Yılsonu karını ben 800 milyonun üzerinde bekliyorum İnşallah yuhsek temettü ile ödülleniriz,. potasyumla ilgili hammadde girişi başlayınca herhalde işler dahada iyiye gider. Ben şahsen şirketimizle ilgili itibarsızlaştırma söylemlerine katılmıyorum.
Printable View
Yılsonu karını ben 800 milyonun üzerinde bekliyorum İnşallah yuhsek temettü ile ödülleniriz,. potasyumla ilgili hammadde girişi başlayınca herhalde işler dahada iyiye gider. Ben şahsen şirketimizle ilgili itibarsızlaştırma söylemlerine katılmıyorum.
Son günlerde sürekli düşer oldu. Endeksin bu yükselişine ayak uyduramamasi sıkıntı olduğunu gösterir.
CPH2269 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yeni üye olmus ilk postunu Alkime göndereck üyelerinin süprizlerini beklyoruz, :)
yeni seylerden bahseder , Ortalik senlerin
Umut fakirin ekmegidir hesabi :)
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1088369
Piyasayı ikna edemedi demek ki bu açıklama.
ALKİM Piyasa Değeri
5.979.000.000,00
ALKA Piyasa Değeri
6.894.300.000,00
son bilançosuna göre de olması gereken değerden iskontolu bir alkanın piyasa değeri bu.
6.894.300.000,00 *0,79..(alka da alkimin payı) =5,446...
Yk nin yerinde olsam gerekirse bir yıllık kâr dağıtmam kârı hisse geri alımı için ayırır geri alım programı açıklarım .
Atara atar gidere gider derim.
Neyse aile biraz modern
Yaaa Uzel evlatları gibi de olmak vardı..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tahtaci ne yapacagi sasirdi :)
yukari sürse patron satisi,
asagi sürse malını kaptırıyor,
yatay tutsa goflet olmus 5 katı parası pul oldu
Milyon lotu olan düsünsün benim keyifler gicir :)
Kadir bile inanmaz , ecek acak,
çık geri alım yap,
hisessi faza degil mi temettü yok kardesim geri alım ,
ama nerde ilkesel durus,
televizyonda efendim ortaklar kendi ihtiyacalarini karsilmaak icin satis yapiyor diyordu,
Oysaki durum öyle degilmis atilan tweetlerden ögreniyoruz,
Alkim , Vadelidende bu ay sonu cikarilacak
bakalim tahtaci ne yapacak :whistling:
irmik helvasi güzel olur , çam fıstıklı söyle :)
Spottan short , future dan long yada tam tersi yapiliyordu
zaten kimsede ilgi gösterimyor hacimsizlikten dolayı bu olay bitti
hep üten ben olayim olur mu, cocuk olsan misket oynamazsın o kisiyle bir daha
faydası olur mu bilmem ama hammadde tedariki olmadiği sürece bu böyle devam eder gibi geliyor bana
birileri cikar iki gaz verirse belki özkaynak sodası falan filan :))
Geçen sene pempe kar yağmadıydı..
Gerçi bu sene de yağmıyor..
Bu sene de potasyum yağmadı..
Seneye de odun kalmaz..
Nasip
Hayırlı bol kazançlı bir yıl olsun diyelim..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/bot9ihg.jpg
ah tahtaci ah :)
@bawer anlarmisin bu isten :)
vade sonu ikisinden birisi yalan söylüyor sence hangisi :)
ciksin bu hisse vadeliden biz yine eski usul devam edelim
Olay su ,
elinde 1000 tane hisse var dimi
su an spot piyasadan 39,36 dan satiyorsun ve vadeliden 39,14 den yerine koyuyorsun
39360
39140
-----------
0220tl komisyon haric kazanilian para
tabi bal tuzaklarida var isi bilmeyen ehli olmayan yapmasin
tahtada kademeler arasinda makas çok ah tahtaci ah :)
Eskiden yilin son islem günü bist30 da , yıl icinde düsük performans gösteren hisseyi tavan yaparlardı
Reha başkan elini cebine atsada tavan kapatsa ortalik senlense :)
Herkese sağlıklı, bol kazançlı , sevdikleriyle birlikte mutluluk dolu yeni bir yıl dilerim.
suraya birakayim :) 02/01/2023 tarih ,
https://i.hizliresim.com/554bw7l.jpg
Yangın anında en son kurtarılacak hisselerden, eşek ölüsü resmen.
birde cikip biz temettü veriyoruz demezler mi hahahaha
Gün sonu vedalaşıyorum. ALLAH bekleyen herkese hayırlı kazançlar versin. Nasipte yokmuş gittiğini görememek. Tahtacıya iyi desdek olur. En azından aşşağıdan biraz mal kaptım tesellisi olur. Maliyetimi bile hatırlamak için ekstrelere bakmak lazım. Zararda değilim ama birşeyde kazandık sayılmaz. Sıkıp eggende bekleseydim, ne battıda bana buna geldim, hala cevabını bulamadım. Harcanacak zamanımız verilecek paramız varmış.
Mal sahibi mülk sahibi,
nerde bunun ilk sahibi.
Malda yalan mülkde yalan,
gelde biraz sen oyalan
Hepi topu bir top bez ile gideceğiz. O bile bizimle gelmeyecek.
Bir gıdım ilerleyemiyor, yeni senede de umutsuz başladı, valla bu sene yağış duasına bile adam bulamazsınız, bak Fatih ortağı da bezdirdiniz yahu.
Birşey olurda vazgeçermiyim diye son anakadar bekledim. Arabayı garaja soktum telefona baktım bu bildiğin gibi. Serbest verdim piyasaya. Hepsine alıcıda çıkmamış :) Gündüz kademeli satışlar yaptım. Tahtacı boyuna aşşağı çekti. Adam senin dediğin gibi sineğin kanadından yağ çıkarmaya çalışıyor. Bendeki mal seni doyururmu. Sen git Arkın'dakilere çök. Onda katmerlisi var. Adam adaletin topuzu gibi yukarda bekliyor. Gelsede indirsem diye :D
Dün endeks çakıldı, beraberinde buda çakıldı. Bugün endeks yeşil lakin bu endeks kadar tepki vermiyor. Beklediği fırsat endeksin kesmesiymiş. Kayıpları telafi etmek gibi bir derdi hiç olmadı. Bunları fırsat bildi. Daha nasıl dökerim peşinde. Yatırımcına yazık. Az teselli versen şu insanlara.
2021 yılbaşında 14-15 fiyatlarındaymış,
2022 " 17-18 " ,
24 ayda yaptığı prim şu anda %100 gibi,
Bist endeksinin,enflasyon karşısında en geride kalanlarından.Kısa zamanda yukarılara doğru bir hareket gelmesi gerek.Y.T.Değildir.
vay be,"alkim"ne hallere düştün,yazık,herkesi küstürdün,kaliten yerlerde.
kardeşi alka ya göre fazla düşmüyor...biraz düşerse ekleme yapmak fırsatını kaçırmam...ben bu şirketi begeniyorum ve güneniyorum seneye 2024 güzel bir bedelsiz beklentim var...
Yatırımcısını çok üzdü. Benim gibi 12 maliyeti olan pek kalmadı. 46 liradan maliyetlenen küçük yatırımcılar var. 46 lira iken Arkının satışı ve sosyal medyada mızıkçı çocuklar gibi şirketi eleştirmesi hisseye negatif etki etti. Şirket bunun üzerine kap attı ama piyasa pek sallamadı. Normal şartlarda 100 liraların üzerinde veya en az 100 liralarda olması gereken bir senetti. Son Endeks operasyonunu hesaba katmıyorum tatbikî. Tahtacı çok bencil davrandı. Dünki operasyonda pek değer kaybetmemeside diplerde biryerde olduğunu teyit edergibi. Bu saatden sonra bu kağıda ve bu tahtacıya güven olmaz. Alkim eski alkim değil. Şimdi biz bunları yazıyoruz ama tahtacı bizide ters köşe yapıp yukarıda sürebilir. Ne olacağını ve olabileceğini bilemiyoruz. Grafik analizi bu kağıtda iş görmüyor. Seneler öncede demiştim. Yukarı kesmesi gereken yerlerde hamle yapmadı. Bilançoları ps yatırımlarını bir obur gibi yedi yuttu.
Bunlar fabrika taşıyorlardı ondan bir haber varmı? Fabrikanın akıbeti nedir?
Asıl sorulması gereken soru şu; şirkette kavga devam ediyormu yoksa barıştılarmı. Adaletin topuzu gibi yukarda satış yapan Arkın kora tekrar satışlara devam edecekmi, yoksa şirket arkından malları alacakmı. Yada ortak satışı son bulacakmı. Yatırımcı ortak satış istemiyor artık. Bu kabak tadı verdi. YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Ben bu tahtada senelerce bekledim. Maliyeti benden daha düşük olup bekleyende var satıp gidenlerde. Malesef bende üzülerek hepsini sattım. Alkim ile gönül bağı kurmadım. Hedefime bir türlü gelmedi. Samimiyetle söylüyorum, enflasyonu fiyatlasaydı daha beklerdim. Tahtacı 3-5 kuruşun peşine düşünce birde Arkın koranın satışları bitmek bilmeyince çıkmanın iyi bir fikir olacağını düşündüm. Şimdilik bu düşüncem bana göre doğru çıktı. İNŞALLAH yıl sonu karını yutmaz sizlerde kazanırsınız diye ümit ediyorum.
Şirket yönetim kurulunun 25.01.2023
tarihli kararı ile; 20.01.2023 tarihinde Şirket
Yönetim Kurulu'ndaki görevlerinden istifa eden yönetim kurulu
üyesi Svitlana Kora'nın istifasının kabulüne,
Yönetim Kurulu'nun mevcut süresi
içerisinde görev yapmak üzere Kerim Oygur'un yönetim kurulu üyesi
olarak Türk Ticaret Kanunu'nun 363'ncü maddesinde yer alan hükümler
çerçevesinde atanmasına ve bu kararın yapılacak ilk genel kurulun onayına sunulmasına
karar verilmiştir.
Pay sahiplerinin ve kamunun bilgisine
sunulur.
Kerim Oygur Alkimin eski Yatırım ve Finansmandan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı idi 2021 de istifa edip
Arkın Koranın sahip olduğu firmada çalismaya baslamisti ,