Gündemin on üçüncü maddesi uyarınca, dilek ve temenniler dinlendi. Toplantı Başkanı söz almak isteyen olup olmadığını sordu. Erkan OLCAYTUBERDİ söz aldı. "Kar dağıtımı maddesinin ardından söylediklerimin önemi kalmadı. Temettü kararı alınmadan bu karar alınabilir miydi? Borsa anlamında spekülasyona açıldı. Lot sayısı bedelsiz olarak dağıtılması ve lotunun çoğaltılmasının bu konuda çalışma yapılmasını temenni ederdim" dedi. Başkaca söz alan olmadı.
Teşekkürler @Foçabeyi
Büyük mal değişimi oldu. Piramitin eli bitiyor
Kesinlikle YTD.
54 bin lot anlaşmalı bir işlem olmuş tahtada. Piramit mi satmış acaba görebilen var mi
https://www.kap.org.tr/Bildirim/901958
Şimdi KAP'a düşmüş haber. Piramit 67bin lot satmış.238 bin lottan 171 bin lota düşmüş. Piramit ne zaman 238 bine çıkmıştı hiç farketmedim. Son üç aydır takasta acayip değişiklik oluyor. Şirketin elindeki 400 bin lot isbankasindan Info ya geçmiş.
Bu durumu yorumlayabilecek bir arkadaş var mı