Alper kardeşim şu prangayu da çöz de endekis uçuşa geçsin yanlız ipi boğazına bağlama
Printable View
Alper kardeşim şu prangayu da çöz de endekis uçuşa geçsin yanlız ipi boğazına bağlama
Davaya ilişkin :
https://twitter.com/ALICINAR/status/1615350520192933889
Bir şey çıkmaz gibi duruyor bu konu seçim sonrasına kalabilir. Yeni yönetim kim olursa olsun masaya getirilip koz olarak kullanılır.
Vay Şahna abim kene gibi dipden yapışmış tüpe bırakmıyor. Bilançoya kadar senin maliyete bir sıfır atacak bu tüp.
halkbank kurtuldu sanırım..:)
SPOT, Garanti Yatırım aldığını yedirmeye başlamış, BofA satışları azaltmış, Endeks 5.250 üzeri kapanış ve kalıcılık yeni bir boğa formasyonu getirecektir!
https://i.hizliresim.com/m8blyc3.PNG
O cibildak gezen bozkuş mu. Şuna yırtık da olsa bi don verin de cibildak cibildak dolaşmasın. Şimdi Pala'nın cani çeker bunun peşinden koşarken kamyonu devirir
düşüş sonrasında , yusuf çedarlı'nın 3 lü saltosu T leri iyi performans gösterdi relatif olarak endeksle kıyaslayınca da... şimdilik. on saniye sonra ne olur bilinmez.
Bu kamyonu şaşı mi alkolik mi kör mü kullanıyor yav habire yalpalıyor.
bu arada ( by the way in the milky way ) momentum yatırımı & momentum trade çok yakın takibiyet gerektirir. Karşıt yatırıma benzemez. İpin ucunu bi kaçırırsan , kar almayı kar kitlemeyi bilmezsen, sonra zararını kurtarmak için, saçmalık ötesi akıl mantık dışı paçal denilen illeti yaparken buluverirsin kendini.
bakın bakın ne diyecem bakın bakın ne diyecem o gün bu gün mü yarın mı :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
dayanın bademler 5300 bölgesini koruyun :)
Noliyi:he:
Herif Az önce halkb beşik gibi salladı, heralde mahkeme sonuçlandı
Kocaoğlanın 2 günde halka açık kısmının %2 sini paketlediler. 350 lerden cayır cayır satıyorlardı, 550 lerden kılçıksız alıyorlar. Yabancı böyle işte. Dünün 350 sine pahalı derken bugünün 550 sine ucuz diyor.
Bu arcelorun malını alan da tahtayı 200 taleye sürmezse ona da yazıklar olsun.
bir tek sana güvenmiştim
öncem yoktu sonram yoktu
bak deme bana bakamam gözüne
gül deme gülemem yüzüne
kusura bamya iş işten geçti
olamayız eskisi gibi
şinanay da yavrum höppa şinanay
güne bir yasin cengiz güncesi bırak
tırrrrrrrrrr şibilib domdomdomdom yesyesyesyes şip şibididip şibidi wwww yesss
https://youtube.com/shorts/PcR-GYZtsDg?feature=share
saldır badem spor taraftarın için:drunk:
Cibili cibili şak şak şak 6 lı 7 li aniiiyyaaaa
iyi akşamlar herkese ..
ABD Başkanı Joe Biden, Amerikan sermayesinin çıkarları uğruna Ukrayna halkının bütün bir neslini feda etti. Bu, 12 Ocak'ta Afrikalı-Amerikalı insan hakları aktivisti Ajamu Baraka tarafından açıklandı.
Amerikalıların Ukrayna'daki duruma karşı savaşçı tavrını "müstehcen" olarak nitelendirdi.
"Bu çatışma olmamalıydı. Biden'ı suçluyorum. Baraka, Twitter'da "Bütün bir Ukraynalı kuşağı Amerikan sermayesinin çıkarları için feda ediliyor" diye yazdı.
Daha önce 5 Ocak'ta Kentucky vali adayı Jeffrey Young, Biden'ı savaş suçlusu olarak niteledi ve birçok insanın ölümünden kendisinin sorumlu olduğunu ve hükümetten çıkarılması gerektiğini söyledi.
Özellikle, Ukrayna'ya silah göndermenin, bu tür yardımları başlatanları otomatik olarak çatışma bölgesindeki suçların suç ortağı haline getirdiğine dikkat çekti.
Çin, ABD'yi Suriye'yi "yağmalamak"la suçladı
Çin Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Vang Vınbin, ABD askerilerinin Suriye'den petrol ve tahıl kaçırdığını ifade ederek, "ABD'nin Suriye'yi yağmalamasının aleniliği ve rezilliği karşısında dehşete düşüyoruz." dedi.
Vang, Pekin'de düzenlediği basın toplantısında, ABD ordusunun 14 Ocak'ta Suriye'nin Haseke ilinden petrol yüklü 53 tankeri Irak'taki üslerine transfer ettiği iddiasıyla ilgili değerlendirmede bulundu.
Esed rejiminin resmi verilerinin 2022'nin ilk yarısında Suriye'de çıkarılan petrolün yüzde 80'inden fazlasının ABD işgal güçleri tarafından ülke dışına kaçırıldığına işaret ettiğini belirten Vang, "Bu haydutluk Suriye'deki enerji krizini ve insani krizi derinleştiriyor. Suriye halkının yaşama hakkı ABD tarafından çiğneniyor. Suriye halkı az miktarda petrol ve gıdayla kara kışı geçirmeye çalışacak." ifadelerini kullandı.
Vang, ABD güçlerinin bu ayın başında da Suriye'den 60 tanker ve kamyon dolusu petrol ve tahıl kaçırdığını ileri sürerek, "Söz konusu askeri yardım olunca milyarlarca, hatta on milyarlarca dolar sağlama 'cömertliğini' gösteren ABD'nin, Suriye'nin kaynaklarını çalarken ki açgözlülüğü gerçekten çarpıcı." değerlendirmesini yaptı.
Washington yönetimine uluslararası hukuka uyma ve petrol hırsızlığının hesabını verme çağrısında bulunan Vang, "ABD, alırken de verirken de ülkeleri kargaşaya ve felakete sürüklüyor, sonra da kendi hegemonyası ve çıkarları için bunun meyvelerini topluyor. İşte ABD'nin 'kurallara dayalı düzen' dediği bu." diye konuştu.
Kaynak : Anadolu Ajansı
SPOT kapanış, Garanti Yatırım 1 mlyr tl üzeri alışın 800 mlyn tl sını yedirmiş, fırıldak BofA en iyi ikinci satıcıdan alıcı tarafına geçmiş, piyasa da mallanmış görünüyor,
https://i.hizliresim.com/8kaa0oq.PNG
Viop kapanış seansı tam bir komedi.....para her şeye hükmediyor.....
en yüksekten kapanıyor.....
https://i.hizliresim.com/pusqbm5.png
5300 üzeri kapanış oldu .
güzel gündü kolay gelsin.
alın size teknik.....işte bu.....
Ver haberi. :)
İyi kapadı
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.