şuna bak resmen şortçu kolluyorlar...dolar ebesini görmüş hala bist direnıor..
Printable View
şuna bak resmen şortçu kolluyorlar...dolar ebesini görmüş hala bist direnıor..
Turkiye dolar yatirimcilarini koruma ve kollama dernegi baskani :kahkah:
Reyizimizin gonlu eli bol masallah
Dolar long mu hemen verir hakkını
short için geç kalmış sayılmazsınız...
dolar sekizi geçince taş üstünde taş kalmaz...
ben şimdi gidip dün 7,80 den almadığım doları 7,97 den almaya gidiyorum....
bakanın cevabı: DOLARLA MI MAAŞ ALIYORSUNUZ?
-telefonu,benzini,beyaz eşyayı her şeyi bir nevi dolarla alıyorum olacaktı.
zaten dolarla maaş alsak bunu dert etmeyiz. emekli ALMANCILAR bunu dert ediyor mu.yaşasın euro diyorlar
cevabı geçenlerde sosyal medyada yeni gördüm. tam esnaf lokantası sohbetleri kıvamında olmuş.
Viopta doalrla mı işlem yapıyonuz bırakın bu dolarcılığı tl alıp tl veriyonuz.
Eurocularin gururu o
Dolarcilarin tek umudu o
Hayde breee dombraaaa
bizim iş tam ŞARK KURNAZLIĞI olmuş. 10 çeşit faiz var;sarmısaklı-soğanlı.
dün tv deki konuk: yabancı bunlarla uğraşmaz diyor. Türkiyeden başka 90 ülke var.oraya gider.
abka da muhalıf olduysa heralde gıderler artık bır zahmet sonrakı secımde...
EUR 10 TL olunca orada sabitleyecek bir şeyler yaparlar mı diye düşünmüyor değilim. 9,44 olmuş.
Vatandaş da EURO ya alışamadı, eskiden Alman Markı vardı Euronu eski havası yok.
Esas fon kaynağı Avrupa deniyor.
Borsadan hisse alıp 1 yıl satmayana %1 bonus diye bir uygulama çıksa, bir cazibe olabilir. Tabi ödül üst sınırı 10 bin lira filan demeleri lazım. Daha büyükler bonus uygulamasının masrafı neyse biz karşılayalım bile diyebilirler.
CDS in %500 olduğu ortamda hisse alan bir nevi hayır işi yapmış oluyor.
O tren kaçtı önümüzdeki toplantıya kadar 8.25 olur. 100 puan artırsa 8 in altina inecekti deriz. Ama tabiki artırır gibi yapıp artırmayacak. GLP den fonlanan bankalar 3 5 güne mevduat faizleri artırır. Artirmadan artirmis oluruz. Yuksek faiz yuksek kur. Merhaba arjantin.
forumda bıd bıd yorum yazan ama asla kaldıraçlı işlem yapmayan hisseciler için kötü zamanlardan geçiyoruz ................ :kahkah:
Akşam pazarı bakmak lazım. Ben markete gideyim.
bunlar baskı sonucu oluyorsa. bir süre sonra görevden alınma değil istifalar görmeye başlarız.
sonuçta bu işin bir de tarih ne yazacak kimi nasıl anacak tarafı var.
dün 7,82 den almazsan bugün gider böyle 7,96 dan alırsın...
buda bana ders olsun asla hükümete güvenme...
adamlar biz dolarcılar kazansın diye elinden geleni yapıyor...
https://i.hizliresim.com/0Jx0NW.jpg
short açmak için geç kalmadınız...
daha düşüş başlamadı sabah 1,320 de söyledim yine söylüyorum...
ver mehteri hissecilere .............. :kahkah:
Bulut 7.51 uzeri garan guzel dedi 1.5 seansta 7 altina indi :kahkah:
bütün ilgini alakanı sermayeni inşaata akıtırsan diğer sektörler böyle iflas eder...
Üretici çaresiz, süt inekleri' kesime gidiyor
Çiğ süt üreticisi, 12 yıl aradan sonra yine yoğun olarak süt ineklerini kesiyor. Yem fiyatının son 11 ayda yaklaşık yüzde 50 oranında artmasına rağmen, çiğ süt fiyatının 11 aydır hiç artmaması üreticiyi çaresiz bıraktı. Üretici zarar ettiği için süt ineklerini kestiriyor. Fakat kesimhaneler 2-3 ay sonrasına gün veriyor. Çiğ süt fiyatının düşük, yem fiyatlarının yüksek olduğu dönemlerde zarar eden üretici süt ineklerini kestirmek zorunda kalıyor. Kesilen ineklerle birlikte hayvan varlığı azaldığı için ve doğurganlık yok olduğu için hem damızlık hem de kesimlik ve besilik hayvan ithalatı gündeme geliyor.
küçük hisselerde çözülmeler başlamış..
Yine de zavallı Bistik flat, + Dolar mix portföy & DowarF longS style favorimiz.
ne oldu bu alice harikalar diyarındaki hisselere... :)
https://i.hizliresim.com/ClmYX2.jpg
bu böyle diyor...diğer yandan MEB okulları diğer kademeler için açmaya devam ediyor...bunların niye her işi yanlış yav? neden hep yanlış yaparak doğruyu öğrenme yolunu seçiyorlar?
Bakan Koca: "Koronavirüs salgını tüm ülkede yeniden tırmanışa geçmiş durumdadır"
Bu hafta ilk yarı için
Ligin düğümünün çözüleceği hafta
3 büyükler ve Ts için kritik hafta...
İstanbulda vakalar artıyor
Gıda ve ilaç önem arz ediyor..
Sermaye arttırım potansiyelli şirket tahtalarında hareketlilik devam ediyor...
Borsamızın özeti)
vaka sayısı açıklamaya gerek yok aslında ..rakamlar gizleniyor..sürü bağışıklığı benimsenmiş durumda..sürü bağışıklığında rakamın önemi yok..