gerçekten çok sıkıcı bir hal aldı takaslar gerçekten güzel ama her gün de eksi olması insanın canını sıkıyor sürsünler yukarı toplasınlar malı bu şekilde 2-3 ay daha sürer bu bekleyiş
Printable View
Canımızdan bezdirdi bu cidden. Millet yol alıp giderken bıktık artık...Hiç mi hareket olmaz ya. Böyle bir kağıt olabilir mi 2-3 haftadır boş beleş dolaşıyor.
Derinlikte gördüğüm alış satış kademeleri ile gerçekleşen işlemler arasında farklılık görüyorum. Bu şekilde hata alan var mı başka?
mtrks düzgün çalışıyor
Sistemde problem var bankalarda işlem durdu, diğerlerinde işlem ve derinlik uyuşmuyor. Bir de finans merkezi olacağız.
.
Gümüş de işleme devam, bizim uyuzda hacim iyice azaldı.
Sistem şu an kendi kendine işlem yapıyor, ne olduğu belli değil borsa hacmi düştü.
Yarım saattir işlemler mafiş hiçbir açıklamaya yok. Günde 24 milyar işlem olan yerde ciddiyete bak, yerli yatırımcıyı da ABD borsalarına kaçıracaklar ondan sonra tut dövizi tutabilirsen.
Akbank, Garanti, İş Bankasında işlem yok bari teknik arıza var diye açıklama yapın o da yok, her şey normal sanki.
Portföyümde düşen tek hisse bu , ben senin patron gibi...…., ********. Her zaman en az 4 hisse , bu kurala uymayan eyvah eyvah.
muhteşem hisse senedimiz yine en önde koşuyor düşmekte :vk:
Şuracıkta biraz dikileyim...Belki uğurlu gelirim :whistling:
https://i.hizliresim.com/D4KR5S.png
Rusya Sağlık Bakanı Muraşko: Sputnik V aşısının büyük partiler halindeki teslimatları eylülde başlayacak
Çinde asi üretimine başladı. Ama bu sefer de ab yaptirim isi cikti.
Bizim hisse yon asagi. Bittik su anda. Saglam verdiler. Zaten 20 gelip cakiliyor bir turlu gitmedi. Yine 18 gorur bu uyuz hisse
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
... ve karanlık odanın tavanı...
Patron bugün iyi kapattı , şerefine 1 adet +1, 1 adet de Bomonti Api içeceğim. İlk defa piyasanın üstünde kapattı.
Esas aylık pin bar gelir mi diye bekledim 19.62 üstü pin idi ama olmadı nasip.
Destek attık ama kademeleri boşaltıp boşaltıp veriyor bir gözüne kestirdiği var herhalde. Ben değilimdir ben ky yim ama...
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günlükçü adam seans içi 50000 lot alıp 30 kademe aşığı geri basıyor. Allah akil fikir versin , kardeşim al taşıyabileceğin kadar uslu uslu bilanço bekle , yok illa Las Vegas olsun istiyor. Yukarıda bedavadan bir şeyler yazdık oku ders al.
Bugün muhasebeci tanıdığım arıyor efendim Kent Gıda nın rüçhan hakkını alayım mı diye soruyor, piyasa değerini biliyor musun di , 16 milyar dolar diyorum yok bakmadım diyor. İnsanoğlu tuhaf gerçekten , uçurumdan atmalayı seviyor.
+1 imi öğlen seviyorum, tam sıcakta, buzlukta 1 gündür soğuttuğum bardakta...SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Afiyet olsun.
Haftalık çok uzun periyot Supertrend için ..Pek dikkate alınmaz...
https://i.hizliresim.com/GrKRMD.png
Bu kağıdın BIST50 de olduğuna eminler mi?
hep aynı işlemler ay sonu kapanışta yukarı çiz ertesi gün geri ver
Ortalık yine karışmış. Bu arada +1 tadı Carlsberg ile aynı olmuş, tebrikler şirkete. Bence patron bunu Çin'e ihraç etmeli orada vergi yok nasıl olsa. Hatta orada yatırım yapmalı Tesla gibi, Tesla Çin yatırımı bitince 200 dolardan 2200 dolara kadar yükseldi.
Eylül ayında çöl sıcakları , Bodrum otellerini yine İngilizler doldurmuş , hadi kolay gelsin. Bu arada +1 standart olmuş.
+1 kral, +1 imi içtim ekrana bakıyorum ekran iyi değil ama olsun, her gün kazanacak kadar borsacı olamadık daha oyna devam.
+1 diye diye -1 sokmasınlar ortaklar :)
Bunlar olacak. Tekniği hala çok iyi, bozulma görürsem affetmem ama öyle - 3 ten 5 ten korkacak da değiliz:)SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Türkiye ve Rusya'da çöl sıcakları devam ediyor, 15 gün daha bu durum devam edecek. İklim de bize çalışmada.
hem sıcak hem pandemi, ruslar amma çay içip dut pestil yemişlerdir :)
Buraya bir not daha ekleyeyim. Yunanistan'ın piyasa değeri en büyük şirketi Cola'dır, Hellenic Bottles yaklaşık piyasa değeri 7,2 milyar usd, ya da 53 milyar tl. Malı verirken iki kere düşünün. Yakında Efes'in iştiraki Cola'da da ilginç fiyatlamalar göreceğiz.