Yazdığımı ya okumadın, yada gerçekten düşündüğüm gibisin... hala nediyorsun..
Printable View
martin luther king zamanlarında yaşananları hatırlayın arşivlerden..
rodney king olayları vardı yakın zamanda..
abd bu olayları aşar.. hasar verir elbet ama aşar..
trump bu olaylardan daha da güçlenerek bile çıkabilir.. zira trump ın tabanı küstürülmüş beyaz işçi sınıfı ve dindar evenjelikler..eğer protestolar farklı yönlere kayarsa..diğer yandan elbette ırkçılık gibi yönleri varsa olayın ciddi önlemleri arttırarak almalılar..
Yuzlerce apple magazasi yakilmis talan edilmis inanılmaz zararlar var
Fed bu hafta cok fazla mesai yapacak
Ya biz niye her öküzün altında buzağı aramaya merakliyiz
Siyahiler kendilerine karekok içinde negatif ayrımcılık yapıldığını düşünüyo ve tepki gösteriyolar
Haklılar da
Şimdi ben gidiyim burdan oraya sırf beyazım diye 3 seneye Pentagon da en gral işi bulurum
Adamin dedesi 400 yıldır Kunta kinte Mori kante diye içeri temizlik işçisi diye giremez
Bu Floyd olayını fırsata cevirmeleri kadar doğal 2. Bişey ne olabilir
Slm,
Viop hisselerde fiziki teslimat t+1 miydi, t+2 miydi?
Bist'in sitesinde t+2 yazıyor, ben t+1 diye hatırlıyorum.
Bilen varsa sevinirim.
Az bişey son saniye açığa düştük.
Ödünç pazarı da kapalıymış sanırım.
Kardeşim o zaman ödünç pazarını niye kapatıyorsunuz?
Kapatıyorsanız da t+2 ya da t+3 yapmak lazım.
Açığa satış yasak, ödünç pazarı kapalı..
Her gün çok sayıda hisse tavan ve taban oluyor.
Piyasanın ayarlarıyla fazla oynamayın.
Viop hisseleri de kaldırırsanız garan da bir gün tavan bir gün taban olur.
işin suyu çıkar.
Yanan ABD sokakları
Canlı yayın var sokaklar da
https://www.facebook.com/USAlatest.Official/
Yeşilköy Murat Dilmener hastahanesi tam teşekküllü olarak 45 günde yapıldı.
Emeği geçenlere teşekkürler.
Bu ülkeye kim fayda sağlıyorsa anlından öpmek lazım.
Dağdaki çobanın bakıp beslediği koyunun etinden sütünden,derisinden gerisinden fayda sağlarsın.
Ayşunun etinden,sütünden,gerisinden sadece Kamil fayda sağlar. :kahkah:
Onlarda siyahi gardaşların can dostu
Gönüldaşı :)
Kavgada yumruk sayılmaz
Can dostum güzel insan muhabbeti
Ya abd de para yüzde 95 kimin elinde belli
Yıllardır halkı şantirifinton ediyo o kitle
Bi gün kaybetmiş
E noolcak
Eski kazançlara saysinlar ne yapalim
Herkes burda avukat kesildi bi anda
Şartlar ne idi. İhaleye cıkıldımı. Haberimiz olsa 30 günede yapardık. Hasta garantisi varmıdır. Fiyat nedir. Yaptık kurdale kestik.
Nazlı ılıcak içerden cıkmak için erdoğana mektup yazıp yalvarmıstı. Ve cıktı. Belkide onun karsılıgıdır ne bilelim. Haberi olan varmı
10 milyar dolarlık havalimanı yok edilerek 30 milyar dolarlık ve tam kapasiteye ancak 2029 da ulaşacak bir havalimanı yapıldı..
10 milyar dolarlık ve pistleri kullanılabilecek durumdaki yer ise yok edilerek hastane yapıldı..
bu ancak delilik ile açıklanabilir..
hastane yapmak için binlerce farklı yer bulunabilirdi..koskoca ülkeyiz.. ama demek ki amaç başka..
https://www.hisse.net/topluluk/showt...56#post4482956
Yarışma için geri sayım başladı.
bu hastane meselesi de tipik dezenformasyonlardan birisi..her açıdan mantıksızca alınan kararlarla ülke zarara uğratılılıyor..
ama şakşakçı denizde kum gibi malesef bu ülkede.. o nedenle bunlar yıllardır yuksek vergiler toplayarak kafalarına göre harcıyorlar.. israf had safhada.. vergiler çok yüksek ve millet eziliyor bu yüksek vergilerle..çok daha az vergiyle ülkenin yönetilmesi gayet mümkün..
Bir gariban erdoğana mektup yazıp yalvarsa içerden cıkarmı. O mektup erdoğana ulasırmı. ??
İçerde olan biri erdoğana yalvarınca içerden cıkacagına inanıyor.
Bu ülkede kim durur.
Az önce a haberde 2000 krizini anlatıyor arayada berat albayrak yerleştirilmiş 2000 yılında %10 dolar borclanıyorduk. Biz şimdi %5 borclanıyoruz diyor. Kim tefecilere hizmet etmiş diyor.
Ya bilmiyor ya da milleti aptal zannedıyorlar.
2000 yılı fed faizi %6
2020 fed faizi %0.25
99 depremi yasamıs istanbul yerle bir olmus. Küresel kriz bir yandan fed faizi %6 ları görmüş bir dönem.
Fed faizi %0.25
Bugun hala msj geliyor 10 lira gönder diye. Ayıp. Aptal yerine konulmak zoruma gidiyor.
doktor bulursun.gecici görevlendirme ile tüm ülkenin 2 hastaneyi doktor olarak desteklemesi mümkündür.
malum kamuda bir işi 3 kişide yapar ,2 kişi de yapar.
tıp fak. kontenjanı 15 yıl öncesine göre çok arttı.
Ayrıca din tuccarlarının saflarında lut kavmine rahmet okutacak tiplerin olması hiç şaşırtmıyor. Ama şaşırtmıyor olması çok ilginç.
Yahu adamlarIn Her konuştuğu yalan
Net
Oy aldıkları dinci kesim dininden haberi olmayan
Abbasi Emevi yozlaşmış islamı islam sanan zavallı yüzde 25-30 adam
Ne bilecek Fed faizini
Damat Berat çıkmış 600 milyar yardım ettik diye palavra sıkıyor
Nasılsa yiyecek adam var
Bunu yiyen adam 600 milyar yardım edecek güçte hükümetin niye 10 tl yardım isteğini bile sormuyor
https://static.daktilo.com/sites/279...-psd%20(2).jpg
milleti gaza getiriyorlar hamasetle..7/24 medya ile uyutuyorlar..
ama "itibar" arayışları devam ediyor..
6 odalı yetmez 300 olsun..hahhhaaahhhaaa..
Sabahtan beri 2. Kez 10 tl ateşle mesaji geldi
Koca devleti bu hale kim dusurduse allah bildigi gibi yapsın
Bir tuğla da sen koy kampanyası devam ediyorumu 10 TL 10 TL 10 TL 10 TL gerçekten bir tuğla ne kadar idi acaba merak ettim
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kısa pozisyonum var ama dow artı açarsa şaşırmam.
Çin'liler hastahane yaptı Türkler alkışladı.
Türkler hastahane yaptı,Türkler çamur attı.
Çelişki diz boyu,adam eskimiş bir piste 10 milyar dolar değer biçiyor,yeni havalimanına 30 milyar dolar diye eleştiri yapıyor.(gerçek rakam 7.5 milyar dolar)
Hadi oradan,hadi oradan diyorum. :rules:
hamaset konularından birisi ayasofya..
bu konu açıldığında tam bir komedi izliyoruz..
siyasal islamcılar bu caminin ibadete açılmasını istiyor..
ama mr erdoğan bunlara "ilk önce diğer camileri doldurun" dedi.. bunlar bir ara sustular bunu duyunca.. ama şimdi yine istiyorlar..
bende anlam veremiyorum.. iktidarda kendi zihniyetleri var.. aslında açabilmesi lazım.. neden açmıyorlar..??
enteresan değil mi??
yoksa bu konu üzerinden sürekli oy devşirmek ve havucu sürekli tabanları önünde asılı tutmak mı istiyorlar.. herhalde..
belki mimari endişeler vardır..tarihi eserin yoğun kullanımının zarar vermesi ve bu nedenle uzmanların mr erdoğan' ı ikna etmesi gibi olasılıklar olabilir..
ama açılsın ki artık bu tür muhabbetler son bulsun..veya mr erdoğan neden açılmadığını ve açılmayacağını iyice açıklasın..
Doğrusu: 4 fazda tamamlanacak olan İstanbul Havalimanının 1. Fazı 29 Ekim 2018 tarihinde bitmiş ve kullanıma açılmıştır. Faz 1 in inşaat yatırım maliyeti ise 7,5 milyar Euro tutmuştur.
Tüm fazların toplam inşaat yatırım bedeli ise 10,25 milyar Eurodur.
https://onedio.com/haber/istanbul-ha...-yanlis-876488
işleyen 10 milyar dolarlık havalimanını yok edip yenisini açmak ancak dört işlemden bile anlamayanların alkışlayabileceği bir şey.. 3. havalimanı yapılmalıydı ama başka yere.. daha düşük maliyetle.. Atatürk ve SAW zaten ciddi bir kapasite demek.. ki bunlar zaten genişletiliyor sürekli.. 3. ama daha küçük bir havalimanı yapılabilirdi..
neden okul yapılmıyor????????çocuklar 40 kişilik sınıflarda eğitim görüyor?????hastane ok (finansman kısmını beğenmesem de),ama okul a yatırım yok???????neden???
zavallılık her şeyden belli yazdıklarında.. senin gibilerin saldırıları gerçekleri engelleyemez..
10 milyar dolarlık işleyen havalimanı ve altyapısı yok edilerek yenisi yapılmıştır.. bu net bir gerçek..
yani israf edilmiştir vergilerimiz.. üstelik istanbulun en ters yerine.. her açıdan mantıksız..
Çinliler devlet bütçesi ile yaptı. Bizim hastahaneyi ılıcak yapmıs. Kac paraya yaptı ihale sartları ne garanti hasta ücreti varmı. Bilmek hakkımız değilmi
Nazlı ılıcak yalvarırım cıkarın beni diyordu ve cıktı hapishaneden yoksa bunun bedelimi ödendi.
Ben vergi verıyorum hastahane yol köprü yapılsın diye. Ama sen birilerine hastahane yaptırıyorsan yol köprü yaptırıyorsan benım vergiler nerde ozaman.
Sormayalımmı