Printable View
Akaryakıt Ürünlerinde Fiyat Artışı
08/12/2021 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere;
Motorinde 66 KRŞ/LT
Pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur.
Borsa 2000'e dayandı 1998:p...Tamam bizde borsacıyız,ama neler oluyor bilmiyoruz:notr:
haydı yine eyisiniz eyiii.. dolar düşüyeaaaa
Biriyle konuşuyoruz.. esnaf..derki:bu ülke 1600 lü faizleri gördü bak gör dolar 4 aya kadar 4 lere 5 kere düşer.devlet ayağına sokmaz aBee..biz 24 batık bankanın parasını ödedik bunuda öderiz.
Benden el cevap.neden bu ülke bu halde dolar 13 ve 14 lerde.hic düşündünmü ..bu arada şemsiye alıyoruz heriften.50 tl ye..60 dan indi.diyor birde ben bunu bu fiyata,yerine koyamam.
Ama diyor bu ülke bununda altından kalkar..
Işler nasıl diyorum.berbat diyemiyor..ehhh diyor...
Ayılırken ..biz neden ödeyelim bu kadar borcu diyorum.anlatmaya çalışıyorum. Biz ödemek istemiyoruz diyorum.
Herif bize kıyak geçiyor aklı sıra.. biz sizin yerinizde öderiz diyor..sanki yaparmış gibi..
Gidiyoruz oradan.
bir kez daha güzel şeyler okuyorum bu insansıların varlığına..
Kanuni sondaj gemisi, Karadeniz'deki ilk derin deniz kuyu testlerini başarıyla tamamladı -AA
Kanuni sondaj gemisi, Karadeniz'deki ilk derin deniz kuyu testlerini başarıyla tamamladı
İSTANBUL (AA) - Kanuni sondaj gemisinin, Karadeniz'in derinliklerinde yürüttüğü ilk derin deniz kuyu testlerini başarıyla tamamladığı bildirildi.
Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı'nın (TPAO) Twitter hesabından yapılan paylaşımda, Kanuni sondaj gemisinin, Sakarya Gaz Sahası'nda 150 gün 24 saat aktif olarak çalışma yürüttüğü, Karadeniz'in derinliklerinde yaptığı ilk derin deniz kuyu testlerini başarıyla tamamladığı belirtildi.
Paylaşılan info grafikte yer alan bilgilere göre, Kanuni, ilk derin deniz kuyu testlerini Türkali-2 kuyusunda gerçekleştirdi.
Gemi, 2154 metre su derinliği ve 3950 metreye varan son derinlikte kuyu testlerini yaptı.
Genişliği 42 metre ve uzunluğu 227 metre olan Kanuni, Fatih sondaj gemisinin Karadeniz'de gaz keşfettiği kuyulardaki test çalışmalarını yapmakla görevlendirilmişti.
Kaynak : Anadolu Ajansı
doğalgaza zam gelecekmiş..
akp lilerin yaptığı hiç bir kabahat yada suç görülmüyor.Nereye kadar.
Günaydın TÜRK MİLLETİ:byr::byr::byr::byr:
Günaydın dostlar.
Dünya da bir garip.!
Herkesi dolandır, rüşvet ver, para çal, her türlü yolsuzluğu uğursuzluğu yap, iş yaptığın insanların sırlarını en ince ayrıntısına kadar sat.
Ödül olarak lüks ve sefa içinde yaşa.
Lucifer Morningstar bunu gördüyse kıskançlıktan kuduruyordur.!!!
Bu kadar yalancı
Verileri çarpıtan
Vurdum duymaz
Şahsına munhasır işler yapan
Bir iktidar yada hükümet gören varmı?:(
Bazıları da 40 kez düşünüp 1 kez yazıyor.!
İroni dolu dünya.:agla:
BİST 100 endeksi 2000 puanı gördü
Zamanında kredi yurtlar yurdunda kalırken kendisini daha önce de bütçe fazlası biraz lüx yaşamıyla tanıdığım ve tanıştığım bi çocuğun parasızlıktan dolayı çoğu eşyasını satışa çıkardığını duyunca belki uygun bişi bulurum diye odasına gittim. Ana baba günüydü, Çocuk ayakkabı, gömlek, walkmen, ne varsa haraç mezat kelepir fiyatına satmıştı. Çocuğun neredeyse üstündeki kıyafetlerinden ve kirlilerinden başka hiç birşeyi kalmamıştı. Bu durumunu görünce biraz üzülmüştüm, tabi o zamanki gençlik heyecanıyla fırsatçılığımdan dolayı da çok utanmıştım. Sanırım Adidas Nike türü çok üst düzey ayakkabı modelleri için bari bunları bu kadar ucuza vermeseydin dediğimde, bugünleri atlatayım, ileride param olunca gene alırım türünden birşeyler söylemişti. Bugünlerde şişe, aselsan, telekomun banka payları ve thy gibi varlıklarımızın satışı ile ilgili inşallah sadece dedikodur dediğim bazı söylentileri sıkça duyunca aklıma bu olay geldi. Neredeyse cuk diye oturmuş.
günaydınlar
Devlet bankasi ABD mahkeme salonlarinda senelerdir sebek gibi oynatiliyor, "FETO, dis gucler" diye gecistiriliyor, adamlarin yuzu kizarmiyor.
Nahyan da Gargash da Turklere "hirsiz" dedi, ulkelerinde 7days diye Ermeni gazetesi var, Turklere de Ata'ya da demediklerini birakmadilar, ulkenin parasini carcur edince gidip FETO yatakcisi dedigindenn dilen.
Ulkenin geldigi yeri yediremiyorum. Bundan dolayi da dillendiriyorum ki emegi gecenlerin de yuzleri kizarsin. Yuzleri kizarmaz tabi ki, ama yine de yuzlerine vurayim.
Vatansever Zarrak'tan da selam varmis. Halk Bankasina devam.
Eklemeden de birakmayim su BAE'yi... Depremde deli gibi anneme ulasmaya calisirken adamlar "Allahlarindan buldular" diye manset atmislardi gazetelerine. O zamanlar Suriye'ye APO icin bastiriyorduk. Khaleej Times'di galiba. Onu da bulacagim.