bir tanidigim yorumu:
millet daha enkaz altinda, bunlar TV de bizim paramizla sov yapiyorlar.
Printable View
bir tanidigim yorumu:
millet daha enkaz altinda, bunlar TV de bizim paramizla sov yapiyorlar.
Memleket venezuela otobanında gidiyor.....bu fiyatlar nedir Allah aşkına....!!!!!!!!!!!!.....
Şu an gördüğünüz fiyatların çok yakında çöp olduğunu göreceksiniz....!!!!!!!!!
Hep beraber kaybedecez.....rahat olun rahat.....!!!!!!!!!!!!!
Yaslanın arkanıza......!!!!!!!!!.........
Toplam bağış 101.1 milyar TL (5.35 milyar dolar) oldu. yarısı çam oluktan zaten yokmu başka galerici
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..............
Merkez bankası da eski parayla konuşmuş olabilir.. 30bin TL..
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Acun düzeltti 50 milyarı 50 milyon diye galerici yine sağlam çıktı 🤣 zorlu 30 milyonmuydu 🤣
Bağışların alayı atmasyon......sallamasyon.....!!!!!!!!
Adam....bin tl nedir.....milyon tl nedir.....milyar nedir.....haberi yok.....!!!!!!!!!
Atmasyon.....sallamasyon....!!!!!!!!!!!.....
Memleketin kafadaki fay kırılmış......haberi yok....!!!!!!!!!!!!.........
Bencede olay budur SM-G991B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yakın vade kapanışta tavan çözdü.
Enflasyon dalgasına hazır olun. Merkez bankası isterse 1trilyon tl bağışlar tek tuşluk iş çok kolay :)
galerici adam profili ortada işte...
ortaçağda yaşıyorlar...
merkez bankası matbaaya talimatı vermiştir...
kalk kalk kalk hemen herkes işinin başına 30 milyar basıcaz...
gece o kadar mal basan biri bişey biliyordur heralde
Acun Ilıcalı, Yeni Çamoluk Otomotiv'in 50 milyar TL bağışının yanlış anlaşıldığını ve bağışın 50 milyon TL olduğunu açıklamıştı. Gerçek rakamın 50 bin TL olduğu öğrenildi.
sasa hekts hız radarınıda kapatmışlar artık bunlar nereye gider Allah bilir...
Bugün fon alımı olmuştur kesin yarın yukardan dağa etkiliki bir teslimat olur. Docenin en iyi satıcı olmadı çok manidar. Borasada yabancı kalmadı diyenler büyük tagtalarun genel takaslarinda dice ve City bin elindeki mallara tekrar baksın. Heyecanlı günler olacak.
Mevlam kabul eylesin.
Biz zaten niyet ettiğimiz bir şey idi.
Tabi hayra da mani olmak doğru değil elbet.
Adanada olman ve çevrende biri muhakkak olur düşüncesi ile öyle dedim.
Mevlam tekrar kabul eylesin SM-G991B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu kadar tedbire rağmen ereğli 50 tale olmazsa tahtasını ......
Arkadaş.....galerici 50 milyar dedi.....herkes kayıtta...bir kişi de demedi sen kimsin nesin...50 milyar nasıl bi para.....!!!!!!!!
Gece olan işlemleri koyabilecek varmı
Bear_bull varsa koyar da
Varmı bilmiyorum.
Koyabilecek olana şimdiden teşekkür ederim.
SM-G991B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ziraat Bankası'ndan aldığı krediyi ödemeyen, devlete borç takan, Kemerburgaz'daki yeşil alanlara beton döken Yıldırım Demirören 50 milyon TL bağışladı
Geçen burada geçti. Hükümete yakın kişilerin kredili işlemleri vs. Eğer bu tedbirler olmasaydı adamlar iki güne sermayeyi eksiye geçirirdi. Ne dolaplar dönüyor bilmiyoruz çoğunu. Kumar gibi oldu burası
Karakemal defterlere bakıyor, kendim yazdım, sonra kendime verdim. Ben bu haltı niye yedim:)
alo fatih sen de bağış yaptın mı
Matem makyajı diye bir şey olabilir, TV'de herkesin makyajı birbirine benziyor.