Konya artık eski güçlü Konya değil, küçük kazandıkları paralar ile günü kurtarma dersinde, al sat kağıdı! Bekleyene bişey yok diyor!
Printable View
Konya artık eski güçlü Konya değil, küçük kazandıkları paralar ile günü kurtarma dersinde, al sat kağıdı! Bekleyene bişey yok diyor!
bu endeksi batıcimin ve kartonun açıkladığı bedelsiz sermaye oranı kadar bir bedelsiz sermaye artırımı adam eder:)
böün günlerden perşembe diyen bir şahıs vardı yalan mı oldu o da:kahkah:Şaka maka her ayın 15inde yönetimler toplanıyor bakalım bu hafta şanslı şirket şanslı hangi şirketin yatırımcısı olacak:)
Bilançoyu bugün yollar mı?
roketçi arkadaşa selam söyleyin.:whistling:
2024 3 aylık 185 milyon zarar vardı. Zarar 150 milyona düştüğüne göre ikinci dönem aslında kar etmiş mi saymak gerekiyor? Gerçi vergi dairesine sunulan beyanda zarar miktarı bu, bilançoda değişebilir..
Zarar marar hikaye bu ülkede her şey parayla dönüyor hukuk mukuk yok. Spk 650 şirketin hangisine bakıp inceliyor ki. Zarar gösteren şirketlerin hisseleri tavan tavan giderken kar açıklayanların ki taban oluyor bu ne şimdi. Herkes nasıl istiyorsa öyle gösteriyor bilançoyu vergi kaçıran kaçırana. Mesela bir hissem vardı üç ay önce müthiş kar açıkladı üç ay sonraki dönemde müthiş zarar ne oldu ki aradan sadece üç ay geçti de zarar ettin hepsi hikaye...
ne oldum değil ne olacağım demek bu olsa gerek!
https://x.com/edufinans/status/1825591288604885200
Bu Tahtacı böyle tahta yapmayı nerden öğrendi ?
Yatırım tavsiyesi değildir
Düşük sermayeli dedik Egeeni bekledik Konya’yı bekledik sonuç Kocaman 0!Egeenleri portföyden 14000 10.800 10.100 derken sıfırladım.Konyayı vermeye elim tam gidiyordu ki Baştaş Çed haberini gördüm.Çok yazık ettiler yatırımcılarına çok!
Boka battik ama kafaya takmiyoruz!
https://x.com/hissehaberleri/status/...734019153?s=46
Vicat grubu ben senin var ya
ipin ucu onun elinde!
KONYA ÇİM. 2023 SÜPER KAR AÇIKLADI !ORTAKLARINA TEMETTÜ VERMEDİ ! BU PARA NE OLDU BİLEN VARMI ? ŞİRKET'NE YAPMA YA ÇALIŞIYOR !!! BİLGİ SAHİBİ OLAN VARMI ?
SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne ugursuz bir kagitmis!
Bu yıl eyül ya da son olarak ekim için büyüklerden birinden bedelsiz gelse iyi olur. Egeen, Konya, Bryat,...
tatil dedi sürttü gezdi tozdu yarın 2 eylül olunca yapışacak gelip kağıda!
Elinde değildir akşam serinliğinde üşürsün.
Eylül’den itibaren geceler hazindir, uzundur…
Attila İlhan
Utandı kerata!
https://x.com/bpthaber/status/1831217168693817841?s=46
Bir Obruk da bu tahtada var!
bu hafta bunun haftası
Geldi çattı bu hafta neylerse güzel eyler halay haftası olacak inşallah
Dünyanın önde gelen çimento endüstri konferansı INTERCEM, Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği (ÇCSİB)'nin iş birliğiyle 11-12 Eylül’de İstanbul’da düzenlenecek. Açılışını ÇCSİB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdulhamit Akçay’ın yapacağı etkinlikte, "ithalat ve ihracat pazarları", "alternatif yakıtlar ve çevre dostu uygulamalar" ile "sürdürülebilir çimento üretimi" gibi sektörün gündemindeki konular tüm yönleriyle ele alınacak.
Türkiye, uluslararası çimento endüstrisinin buluşma noktası olan INTERCEM’e dokuzuncu kez ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği (ÇCSİB)'nin yurt içi ve yurt dışı faaliyetlerini sürdürdüğü Turkish Cement markasıyla yer alacağı INTERCEM, 11-12 Eylül’de düzenlenecek.
ÇCSİB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdulhamit Akçay, açılışını yapacağı etkinlikte, Türk çimento sektörüne yönelik bir sunum da gerçekleştirecek. Etkinlikte ayrıca, "deniz taşımacılığı", "ithalat ve ihracat pazarları", "alternatif yakıtlar ve çevre dostu uygulamalar", "dijital dönüşüm", "sürdürülebilir çimento üretimi", "enerji verimliliği ve karbon ayak izini azaltma" ile "iklim değişikliğiyle mücadelede çimento endüstrisinin rolü" konuları tüm yönleriyle ele alınacak.
Resim Başlığı
Karbon ayak izini azaltma temalı panelde ÇCSİB Yönetim Kurulu Üyesi M. Erkam Kocakerim konuşmacılar arasında yer alacak. INTERCEM’in ikinci gününde Altınbaş Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Çağrı Erhan’ın moderatörlüğünde jeopolitik değişimlerin Türk çimento sektörü üzerindeki etkilerinin konuşulacağı panel ise Abdulhamit Akçay ve ÇCSİB Yönetim Kurulu Üyesi Ender Şahin’in katılımıyla gerçekleşecek. Arz-talebe yönelik veri, geleceğe yönelik analiz ve öngörülerin de paylaşılacağı etkinlikte ayrıca sergi alanında kurulacak stantlarda tanıtım, iletişim ve iş geliştirme imkanı sağlanacak.
Abdulhamit Akçay: “Önümüzdeki dönem için yol haritaları belirleyeceğiz”
Türk çimento sektörünün dünyanın en büyük ihracatçısı, Avrupa’nın ise en büyük üreticisi olduğunu söyleyen ÇCSİB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdulhamit Akçay, “Sektörün amiral gemisi konferansı olan INTERCEM’e 2019, 2022 ve 2023 yıllarının ardından bir kez daha İstanbul’da ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çimento sektörü, diğer pek çok sektör gibi dünya genelindeki jeopolitik ve ekonomik gelişmeler ile iklim değişikliğinden etkileniyor. Biz de gündemimizdeki tüm konuları, çimento endüstrisi ve tedarik zincirinde yer alan yaklaşık 500 yönetici ve profesyonel ile birlikte konuşup çözümler geliştirecek, önümüzdeki dönem için yol haritaları belirleyeceğiz” dedi.
Konya Çimento 2024 yılı 2. çeyrek bilançosunu açıkladı. İşte detaylar:
Konya bilanço 2024
Konya Çimento Sanayii A.Ş. (KONYA), 01.01.2024 – 30.06.2024 döneminde toplam 227.413.622 TL zarar açıkladı. Şirket, 2023 yılı ilk 6 aylık dönemde 160.257.724 TL kar açıklamıştı. Şirket çeyreklik dönemde 26.555.789 TL net zarar açıkladı. Mali tablolarında enflasyon düzeltmesi uygulayan şirket, geçen sene 6 aylıkta 95.2 milyon TL olarak açıkladığı net karını, geriye dönük, 160.3 milyon TL olarak düzeltmiştir.
Herkes malı fulledi herhalde yine yönü aşağı çevirmiş deli oğlan.
Sermayesi düşükler zamanınız kalmadı 70inden sonra gelen paranın da sermaye artırımınin da:kahkah:
https://i.hizliresim.com/hmthidu.png
Ümüğüne çökenler, fitili ateşleyenler, halaycılar, kalaycılar, hatta ve hatta Konya çimento arazisinde altın bulanlar vardı bir zamanlar ve onlara göre hep çok az kalmıştı, lot toplamak için baskılanıyorduk, haber öncesi son sıkmaydı, estekti köstekti. Biraz sonra uçacaktık; Mart sonu olmadı yaz ertesi o da olmadı güz vakti; vesselam zaman daralmış Fransa’da ki patrona bilgi uçmuştu ve biz zengin olacaktık. Ben demiştim diyorum, ben demiştimi sevmem demiyorum ve hatta seviyorum; bu adamlar ne zaman isterse o zaman hareket olacak demiştim. Bedelsiz dışında hiçbir beklentisi olmayan bir Patron kâğıdıdır Konya. 15-20 lotumla öyle beklerim vakti saatinin gelmesini. Hayırlısı olsun
1.02.2019
Konya : 192.5 TL = 37 USD
Kur : 5.20 TL
24.09.2024
Konya : 6652.5 TL = 194.8 USD
Kur : 34.14 TL
Yani 5 senede dolar bazli yaklasik 5 misli kazandirmis Konya. 12,300’leri hic dikkate almiyorum. Bir cok imkb 30 hissesi dolar bazli su an 2021 fiyatlarina geldi. Konya getirisi yuksek bir hisse olmuş hakkini yememek lazim.
Piyasa degeri 950 milyon dolar balon mu, olmasi gereken deger nedir bunu arastirmak gerek.
Daha ne zaman vereceksin vermeyip ne yapıcan turşu mu yapıcan nasıl olsa birgün vereceksin ama ne zaman ama vereceksin eninde sonunda vereceksin
Yatırım tavsiyesi değildir