Çoğu hissede durum aynı
Muhabbet aynı
https://i.hizliresim.com/o8yejsb.jpeg
Printable View
Çoğu hissede durum aynı
Muhabbet aynı
https://i.hizliresim.com/o8yejsb.jpeg
Sen durumu kabullenmekte zorlanıyorsun sanırım :)
Grafikte traktör zirvesinden %32 aşağıda görünüyor, tüm zamanların zirvesi, sadece 4 ay olmuş.
Biz ise tüm zamanların zirvesi 51 den 18'e düştük. 14 ayda.
Traktör takır takır mal satıyor, bizim gibi borca batmamış, iştiraklerini satmamış, borcunu ödemek için karısını bile satacak duruma düşmüş gibi bir şirket kaldı elimizde ne yazık ki.
Ttrak bi bakarsın 2 ayda eski zirvesini görebilir Mart gelip satışlar artmaya başlayınca çiftçilere ama bizim durum nedir onu bile bil(e)miyoruz.
Tek çaremiz Oyak'ın bizi finanse etmesi ama 14 milyar parayı nerden bulacaklar o da soru işareti. Borçlanmaya devam, küçük yatırımcıya selam Kap'ı da geldi.
Naneyi tam yedik gibi bi bi şey oldu bu.
https://youtu.be/QTMa9L0tc_Y?si=dltedIMuIQrj_DFh
Aynen öyle sn Oralet,
112233 ya çok iyi niyetli saf 20li yaşlarında genç bir arkadaş.
ya da tam bir kurt insanlara her fiyattan hekts pazarlıyor.
ortası olamaz, bile bile bu kadar elma armut karşılaştırması yapılamaz.
ben zamanında tuprs in kotu zamanlarına da yakalandım ama hiç bu kadar çaresizce hareketler yaşamamış şirketin geleceği ile ilgili battık bittik duygusu olmamıştı.
bir çok firma düzeltme yapıyor, düzeltme iyi bir şeydir sağlıklıdır yükselmek için güç toplarsın, fakat hektaşa yapılan tam bir operasyon.
bunu da geçtik artık sorun olan hisse fiyatından ziyade şirketin durumu, hisse fiyatı düşer çıkar fakat şirket bir şey satmadan üretmeden kar etmeden üstüne bu kadar borçla ne olacak?
özellikle hissede eskiden beri duran arkadaşlar, faaliyet karı yapamadan borcu borça çeviren böyle bir şirkete şimdi sıfırdan ortak olur muydunuz?
450tl diyene hayalperest dedik
450tl diyenin en azından bir yatırımı ve hedefi var
Burada her gün 7.5tl gelecek demek insanların moralini bozmakla bir yere varılmaz.
7.5tlden mal alacağınızı söylediğinize göre elinizde bir para olduğunu düşünüyorum nakite yakın bir para. Ya dolar ya altın ya faiz.
Peki bu parayı değerlendirecek dünyada yüzlerce fırsat varken
boşboğazlık yaparak zaman kaybeden adam para sevmiyor demektir.
Para istenmediği yerde durmaz.
Ben hiçbir zaman fiyat hedefi vermedim. Burada fiyat konuşulduğu için eleştirmistim daha önce ama hektasın aleyhine de konuşmadım sadece beklenti konuşulmuyor bilanço da piyasa değerinden uzak sasanin bile daha iyi beklentileri var dedim. Hala arkasindayim ama yatırımcı ile dalga da geçmedim. Hektasta dudak uçuklatacak paralar kazanıldı. O paralar kazanilirken kamu bankasında zaman öldürsem hektas yatirimcisina ağzımı açmam.
Saygi
"Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."
Allah herkese kazancın hayırlısını nasip etsin.
Yatırımcı ol
trader ol
Tirnakci ol
ama tahtacinin iti olma.
Herkese iyi geceler
Hektas gubrf
Su an bile 7 8 kat pahali
Sasa 5 kat..
Bir kac ay once de yazdim zilgiti yedik
Bizim borsanin gerceklikle bagi kopmus.. ederi olmayan sirketleri adamlar alip goturduler..
1.5 milyar dolar pd hektasin..
Bu dusumus haliyle
O bilanco bu degeri edermi
Ya bana bu degeri eder diyen aciklasin ne satis ne karlilik hepsi kotu kardesim ..
Hektas degil de mektas olsa adi
100 milyon dolar edermi acaba..
Kimseye akil verecek durumum yok
Ama gercekten pd lerine bakin sirketlerin satislarina bakin karliligina bakin.. .
SM-G990E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vay bee, nükleer santral patlamış Çernobil'e döndü burası. :/
Nükleer patlamayı Putin den beklerken Oyak tan geldi
Hemde tam içimizde patlattı:drunk:
Bu saatten sonra 3 şey bizi kurtarır
- Küresel bir kıtlık spekülasyonu
- Avrupa ile bir milyon tırlık tohum satış anlaşması
- Koç gibi Bayer gibi Cargill gibi bir devin bizi satın alması
Yoksam ilk olucaz hisse çarpması sonucu mutasyona uğrayanlar olarak
Üniversitedeyken iktisat hocamız Rona bey vardı, bize bir soru sordu derste; en ucuz finansman kaynağı nedir?
Kimi tahvil kimi bono dedi, kimi uzun vadeli TL kredisi almak kimi repo kimi yastık altındaki altını satmak falan filan.
Hayır dedi, en ucuz finansman kaynağı borcunu ödememektir. :)
Hektaş da konkordato ilan etsin, ödemiyorum ulan borcumu, 3 yıl öteledim desin, 3 yıl sonra faiziyle öderim. Diğer seçenek Oyak, Hektaştaki %55 payının %5'ini borçlularına hisse olarak dağıtsın. Borca karşılık hisse.
%5 demek 2.53 milyar lotta 125 mn lot eder. Çarp 18 le 2.28 milyar lira eder.
Vay anasını 14 milyar borcu yine ödemiyor.
Koç ile ortak olsun en iyisi, satsın %55'lik payın yarısını.
%27,5 Oyak
%27,5 Koç
%40 Halka açık
%3 @mersey
%1 @aks16
%1 @111222333
Sahaya çıkış kadromuz bu şekilde olsun.
Aynen. Kimseler kalmadi burada :/
HEKTS geceleri rahat uyutan hisse olmaktan cikti. :(
Kimler daha burada? Bir ses versek mi?
Aga benim payı çok düşük yazmışsın ama canın sağolsun:oleyo::halay:
Şaka maka bu profesyonellerin bizim gibi amatörlerin fikirlerine ihtiyaç duyduğunu yaşayıp görmek çok koydu
Hiç bir şey yapamıyorlar ise
En azından şu özbekistanda kurulacak 2. Hektaş denilen şirketin
Tüm satış bağlantılarını şimdiden bari yapsınlarda
Orası devreye girdiğinde (girerse tabi :()
En azından herhangi bir döviz cinsinden peşin satış yapılarak nakit akışı sağlama alınsın.
Gülüyoruz ağlanacak halimize. Adamlar 2 gün önce 5 milyar daha borçlanma izni aldılar. Şaka gibi. Biz borç nasıl azalacak diye bakarken adamlar yeni izinler alıyor. Aga bizim neyimize güveniyor bunlar anlamadım. Yoksa yeni bi icat yaptılarda bize mi söylemiyorlar.
İster misin şapkadan tavşan çıkarsınlar milleti döküp koşa koşa yukarılara çıksın hisse?
Cidden neylerine güveniyorlar? Yatırımları dondurma kararı al madem di mi, daha fazla niye borçlanıyorsun? 6 ay askıya aldım de, 6 ay sonra bi Kap daha atarsın 6 ay daha aldım dersin.
Elindeki şirketleri sattın, Gebze deki yerini sattın Oyak'ın arazisinde kiracı oldun, borç çıkmış gırtlağa ve hâlâ daha yatırımlara devam edip borçlarını artırıyorsun. İlginç. :notr:
23,37 TL fiyattan 87,3 milyon lot hisse satan Oyak
Msci kaynaklı beklenen 83,1 milyon lot fon satışını
artık buralardan karşılamanı bekliyoruz.
Sen şöyle yap Bank of üstünden alıp Citibank a virmanla
Yabancılar; fonun sattığı kısmı karşılıyor zannedelim biz
Ama alan sen ol
Sattığın kadar, fazlasını istemiyoruz hemde ortalama 5 6 TL aşağıdan
Dolar bazlı çok daha aşağıdan (Dolar o zaman 27 TL imiş)
İşimiz zaten artık şapkadan çıkacak tavşana kaldı Osman Aga. O tavşanda çıkmazsa yandık. Hey gidi hektaş hey. Hep sınırlarda mı hareket etmek zorundaydın. Ne olurdu sende ağır abi olaydın. 10 katta gitmeyeydin. Böyle paraşütsüzde düşmeyeydin. İnsanlar 50 gördüğünde kendilerini zengin hissetmişlerdi. Portföyleri upuzun rakamlardı. 40-50 arası satıpta tekrar bulaşmamayı başaranlara saygıyla selamlıyorum. O rakamları görüpte kıpraşmadan hala burada kalanlara sabırlar diliyorum. Nereden nereye. Bir zamanlar uçuyorduk. Sağolsun müdürde iyi gaz veriyordu. Far görmüş tavşan gibi kaldık. Şimdi şapkadan çıkacak tavşan bekliyoruz. Demekki bu tavşanda bir keramet var. Biraz daha borç alıp tavşan çiftliği mi kursak. Bilemedim. Sanki kurtuluş tavşanda.
🔺️Bugün 11 Ocak, Dünya "Affetme" Günü. Affetmeyi düşündükleriniz var mı?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O donem burada hisseyi pazarlayan bir kac tip vardi, bir tanesi baskan dedikleri hani hisse grafigi diklesecek vs diye yazip dururdu.( hasta la vista)
Onlar organize miydi, birlikte hareket edip tum sosyal medyada, tekegramda ve forumlarda kyye mal yikmak icin planli mi calisildi? Hep merak edecegim gercekte kimler bunlar dudu mesela bu sebeke ile birlikte mi hareket etti?
Ya da dudu kim hesabi tek kisi ki kullaniyordu gercekten?
Bakış açımızı değiştirisek 2022 Eylül ayında 14 liraymışız Ekim başı 18 miş.
Ordan atağa kalkıp 51 liraya gitmiş,
2022 Ekim başında 18 olan hisse şu anda da 18,
14 ayda aynı yerdeyiz. 14 aylık gerçek enflasyonu %120 desek şu anda 31 lira olmamız lazımdı.
51 e takılırsak daha çok karaları bağlarız.
Bakış açımızı değiştireceğiz. O da yetmezse oturduğumuz yerde kıçımızın sağ tarafına dönüp oturacağız (şu anda sağa abananlar sola dönebilirler) Şoferler yan oturun az benzin yakarsınız
https://youtu.be/FXpStFOtlJM?si=GPFVJsJ1cXMAcSss
51 i unutalım. No 51. Niğde.
Niğde ye de gitmem zaten de hiç gitmedim.
Leventi ve ekibini affetmeyeceğim.
Sanal ortamda kimseye güven olmaz, hoş gerçekte bile olmuyor, gardaş gardaşı dolandırıyor, çocuklar ana babalarını dolandırıyor. Bilemeyiz ama kandıran kendini kandırır, burdan yalan dolanla 10 da kazansan mutlaka ama mutlaka başka yerden geri verirsin onu. Hep böyle olmuştur, çevremde çok gördüm.
Ben Dudu abinin hisse pazarlamak için iş tuttuğuna inanmıyorum
Ama şuna inanıyorum doğrudan yada dolaylı olarak bir şekilde iyi bilgi alıp
Teknik ile birlikte çok iyi yol gösteriyordu (BENCE)
Çıkmasında ki asıl neden de bence aldığı bilgiler ile şirketin bu duruma düşüşünü öngördü diyelim
Onun için 30 lu rakamlarda satıp çıktı
Ve haklı çıktı görünüyor gelinen noktada
Düşüşün sürdüğü dönemlerde en alt sınır olarak
0,50 doları işaret ediyordu
Bakalım bu amansız düşüş 0,50 dolar da son bulacak mı.
dolar bazlı 2022 ilkbaharı seviyelerine indi amk
arkadaslar hisse de bisiler dönüyor o belli... hektası satacaklar mı yoksa oyak grubu farklı seyler pesinde mi bilmem... peki bu citi neden 1 aydır alısta ve hisse de en cok mal onda ??????
Yanılmıyorsam Dudu info da işlem yapıyordu, portföy büyüklüğü nedir ne kadardır bilemeyiz info bilgi rapor iletiyor olabilir. Ayrıca kuşlu sitede @Druars @GokhanOzturk39 vs yakın ilişki içerisinde olduğu kişilerden bilgi akışı vardır.
Bir yorumunda 15-17 TL Fiyatları görme olasılığı var demişti.
Benden bu kadar artık bıçak kesmiyor dediğinde hisse fiyatı 29xx fiyatlardı sanırım sattı kurtuldu kim bilir belki sattım dedi satmadı bilemeyiz.
Burada yada başka yerlerde hisse pazarladı pazarlıyordu demek güç. ama burada hisse pazarlayan şak şakçı lık yapan oldukça fazlaydı.
TOPLAM YÜKÜMLÜLÜKLERİ 15.742.182TL
TOPLAM VARLIKLARI
19.357.361
9 aylıktaki blançodan alıntıdır.
Şimdi 12 aylıkta kar ne kadar gelmeli ki fk oranı 25 e düşebilsin.
Veya yüzde kaç bedelli verirse 25 fk olur.
Bence 12 aylık kar yüksek gelebilir.
Yakında deniz blanco tahmini yapar onun hedefi tutuyo
Kasaya para oyaktan gelir sattıklarını tahsil ettikçe korkmam hedefim belli 7,5 değil 2,5 olsada alıma devam ederim
Yazdıklarım kendi adımadır her kes
kendi karar verebilir
Siz yine de kimseye guvenmeyin dudu hesabina yazan tek kisi bile olmayabilir.
Deniz 25hedef fiyat vermis, (ki bu hedefi 38lerden buraya dusurdu(
Araci kurumlar hedeflerini 1 yillik verir.
Bu hedefe gelse bile %38 artis olur
Bankalar %45 net faiz veriyor??
size soruyorum citi bank n diye alıyor takasta lider
Son bilançoda kasadaki nakit, ticari alacak durumu ve eldeki stok durumumuz nasıldı arkadaşlar hatırlayan var mı. Sanki bayağı bir ticari alacak görünüyordu. En azından borçların bir kısmına bunları karşılık sayarız.
Ticari Alacaklar 8a 4.062.043.863 4.088.020.488
30 EYLÜL 2023 31 ARALIK 2022
O garibimde bizim gibi yakalanmış olabilir. Çekirge bu sefer zıplamamış olabilir. Şimdi bide onu huylandırmayalım. Bizimkiler üzerinden de satıyor olabilirler. Birkaç gün sonra bakmak lazım. Son durum: % 55 Oyakta, % 20 yabancıda, geriye kalanda forumdakilerde sanırım.
0,60 cent bence artık donus yerleri olmalı ayıptır ya bundan sonra oyak grubunu da sabancı grubu gibi defterden sildim