umalım elinde çok yoktur , büyük bir fon ise satış 2-3 gün daha sürebilir maliyet düşürmelerde en az 50 kademe göre hesap yapmak gerekir
Printable View
Hislerime tercüman oldunuz.
Kağıt şurdan şuraya geldi daha ne istiyorsunuz diyeceklere verecek örnek çok bistte. Bizimki bir başka alem.
Düşüşü hızlı olduğu gibi gibi yükselişi de hızlı olur deniyor.
Yükselince de yapı kredi, teb o olmadı başka robotlar tepesine vuruyor.
G3221 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkadaşlar en kısa borsa yatırımım 3 ay
kozaa fetö tmsf mevzunda yaklaşık 2 yıl tuttum
5,30 düştüğünde yaklaşık 6 ay tuttum
diğer hisselerdede hep hedefle hareket ettim
borsaya günlük bakılmaz
hedef olur hedefe dönük hareket edersin
en son rta yaşadım 7 taban 20 yakın tavan gördüm
hedefe gelince sattım
burayı borsada birkaç şirketle birlikte güvenli liman olduğu için ve
değerlemelerde çok düşük ve cazip geldi
ama olaya 10 gün 30 gün bakmıyorum
kısa vadeli bakış ky hep kaybettiiryor
son söz kozalara dolar bazlı bakmak gerekli
11.35 ı gosterd ı spartakus akıltutulması yapıyo 11.40 lardan aldık bıraz yukardan alanlara aldıkça verdı cakal
ıpek yıne devre kestı 13.12 de
Bakalım ipek bürüte girecek mi
su ortamda kredılılerı cok kotu avladı yukardan aldı sımdı bekletıyo yada elı mahkum sattıracak
aslında az mıktarda zarar eden sırketlerden bulındurmak lazım cımbeton 48.90 tavan 3 aylık 4.7 mılyon tl zarar
ben bır sey sormak ıstıyorum sımdı soda 5.58 den ıslem goruyo ayrılma hakkı 6 tl ustu dıye duymuştum sımdı alan o tarıhte o fiyattan mı satabılır ısterse bılgısı olan varsa memnun olurum
virüsten önce kozaa yaklaşık olarak 11 tl filem idi o zamandan bugüne ons altın fiyatı,doların fiyatı,gramın nereye geldiğine bakaraktan bu fiyatlardan yabancının yangından mal kaçırır gibi satışı pek inandırıcı gelmiyor. İnşallah silkeleme filemdir. Ons fiyatı her gelen iyi veride yükseliyor 1810 üstü çok farklı rakamlar konuşulur.
malı çevirmeden direk sattılar umarım çıkan fon büyük değildir büyük bir fon ise satışlar 2-3 gün daha sürebilir
iyi hafta sonları
Dün deli gibi yükselen kardemir d bugün aynı durumda kaldı kozaa ile. Ciddi düşüş yaşadı. Niye yükseldi hiç anlam veremedim zaten.
SM-G900FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benzer bir fon çıkışı Mart sonrası dönüşte hisse fiyatının 10TL üzerinden 8,7X'lere düşmesiyle gerçekleşmişti. Şirket bu altın fiyatları ile deli gibi para basıyordur muhtemelen. Adliyelerin açılmasıyla dava sürecinde de gelişmeler olabilir. Bence kısa vade ya da gün içi işlem yapmayanların panik olmasını gerektiren bir durum yok, kozaa bunu hep yapıyor.
fon çıkışı olsa ipeğe giren guruplar karşılardı onları. Gurup da yok fon da.. Fon çıktı gurup girdi bunlar speğin davranışlarını aklamaya yönelik, yoksa bu hareketliliğin açıklaması yok. Açıklama olmayınca incelemeye alınır alım satımlar.. spek ne zaman beklentiye girilse bunu kırıyor. 13.15 den de bu şekilde davrandı, spek en çok parayı bu şekilde kazanıyor. hit- tıklamada ilk 30un bile içine giremiyor hisseler ama 13-15 yıl önce sürekli ilk beşteydi. Neden? Bunca zaman binlerce kişinin ağzını burnunu kırdı o nedenle bakamıyor kimse hisselere. Birine kozaa desen yok olmaz diyor. Herkes ağzının payını almış. Yeni gelen birkaç kişi vardı şimdi onların da ifadeleri alınıyor yavaş yavaş :)
Ben sipek mipek bilmem, altın fiyatına bakarım, bilançolara bakarım, dava sürecine bakarım, bir de pair trade amaçlı birbirleri ile arasındaki iskontoya bakarım. En iyi bildiğim şey gram altın fiyatları burada kaldığı sürece Ali almış, Johnny satmış, Veli bakmış önemli değil hisse fiyatı er ya da geç ederini bulur.. :) Herkese bol kazançlar dilerim.
Normal sartlarda haklisiniz. Ama hissenin gecmisi, ustune bu virus olayiyla kisa surede buharlasan yabanci sermayeyle birlikte ortalik speklere kaldi. Artik eskisinde fazla bir sekilde hersey mumkun. Insallah virus konusunda tekrar ters bir ruzgar esmez ve sabirli olabiliriz
Merhaba Yasemin hanım Kozalda 25 milyon , kozaa da 20 milyon İpek'e de 12 milyon para çıkışı var . Grupların olmadığını söylüyorsunuz tabi bunu ben ispat şuan edemem ama ben Kardemir D , Sasa ve Albrk gibi hisselere de girdiklerini biliyorum nereden mi ? Piyasadan duyuyorum . Bunları ispat edemem ispatım sadece gün için ataklara ve haftalık durumlarına bakarak kesin emin oluyorum .yakın zamanda belli olur .mesela ALbrk hissesi. Kesinlikle alın satın demiyorum grup varmı izlersiniz.
Altın çıkarken neden kozaa ve Kozalda toplam 45 milyon tl çıkış oldu ? Çünkü spek gücünü göstermek istiyor böyle çıkış bugün olması manidar değil mi 15 liaralara çıkmış olan ipekeyi zaptetmem yoksa 2-3 tavan daha çekse 20 lira olacaktı kozaa 12-13 lerde .. planı bozulacaktı çüm gücünü kullanıyor . Kullansın farketmez . Spek endeksin çökmesini bekledi baktı çökmüyor kasıtlı tüm kozunu oynuyor . İpeke deki grup aptal değildir bir daha dipten toplamak varken bu satışı 15 lerden karşılayacak kadar . Adamlar toplamda 55 milyon tl çıkmış gibi bakalım . Hakimiyeti koxaa da fazla ve Kozalda da gerçek yabancının bir kısmı borsadan çıktığı için orada spekin gücüde arttı . Neyse haftalık bakılınca pirimli kapattılar .
En doğrusunu Allah bilir.
Kozaa da para çıkışı, ipeke göre daha fazla olmasına rağmen daha az düştü çünkü İpeke çok balon fiyatlarda gidiyordu haftalardır..
İlk alıcı bulduklarında temiz vereceklerdi ve bugün oldu..
Kozaa daha fazla ilgi gören bir kağıt bu nedenle İpeke 2 lira geride olmasına rağmen 2 lira öne geçti bu da yaklaşık %30 gibi anormal bir fark demek!!!
İpeke'de çok daha hakim bir grup var çok rahat hareket ediyor..Çıkışlar çok hızlı, kozaa daha yayılmış bir kağıt piyasaya..Bu kağıtların önemli özellikleri var gün içinde mal satıldığı anda ve niyeti mal vermekse günün en düşüğünden alakasız kapıyorlar..
TEB , HSBC ve CITI karda olduğu tahtalarda mayısın başından beri satıyor , dün bunların dışarki bacaklarına yasak gelince oyun bozuldu, Viop ta TEB long TL paribas short aynı tavanın balığı , KOZALAK tahtaları sığ yukarı ve aşağı hareketleride sert oluyor , bugun teb ve HSBC banka yoncada satış yaptı yüklü yüzde kaç aşağı geldi.
Bugunkü satış tahta yapıcı değil , yukarki oyuncuların satışı onları satışı devam ettikçe tahta yapıcı onlara göre oyun kuracaktır.
Altının gramı olmuş 390 TL, şirket borçsuz, kasa ağzına kadar para dolu, kurulu düzen pazar sorunu olmadan işleyen bir iş yapıyor şu şartlarda borsada böyle kaç tane kağıt var? Beklentisi yüksek olan kağıtlarda volatilite olur. Ben bu tarz düşüşlerde lot sayımı artırmayı amaçlıyorum. Ben kozaa ya güvendiğim için hedefime gelene kadar bekleyeceğim o zamana kadar lotumu ne kadar artırabilirsem benim için kar budur. Benim için önemli olan hissenin değerinden çok lot sayımın artmasıdır.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Küçük bir veciz sözü hatırlatmak istiyorum. Berber koltuğunda adam berbere sormuş;
-Saçım ak mı kara mı?
Berber de cevap vermiş.
-Önüne düşünce görürsün!
İşte böyle arkadaşlar, ak mı kara mı olduğunu bilanço açıklandığında göreceğiz. O nedenle detay bazda kim ne yaparsa yapsın bilanço sağlam geldiğinde ne yabancı yatırımcı, ne spek, ne gömlekçi engel olamaz. Örneğin son bir ay Deva hissesiyle çok oynadılar. Sürekli iniş çıkışlar ve en son bugün dahi baskılandı. Kötü bilanço beklentisi inandırılmaya çalışıldı. Bu akşam gelen rakamlarda geçen yıl 3 aylıkta 64,9 olan kar bu yıl 161,7 olmuş. Bu hisseyi önümüzdeki günlerde hangi spek hangi yabancı tutabilir. Aynı şekilde Kozaa'da sürekli artan ons fiyatı ve döviz kuru ile güzel bir kar açıkladığında bu hissedenin de önünde hiç bir şey duramaz. O nedenle yapılacak en doğru şey sükunet içinde mali tabloları beklemek. Biraz sabır ve sükunet.
Deva'nın 3 aylık karı
Blanço 18-29 mayıs arası
Hisseye guveniyorum. Sadece sabir isteyen bir hisse. Kisa vadede aldiginada sattiginida cogu zaman pisman ettirir
Tek cekincem endeks. Tum dunya yavas yavas yeni normale donerken yasanabilecek olasi kotu bir senaryoda dunyada yeni bir satis dalgasi baslarsa, bize etkisinin cok daha fazla olacagini dusunuyorum. Istedigi kadar ucuz veya saglam olsunlar, her hisse bu dususten nasibini alacaktir
Insallah hersey yolunda gider ve yavas yavasfa olsa bu sureci saglikli bir sekilde atlatiriz
YTD
Trade amaçlı bakış açısı
https://i.hizliresim.com/0TMiCl.png
https://i.hizliresim.com/kBJTCt.png
https://i.hizliresim.com/dJognJ.png
İndikatörün seanslık desteği 11,35 de oraya dokunca bir milktar tepki geldi. seanslık kapanışlarda bu indikatör altında olursa günlük desteğine çekilmesi çok yüksek ihtimal. Günlük destek ise 9,85 de.
https://i.hizliresim.com/xaI7LJ.png
Olaya major bakarsak hisse hala güçlü yükseliş trendinde.
Kızmızı yükselen trend üzerinde kaldıkça pozitifim. Orda hem trend hem de 200 günlük ortalama desteği var..
Bana biri soru sorarsa teknik olarak kelepir(paket et at) malın alım yeri tabiki yeşil yer derim. 7,50
https://i.hizliresim.com/nPu81K.png
dolar bazlı grafikte ise alçalan trende her daim kafa atması pozitif. Oraya her dokunuşta bir parça daha direnci zayıflatıyor.
oranın üstünde haftalık kapanışlarda zaten formasyon hedefi çalışır.
orta uzun vadede muhteşem bir potansiyel barındırıyor
https://i.hizliresim.com/57THZa.png