Hiç bir şey yapamazlar dedikleri Aselsan süründü yıllarca daha yeni topladı kendini(47-19). Canlı örnekleri varken çokta kasmaya gerek yok.Sasa özelinde bir durum yok ortada
Printable View
89 görüp mehdi erdemoğluna ego tatmini yaptırdı artık yükselsin buradan
Balinalar amacına ulaştı
Ne yatırım ne bilanço ne de kapasite artışı
Bunları unutturup fiyata odaklandırdılar
Fiyat şeytandır. Bizi şeytana uydurdular
100 altında ayıp olur
SASA yı yeşil görmeyeli sanki yıllar olmuş gibi geliyor bana...
Bütün bu düşüşlerin üstüne sevgili sasamız bir de bilançoda zarar açıklıyor mu :kmk:
Bak sen ondan sonra cümbüşe
Dün sasa'ya mail attım, tabi biraz da trip attım :)
cevabı hemen geldi. Onu paylaşayım...
Sayın Yatırımcımız,
Şirketimizin faaliyetleri ve yatırımları planlandığı şekilde devam etmekte olup kamuya açıklanmamış bir gelişme bulunmamaktadır.
Saygılarımızla,
SASA Yatırımcı İlişkileri Birimi
Bu şekilde hisse sahipsiz devam ederse daha çok yazarız...
ama burada yazdığımız sitemleri, yanlış olan şeyleri şirkete de hepimiz yazalım...
sadece forumlarda yazılan sitemlerimiz "tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış" misali oluyor...
Sonuçta 1 lot hisseye bile sahip olsak şirketin ortağıyız...
Aslında şirketin önümüzdeki aylarda hangi gelişmeler yaşayacağı üç aşağı beş yukarı belli.
Daha geçen ay Hollanda'da Sasa Trading BV unvanlı yeni bir şirket kurduğunu açıklamıştı.
Bu şirketi Önümüzdeki dönemde yurt dışında yapılabilecek yatırımlar ve kurulabilecek ortaklıklar ile küresel kredi ve sermaye piyasalarında gerçekleştirilebilecek işlemlerin daha hızlı ve etkin yürütülmesini sağlamak amacıyla kurulduğunu da KAP'ta duyurdu.
Yatırımlarında da bir değişiklik olmadığını kendileri de teyit ediyor...
Önceki sayfalarda sayın dede'nın söylediği gibi biz gerçek yatırımcıları fiyat şeytanına uydurmaya çalışıyorlar. Galiba biraz kulağımızın üstüne yatıp sabırlı olmalıyız...
Şirket sahibinin saçma açıklaması olmasa inan fiyatın ne olduğu umrumda omazdı. Ama şirketin sahibi bu açıklama ile yatırımcısını sırtından bıçakladı, şirketin güvenlirliğini zedeledi. Bu kabul edilemez bir durum.
Madem ortağız... ortağı olan bir firmanın sahibi böyle bir açıklama yapamaz. Hoinut değilsen herkesten alırsın lotları o günkü fiyattan, sonra açıklamamı yaparsın, fiyatı 60 a mı düşürürsün ne yaparsa yap. Normal ortaklıklarda adamdan şişeye kan damlatırlar.
Çıkıp özür mahiyetinde ya da yanış anlaşıldım şeklinde bir açıklama yapma tanezzülünde bile bulunmadı. Can sıkıcı konu budur.
Anlık olarak en çok beddua yiyen patron erdemoğlu
Ben artık bir süre foruma yazmayı ve forumu okumayı bırakıyorum. Bu saatten sonra beklemekten başka yapacak bişey yok.
Beddualarım her daim Erdemoğlu ile bilikte olacak, inşallah onunda (varsa işbirlikçilerinin) bir yerinden bir şekilde çıkar bu neden olduğu zarar.
Bu saatten sonra konuşmak kolay yalnız ben zamanındada sasa'yı övenlere dikkatli olun demiştim ..
VİOB sayfasına yapıştırmıştım buradada olsun
KASIM ortasında herkezin dilinde SASA yokmuydu o zamanda devamlı STOPLOST uygulayan kardadır aklınızı başınıza alın denilmedi mi?
ne oldu gelinen son nokta nerede kol kselse her daim kar yazacakmış ..
https://i.hizliresim.com/cs2g90k.png
5700 gören endeksin
Bu kadar kırılgan olup
5300 lere düşmesi hiç iyi olmadı
Pek çok hissede kayıplar arttı
Endek devre kesti hep biz mi keseceğiz birazda endek kessin
80 altına salacaklar diye ödüm kopuyor valla
Endeks 5200 üstü kapanış yapmalı. 5200 ihlali iyi olmaz. Bu enflasyonda hızlı hareketler sadece korkutma olarak kalacak. 2-3 haftaya endeks 5700 üstüne tekrar gelir.
Verilen zamlar, Eyt meselesi derken 2023 yılında enflasyon bir önceki seneden fazla olacak. 2023 sonunda endeks hangi siyasi parti olursa olsun 9-10 bin leri görür
Endeks sabahtan bu yana bahane arıyordu.
Sanki seçimin biraz erkene alınması sürpriz
Balinalar gün doğdu yine
Endeks şimdide doğu perinçeği fiyatlıyor zuahhah
Garanti Bankası ve Halkbank bile tabana oturdu...
Endekste uzun zamandır görmediğimiz bir düşüş yaşadık...
Sabah 500 lot 95ten sattım, 94ten aldım. Yalan dolan dalga dümen diyen olursa ayıp eder, paylaşırız derken böyle böyle maliyeti 101lere çektim. Lotumuz 3bin, hedef bedelsiz bölünme, bin lira da tekelin hakkı. Başka türlü çekilmiyor Sasa ama seviyoruz. SASANİYİZ.
Yüksek lota ve yüksek maliyete sahip dostlara da sabırlar dilerim. Bedelsiz bölünme ruhu, umarım moral olacaktır. PTA Açılış reklamları da başladı, sabredeni mutlu edecektir Sasa. Sasa'yı bir seneden fazla tutan herkes kârdadır, moralinizi bozmayın. Lot sayısı azalmıyorsa ve paraya acil ihtiyaç yoksa sıkıntı yok. Sasa yatırımcı tavsiyesidir. Lotunuza sahip çıkın. Fiyata takılmayın. İyidir Sasa.
Ayrıca pek teknik işlerinden anlamıyorum ama 4800lerden 5600lere soluksuz gelen endeksten, 45bine gitmesini bekleyen yoktur diye düşünüyorum. Borsa TL üstünden 10 çeyrek bilanço fiyatladı sanırım:/ Aya mı gitsin ne yapsın...