Ayhan başkan görünmezmiydi ki ?
Pardon .
Yazılanı "kimi görüyoruz" anlamışım : )
Printable View
Hakan Kara da dahil çok sayıda önemli uzman net yabancı girişi olduğunu belirtti.
Tabi bizde yabancı giriyorsa endeks neden 10 bin olmadı bakış açısı olduğu için inanmıyor insanlar...
Yabancı fonlar nasıl mal alır, hangi sırada gider, ordino gönderirken şu hisseleri şu aralıktan topla vs denildiği bilinmediği için süreci yorumlamak zor oluyor.
O yüzden kırmızı barı görünce 7400 e gider, ertesi gün yeşil bar görünce 8100 e gider tadında okumalar yapıyoruz...
844800 şort denemesi
845050 üstüne geçmesi sıkıntı oldu.. 844800 altına geçerse tekrar 840xxx lerin hayallerine başlarız
RSI indikatöründe 30 un altı 80 in üstü , aşırı satışta aşırı alışta falan uyumsuzluklar, bunlar komedidir... orta sahada dirsek hareketlerine bakarsan bak o olabilir işte de zaten fiyat barlarına baksan görsel olarak aynı şeyi görebilirsin...
fincam kahvem hatrına saydım ... neyim var ki robdöşambırımdan gayri... bir elde şivas bir elde cohiba
Siz yeterki isteyiniz sn mert45 dostum.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...09#post6655109
saygılar.
https://i.hizliresim.com/dqgplpy.png
Hakan Kara
@ali_hakan_kara
KKM ödemeleri Hazine’den TCMB’ye devredileli Merkez Bankasının tahmini zararı 800 milyar TL’yi geçti. Bütçe dengesi iyileşti diyenlere bu grafiği gösterelim.
karakemal KKM yi övüyordun bak ne olmuş bas parayı burayı karşıla enflasyonu bize ödet .
sonra Allah bizi affetsin ne güzel dünya
merkezin rezervleri yükseliyordu .. notlar artıyordu enflasyon düşüyordu.. ekonomi ucuyehdi..
noldu dayı iki günde % 4 çaktı dahada çakıyo.. ekonomi mi battı iki günde.. batıyoz mu
ülke ne halde dayu... böyle kırılganlık kıvırtma işlemler herşey.
:drunk:
Vadeli de büyük bir oyunucunun sıkıştırıldığı dedikodusu dönüyor.
Tahminim dersaneciyi sıkıştırdılar gene... Gübre deki red kararının da zamanlama manidar.
Ülkenin içine et, sonra KKM gibi berbat bir şeyi başımıza sar...
Şimdi de kkm den şirketleri çıkarmaya çalış. Çıkar mı adam, avantajını kaybeder mi?
Çalışmak kutsaldır.
Borsa ise şeytani birşey.
İnsanlığa faydası dokunabilecek birçok insanı faydalı iş yapmakdan alıkoyan bir zaman törpüsü.
Borsa kötü bir alışkanlık.
Öyle olmasa bağımlılık yapmaz,vazgeçilmesi kolay olurdu.
Yanacam,o yüzden denize bile gidip güneşlenmeye gerek duymuyorum.
Ben iki tur verdim reis. Üçüncü tur alışa başladım. Ölü kedinin postundan kazanmaya çalışıyoruz
bofa o kadar shortu karlı kapacam derse viop vade sonu kaç olması lazım.
:drunk: