1.000 TL olarak gördüm bir kaç yerde
Printable View
Bende dem lenecektim ama şubeye neyim gidemem bu karda kışta, İnternet bankacılığı olsa iyiydi
Almancı dayuları piste alalım
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yakında 2 CENT bistim iz olur.
Ne güzel taş atıp kolumuz yorulmadı.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
burda benim hakkımda yazanlara şunu demek istiyorum...
benim param 10 yıldır dolar...
ben sene başında 500 k dolarım varsa sene sonunda %kaç artmış ona bakarım tl karşılığı beni ilgilendirmez...
ben hiç bir zaman rezerv paramı satmam...
sene başında 7,40 olan kur an itibariyle %50 yukarıda nasıl batmış oluyorum akıl yoksunu...
ben bu senemi aldım doları...
%14 faizle batan sensin finans cahili...
Millet kendini enflasyon ve döviz artışına karşı korumak için borsaya giriyordu, uzun süre kendine gelemeyebilir.
cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim...
bugünkü margin call 301 milyon TL idi, fazla bi rakam değil- aşırı basmaz margin call saati için demiştim kendi kendime, lakin yine de bastı.. pala -ben adamı doğrar parça pinçik ederim, yetmez o kanlarla duş alırım" diyor.. viop teminat tamamla saati geçti, şimdi hisse kredicilerin teminat saati olan 15.45 barını izleyin
yukarı dönüşte yine bankalar öncülük edecek gibi.. akbank tavan olabilir, garantiden o kadarını beklemiyorum
örümcek hislerime göre dolar ve endekste aşağıda %10 marj kaldı.
acaip günler...10,20 gördü sonra döndü hızla 11,12...neredeyse %10 dakikalar içinde...
SPK nın hemen çok acil
Endeks hisselerine, açığa satış yasağı getirmesi şart
Bir çok hisseyede bürüt takas
Hemen acil kararlar alınmazsa
Garibanın kuşa dönmüş parası
İyice çöp olacak
Acil
AÇIĞA SATIŞ YASAĞI ŞART
Para baronlar ve Coniyler işi resmen kan davası yaptı
Canı sıkılan intikamını borsadan çıkarıyor
iki büyük aracı kurumda olağanüstü miktarlarda teminat açığı oluştu diye dedikodular dolaşıyor, kurum portföyü değil tabii ki, müşteri bakiyelerinde eksi bakiyeler var.. şimdi kurum avukatlarının mesaisi başlıyor, bu tür durumlarda imzalanan hesap sözleşmesine istinaden banka hesapları- tapular- arabalar herşeye anında haciz etme hakkı var aracı kurumların
Bence dolarin donus gunu bugun olacak gibi. 18 e attigi igne bar gibi 10.20 lere atti. Mb olmayan dolari satarak buraya indirdi iste
SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sanayiler de toparlıyor olan gariban bimas'a oldu
ufak bir çıtır yaptım...
https://i.hizliresim.com/wjacy29.jpg
dipten dolar yakalayan var mı?
hiç yok mu?
BIMAS tek tabancaydı yıllarca iyi kar elde etti ve iyi büyüdü. Bir ara borsadaki en büyük şirketti.
Üreticiler artık tek markete bağlı kalmanın dezavantaj olduğunu gördüler, o kadar fiyat kırmıyorlardır. BIM bir kaç üründe kendimiz üreteceğiz diye açıklama yapmıştı.
Şimdi A101, Şok, Migros var bir de Getir ciler vs çıktı. Fiyatlar bir çok üründe daha avantajlı.
Yavaş yavaş şube kapamalar başlar, özellikle kirada anlaşamadıkları ile.
Ocak vade 10.76 dan aldım.
Ayrıca yemek borcun duruyor...
Unutmadım sanma...Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hayret bişey dolar tepki verdi endeks tepki verdi. baştaki gibi bunlarda yeni kitap yazıyor.
bilgisayar bakıyom sabah 19.999 tl yazıyordu şimdi 18 680 yazıyor.
:halay:
Kardemir D hisse için iddiaya girmiştik...Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dem cıler mb kuru 11.66
Öleymiş. Aracı kurumda ki kız durum felaket dedi. Cuma gününden beri sadece bununla uğraşıyorum diye isyandaydı.
Bu süreçte batan arkadaşlar için diyecek bir şey yok.
Geçmiş olsun, ders çıkartsınlar. Bu ülkede kaldıraç olayını ya kullanmasınlar, ya da minimum kullansınlar.
Ayrıca borsada ki satış, dolardaki inanılmaz düşüş, hep devlet eliyle oldu.
Seçim zamanı geldiği zamanda kendilerini kimin batırdığını unutmasınlar artık bi zahmet...
Dolar rallisi sırasında endeks shortdan kaybedenler içinde aynısı geçerli.
O da nas ile manipule edilen doların rallisiydi.
Sonucunda bu 1350-2400 rallisinde öpülmedik adam bırakmadılar gibi :)
Viop'da ki paramı 3 e katlamıştım, şu an koyduğum teminat ile kapatıyorum pozisyonları.
Longları kapadım, spot a geçirdim demin ki düşüşte. Orda taşıyacağım...
önce FROTO tabana veriyor..arkasından TUPRŞ
ne piyasa oldu..
ciddi kağıtlara bak!
Attention, attention... Blackout.... Kim kimi tutarsa bu saatten sonra dayu:))) Hunger games. Ha dur ya da Squid Game. Zaaaaa :)))
tarihte bir ilk olarak Türk halkı kendi döviziyle dolara satış yönünde müdahale etti(ettirildi)
Kaçak inşaat yapan oyuncuları temizliyorlar muhtemelen.
Ortada borsacı bırakmayacaklar bu gidişle.
dünyada, kendi parasına karşı short yaparak kendi ülke ekonomisini batırmaya oynayan başka tek bi halk bile yok.. başka tek bi örneği yok
sen eline geçen her TLyi dolara çevir, kurun yukarı manipüle edilmesine yardımcı ol, sonra dolar yükseldiği için enflasyon oluşsun, sonra enflasyon var diye faiz yükselt talebi konsun masaya, faiz yükseltilirse bir kaç ay ara ver, sonra yine aynı kötücül döngü.. sonra yüksek faiz ortamında niye teknolojik yatırım olmuyor falan diye şikayetçi ol
bütün dünya parasal genişleme yapıyor, hele corona sonrası ipin ucu tamamen kaçmış durumda karşılıksız para basma konusunda, lakin türk hükümeti piyasaya her para sürdüğünde krediyi kapan gidip dolar spekülasyonuna katkı.. bu kötücül döngü asla kırılamadı şimdiye kadar
bu son dem hamlesi başarılı olursa, reis nobel iktisat ödülünü haketmiş olur.. tartışmasız
bu borsa mağdurları fonu yok muydu yahu?
ordan şettiremiyorlar mı?