sn.mesude,ben 2013 ten beri buradayım...Kimler geldi kimler geçti...
ve daha kimler gelecek ve gidecek...
Printable View
Woww Bravo size tam yatırımcı olmusunuz .. ayrılmayı düşünmüyormusunuz
Bu arada,belirtmeliyim ki hiç bir hisse hiç bir zaman direkt olarak o hedeflere gitmez.Mutlaka düzeltmeler gelir.Jantsa da geçmişte defalarca düzeltme yapmıştır.Hissenin şiştiği zamanlarda sadece "gidiyor" diye atlayan palamutlar olmuştur ve halen olmaktadır.tepelerden alıp sonra ağlayan ve speke,patrona dert yanan ve duygusal patlamalara dayanamayan çok kişi zirvelerden alıp diplerden satmıştır.Bu hep oldu ve bundan sonrada olacak.belli bir plan ve stratejisi olmayanların ne burada nede başka bir hissede başarılı olmaları çok zordur.
Bir hissenin kalıcı büyümesinin ve karlılığını devam ettirebilmesinin en temel faktörlerinden birisi ülke ekonomisinin nereye gittiğine ve o sektörün bu ekonomi içerisinde tutarlı ve uygun stratejileri benimsemesine ve en uygun vizyonu belirlemesine bağlıdır.
Ayrıca yatırımcının gelecekten ne beklediği ile de alakalıdır.
kişisel lakırtılar muhabbet baabında söylenmiş sesli düşüncelerim olup sadece beni bağlar.
Bugünkü Bist satışına iyi dayanması güzel bence.Endeksi bahane edip aşağılara çok salabilirdi,realizasyon için
Sean içerisinde kar realizasyonu yapıyor benimde kafamda rakam var gelince vedalasacagim
Ben vedalaştım, Sağ ol JANTSA, yakında görüşmek üzere...
Brüt takas açığa satış yasağı gelmiş 1 ay,,,çok iyi oldu bugün ki isle!lerden belliydi özellikle sabahki işlemler de,,garanti yatırım 25bin lot satmis,, tahtayı bombalamis adeta
balinalar brütü koz olarak kullanırlar hissseyi çıkartacaklarsa işleri kolaylaşır hisseyi düşüreceklersede rahat rahat düşürürler.brüt sayesinde çimbetonda 7 ocakta 346 dan şimdi 493 tl olmuş brayt da 8 ocakta gelmiş 520 fiyat şimdik ifiyatı 504 tl .brüt sonunda jantsanın eski zirvesini geçeceğinden şüphem yoktur.
Bundan öncede burute girmişti primli cikmistik Burada da bilinçli işlemlerle burute sokuldu karlı şirket burute girmesininde zamani ilginç bilanço genel kurula yakın zamanlar ben kafamdaki rakama kadar bekleyeceğim tabi bu borsa suprizlerede olablir herkesin kararı kendine etkilenmemek gerek
Bu kadar artmasının nedeni ne patron istedi diye mi
İhracat yapan fazla borcu olmayan hatta kadasinda tl ve doviz olan otomobil sektorunde isker su anda fena degol ayrica dusuk sermaye v.s ne
merhaba jants severler uzun zamandır jants severim ama sayfayı yeni takibe aldım bütün ortaklara selam :halay:
asiri abarti cikti ilginc
fabrikada altin bulunsa anca bu kdr cikardi :) gercekten merak ediyorum
bilanconkac gelecek
vardi 200 lerde. bayinca satmistim ainirlendim bu cikisa. hisseyi tasiyanlar neden bisey denince bozuluyo? ben gercekten cikisin nedenini
merak ediyorum. sadece dolasimdaki sayisi az diye mi
Şahsım adına bozulmuyorum ben,sadece meraktan sordum.Pandemi sonrası borsalarda f/k filan kalmadı,dünya piyasalarında para bollaştı,duran varlıklardan buralara kayıyor paralar nereye kadar bilemem lakin talep çok olunca fiyatlar tabiiki uçuyor,özellikle düşük sermayeli ve ihracata dayalı düzgün firmalarda bulunanlar için kendi adıma bu fiyatların bir daha pandemi öncesine döneceğine asla inanmıyorum,çünkü yeni maliyetlenenler, var,bir tür bayrak yarışı gibi.Ayrıca bistteki en az 100-150 hisse bu durumda sadece jantsa değil.
Brütte kendi kendimize bir bakmışız 1 ay geçivermiş
Kesinlikle YTD.
520 ye kadar problem yok...altı yüksek maaliyetlileri yorabilir.
Sultangazi Belediyesinin kaç lotu piyasaya sürülecek? 3000 mi 3milyon mu? Bugünkü KAP ı soruyorum arkadaslar
JANTSA JANT SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
SULTANHİSAR BELEDİYEBAŞKANLIĞI
3.000,000
Ben 3bin olarak anlıyorum.En erken perşembe günü satabilecek
Bildirimlerde virgülden sonrası kusurati ifade eder...bahsettiğiniz 3 bin lot...
Sadece bugün görülen işlem hacmi toplamda 115.bin lot civarı olduğuna göre önemli bir miktar değil
Tesekkürler arkadaslar...
Lot sayısı ve sermaye özsermaye olayından yüksek bedelsiz verebilme olasılıgı bu ve bunun gibi hisselere piyasanın yüksek talebi balon şişirilip bir yerde tabii ki patlıyacak ama bu treni erken terketmek ve piyasanın tersine oynamak için mazeret olmamalı yoksa siz düşecek diye bekledikçe bu hep çıkar ve siz risk almadıgınız için belkide çok şey kaçırmış olursunuz borsada mantık aramak yanlış
Katılıyorum sayın Nedensiz... Borsamizda çoğu hissenin balon olduğu doğrudur...ama asıl olan kârlılık ve buna bağlı olarak ozsermayenin yükselmesi...herkes egeenden dem vuruyor..2010 dan beri egeenin içinde oldum... kârlılık ve buna bağlı olarak ozsermaye artınca efsane oldu...
fırsatçılar 3000 lotu ucuza kapatmak için iş başında....
kendi hisselerini satıp aşağı çekmeye çalışıyorlar...
Brüt takas düzeltme ve silkeleme için iyi bir fırsat oldu aslında.Yeteri kadar döktükten sonra zirvesini tekrar geçeceğine inanıyorum şahsım adına
Borsada kesin konuşulmaz asla ,dış piyasalar,ani gelişmeler vb.etkenler her an her şeyi değiştirebilir.
Sadece öngörümdür.
piyasada risk iştahı ve para girişi devam ederse öngörülerimin arkasındayım
Y.T.D
Pasta varmı arkadaşlar
Buyrunhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...1f948836fd.jpg
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sindirme
Kesinlikle YTD.
Panikcileri döküyor
Sn. Nedensiz ve sizin yazdıklarınıza katılmamak içten bile değil.şirketin özsermayesi güçlü karlılığı devamlı artıyorsa sıkıntı yok geri çekilmeler insanı korkutmamalı. Geleceğin egeeni olacak hisseler bryat, alcar,otokar bfren.....sermayesi düşük karlılığı yüksek şirketler...
teşekkürler sn.hobtrader
Salın bakalım 3-5 lotla 7-8 kademe,nasılsa aynı hızda alacaksınız.Bekliyoruz o günleri.Son gülen iyi güler