O zaman hayırlı olsun mu diyelim.
Is bitmiş gibi anladım ama tahtacı ve patron anlamamış [emoji16] ya biz işi ters anlıyoruz herneyse şirket kap haberi ile resmi yazı yollayana kadar bir şey yokmuş gibi anlayalım sonra hayal kırıklığı çekilmiyor.
Printable View
O zaman hayırlı olsun mu diyelim.
Is bitmiş gibi anladım ama tahtacı ve patron anlamamış [emoji16] ya biz işi ters anlıyoruz herneyse şirket kap haberi ile resmi yazı yollayana kadar bir şey yokmuş gibi anlayalım sonra hayal kırıklığı çekilmiyor.
Eczaci grubu endeksden mi arti arsa beklentisimi acaba
Meclisi takip eden var mı?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Meclis 11 eylül 2020 Cuma günü saat 15 te komisyon raporlarını görüşmek üzere toplanacak.
Ülke olarak nasıl fakirlestigimizi takip eden varmi. Tl nasıl değer kaybediyor dolar euro aldi başını gidiyor. Bizim imar çıksa ne olacak bizde patronda fakirlesmeye devam ediyoruz.
Sn tahta yapan spek ve sn patron bu saatten sonra fazla kasmana gerek yok sen bekledikçe hepimiz tam takır kuru bakır olmaya devam ediyoruz. Senin çıkarlarını nasıl koruman gerektiğini sana hatırlatmama gerek yok ama bizde o kadar salak değiliz başka bir şansımız da yok ya beraber bu gemide kurtulacağız yada bizim için gemiyi batıracaksın.
Bütün tl hedefleri yukarı revize ettim.
Başka türlü bu işin içinden çıkacak bir durum malesef yok.
Vade ömür boyu stop yok.
Gazmanbaba gemileri yakmış...
Vallahi kendim için bir şey istemiyorum memleketi düşündükçe üzülüyorum buradaki pozisyonum benim yaşam kalitemi değiştirmez o yönden zaten no problem.
Pandemi öncesi Güney Asyada geziyordum. O ülkeler bile gelişmeye başlamış. Vietnam, Tayland şehirlerarası yol kenarlarında görülüyor fabrika dolu. Üretim var. Kamboçya bile gelişmeye başlamış. Malezya bizle kıyas bile olmayacak kadar iyi durumda. Singapur süper zengin. Bir çoğunda insanların günlük hayatı yavaş yavaş Türkiye'yi arkada bırakmaya başlamış. 20 yıl önce Avrupa'da bizden fakir çok sayıda ülke vardı. Artık yok. Çoğunun durumu bizden iyi. Asgari ücret Türkiye'de günde 10 dolar bu büyük bir fakirleşme.
Bu ülkede heryıl organik nüfus artşı 1 miyonun üzerinde. Buna yıllık 700 bin göçmen ekleyin. Yıllık 1.7 milyon nüfus artışı olur.
Bu korkunç bir rakam. Yunanistan hiçbirşey yapmadan Türkiye'den 3 kat daha iyi yaşıyor. 1923 yılında nüfusları 7-8 miyon, Türkiye nüfusu 13 miyon. Bugün Yunanistan 11 miyon, Türkiye 83 miyon. Yunanistan, Bulgaristan Romanya hepsi aynı durumda. Bu nüfus artşı ve göç politikalarıyla maalesef sonumuz Pakistanlaşma. Bu nüfus artışı her türlü iktisadi büyümenin refah etkisini sıfırlar.
Günde 10 dolar. O da iş bulabilirse. Emekli maaşları ortalaması da günde 10 dolar. Her türlü malın dünya fiyatları ile işlem gördüğü bir ekonomide bu büyük yoksulluk demek.
Var Bakalim bi hareketlenme. Hayirlisi artik
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Doğum kolay olmayacak. Sonuçta 7 yıldan fazladır beklenen bir çocuk var.
Aslında iyi ruyalari paylaşmak lazım.Kotu , kabus gorduyseniz bunu asla paylaşmayın.
15 Haz dan birkaç gün önce bir rüya gördüm.Bütün samimiyetimle söylüyorum çok sahici , gerçekçi bir rüya idi.Hala aklımdadir.Sizinle 50 çarpi 12 yazarak paylaştım.
İnşallah o rakamı görürüz
Turgg
8 Eylül 2020
84.90
600 rüyan hosuma gitti arkadas.
Insallah diyelim
Rüya gibi rüya bence de, inşallah :)
Bugün tl zirve kapanış gelirmi 88.30 [emoji16][emoji106]
Cuma günkü haber her ne amaçlı kullanılacaksada, haberi zirvede karşılar diye tahmin ediyorum. Umarım güzel haberler gelir güzel yerler görürüz.
Yine neyin haberini aldilar da bastilar
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim görüsüm.herkes enerji.firmalarina gecdi yeni dogalgaz haberi dönuyor sorun yok hissede ytd
Para yok piyasada.
Gaz hisselerine destek atmak için satıyorlar.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tuhaf bir durum. Gaz bulunsa Petkime ve Tüpraşa ne faydası var? Bu ülkede insanlar kabilenin büyücüsü ne işaret ederse o yöne hareket eden klan üyeleri gibi. Gaz bulunsa maliyeti kurtaracakmı belli değil. Borsada işlem gören şirketler sonuç olarak kapitalist işletme. Belli bir rasyonalitesi olmalı. SPK bu işlere hiç bakmıyor anlaşılan. Külliyen zarardaki spor hisseleri nerelere geldi. Hepsinin bilançosu ekside. Teknik olarak hepsi iflas etmiş durumda. Ama fiyatlar rekor kırıyor. SPK seyrediyor sadece...
Bi gaz olayı gaz çok fazlaymış gibi bir bilgi var kumarcılar ona koşuyor... ayrıntılarını öğrenemedim henüz.. ama ben de anlam veremiyorum Petkim’e Tüpraş’a ne kadar faydası olacak?
Sent from my iPhone using Tapatalk
valla burdan cikip paranin yarisini aksene gecmistim...yarisinida eczyt aldik...kismet artik...cuma gunu su imar isi ciksin artik...
valla sen kumarci olarak gor...köklu firmalar var ve ucuz firmaya yatirim yapacan...yeri burasi degil biliyorum ama akseni daha oncede dile getirmistim...
Dün bence turkish alışına uyuz oldu bu tahtanın oyuncusu yada yatırımcısı değil. Otturmeden bırakmaya niyeti yok nasılsa zaman bol yarın geçse en az bur ay aşkı süreci geçmese obur aya toplantı zamanı illa verecen diyor başka bir anlamak yok.
Alan kişi ne kadar tutabilir veya daha mal alabilir mi bilmeden üzerine gidiyorlar sonra bizim gibi inatçı birisi çıkarsa, üzerine soğuk su içiyorlar o malın. Malın değerli ise kaptırmayacan spek efendi. Aşağı saldıkça yeni alıcıları davet ediyor sonra onları dökecem derdi başlıyor.Acemi olunca spek tahtaya sahip çıkamıyor bir türlü.
Bu kâğıtta sağlam spek olduğunu düşünmüyorum. Hatta spek olduğunu da düşünmüyorum. Spekcik denilebilir. 5-10 bin lotla kağıdın dengesini değiştirebilirsiniz. Bazı dönemler sahipsiz kalmıştır.
Anladığım kadarıyla spek ve yatırımcılardan yarın için olumlu düşünceye sahip hiç kimse yok.
Zaten yarın ne olursa olsun süreç devam edecek fazla bur önem bağlamak en azından turgg hisse fiyatı için pek anlam ifade etmiyor.
Imar konusunda ise çok şey ifade edecek süreç işlemeye devam edecek.
Bu ay olmassa Obur ay yada bu ay ok derlerse ibb ve aşkı süreci start verilmiş olacak.
Onun dışında yarın beklenti bitecek diyen akli kit olan neyi satın aldığını bile bilmeyen bir twit ekibi var.
Allahtan varlar onlar da olmasa spek kimden para kazanacak.
Tam okumuş çocuklar a1 muratlı yatırımcı tipleri bayılırdı burada olsa onlara yukardan kitleyip aşağıdan basıp geri almayı çok güzel yapıyordu. Belki kurum değiştirmiş hala yapıyordur. Bu aralar yaptıkları gibi.
Bu twitciler çok komik acaip manyak yorumlar analizler var.
Sirketin daha kimin olduğunu ne iş yaptığını bilmeyen mi ararsın diğer grupla karıştıran yada onu bu zanneden zahmet edip şirket kartını faliyet alanini sahiplik ortaklık durumlarını bakmadan ahkam kesiyor millet o ne güzel yatırımcı oh ne güzel yorumcu oh ne güzel alil hocası birde bu aklı kit üstadlara bakıp mal alan bir mal topluluğu var. Allah hepsine akıl fikir versin yada vermesin sonra spek kimden para alacak.
Bu tahtanın sahibi başka bir çok tahtanın da sahibi.
Adamlar çok sağlam emin ol.
Para kazanıyorsak yada kaybediyorsak onların sayesinde bunu öyle bilin.
Begensekte beğenmesek de tahtanın sahibi ne derse o olmakta.
Kendilerine şükranlarımı sunuyorum veli nimetimiz.
Sadece yapmamız gereken onlara uymak .