KAP
Dudu, "150 lira demettü isterük" söylemini "Hisse fiyatı bir an önce 150 lira olsun" olarak değiştirdi. Anlık fiyat bedelsiz haliyle 106 lira.
Printable View
KAP
Dudu, "150 lira demettü isterük" söylemini "Hisse fiyatı bir an önce 150 lira olsun" olarak değiştirdi. Anlık fiyat bedelsiz haliyle 106 lira.
Arkadaşlar hacim 3 milyar lota ulaştı, daha önce hiç bu kadar hacim olmuş muydu?
http://share.matriksdata.com/shareMa...11191727211009
hacim su ana kadar yani son yarim saate girerken bu sekilde, ortalama uzeri ama bir rekor degil
http://share.matriksdata.com/shareMa...11191729016946
http://share.matriksdata.com/shareMa...11191729301790
Son yarim saate girerken hacim alan satan vs bu sekilde
Ilk 5 alan ile ilk 5 satan arasindaki fark 122K arti...
Alicilar daha ustun gibi gorunuyorlar
Mallar el mi degistiriyor nedir??
Fark 136K oldu
1050 den donduk mu ne???
Alamadiiiiiiiiiiiiiighk
http://share.matriksdata.com/shareMa...11191737018665
Alamadiiiiiiiiiiiiiiighk
Satan alamasin insallah [emoji3]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
1072 kapatirsa sasirmam
1077 aort var..
Gunun en dusugunden kapattilar allahsiz tosbaalar :)
http://share.matriksdata.com/shareMa...11191807127415
http://share.matriksdata.com/shareMa...11191807431634
http://share.matriksdata.com/shareMa...11191813314290
Meshur Dudu dikdortgenine dogru salacaklar mi ne??
Günün en düşük ve en yüksek fiyatı arasında 77 lira fark var. Sizin Allahınız kitabınız yok mu ulennn? 77 lira da ne demek? Çüşünüz.
Fedor da gelseydi taban dan alırdık
Human Patrick ile -5 fena degil
25-09-2024, 18:56#1734 AvatarıFilozof Filozof şu an forumda
Platin Üye
Duhul
Feb 2017
İkamet
Dünyadan uzak
Gönderi
23,041
Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
Gecen sene 2 Ekim aksami gelmisti temettu haberi...
Kaldi 1 hafta...
hamis günü bfren gibi ciii de yapabilir
bfren gibi yaptı!
ya ben hüstadlıktan, ordinaryus hüstadlığa terfi etmişim haberim yok. tahtada anormal bi durum var dedim, kırdığı usd direncine backtest dedim. neyse bundan sonraki analizler ücrete tabidir.
https://firealpaca.com/images/get/Al...T_0lE5t9EZ.jpg
8 çekirdek M4 işlemcili iMac bilgisayarımdan Tapatalk kullanarak gönderildi.
bedelsiz açıkladı kİ bence keşke açıklamsaydı başka zor zamanalr için bu beklenti devam etseydi :D neyse bakın bu piyasa işleyişidir bedelsiz sonrası teorik olarak normalde napması lazım? ama işte tepesine vurdular dün :D mümkünse daha çok vursun tepesine tepesine :D UMARIM YANİ... fırsatlar.... riskler...... kimine fırsat kimine risk kişinin bağlamına göre değişir :D YTD
Değerli ortaklar,
Temettü miktarını az bularak az bir miktar satmıştım, ancak hala şirkete ortağım ve bedelsiz kararını ve dünkü hareket hakkında kendi çapımda yaptığım araştırmalar ve değerlendirmeleri aşağıda madde madde sizlerle paylaşmak isterim.
1- Bedelsizin önceden haber alındığı ve son zamanlardaki yükseliş hareketinin bu insider bilgi ile yapıldığı sanki kesin gibi.
2- Dün sabah açılışta önce az biraz yukarı sürüp ardından vermesi ve oldukça yüksek bir hacim ile günü kapatması aslında 1. maddeyi destekler nitelikte. Lakin hisseden para çıkışı %4,5 düşüşü destekler nitelikte değil!
3- Bu forumda hep Ford'un bedelsiz sermaye artırımı yapması gerektiğini geçmişte vurguladım bu fikre karşı çıkan ortaklar oldu, fikirlerine saygılıyım. Şunu belirtmek isterim ki, enflasyonun yüksek olduğu bir ülke olan Türkiye'de bir şirket sermaye artırımı için (bedelli veya bedelsiz) 19-20 sene beklememeli. Sermaye şirketlerin çoğu hesaplamalarının yanı sıra kullanacağı krediyi bile etkileyen bir faktör. Göz ardı edemezsiniz.
4- Bedelsiz sermaye zamanı iyi seçilmemiş veyahut bilerek yapılmış. Hem kısa vadede bu ukrayna/rusya mehabbetinin alevlendiği gün hem de orta vadede borsanın hala direçleri kırmaya çalıştığı ancak bir türlü kıramadığı bir dönem.
5- Bedelsiz oranı bence çok fazla oldu. Bunu daha kısa dönemlerde daha küçük oranlar ile yapmak daha sağlıklı oluyor sanki.
6- Bedelsiz sermaye artırımının yatırımcı açısından hiçbir zararı yok, kar/zarar anlamında değişen bir şey yok. Ancak yatırımcı açısından pozitif psikolojik etkisi olduğu söylenir.
7- Uzun süre sermaye özellikle bedelsiz sermaye artırımı yapmayıp daha sonra briden yüksek miktarda yapınca artırım öncesi veya sonrası keski düşüşler yaşanıyor. Bunu en son CCola'da yaşadık. Hisse neredeyse %40-45 değer kaybetti. Ha onda bölünme sonrası yaşandı bu düşüş bakalım bizde nasıl olacak, dünkü harekete göre bölünme öncesinde yaşanacağı gibi bir izlenim verdi.
8- Kısa vadede düşüşler devam etse de ben orta-uzun vadede bu sermaye artırımının hisse fiyatını pozitif etkileyeceğini düşünüyorum.
Syg...
İkramiyeyi bekliyorum..gelsede bassam frotoya bir kısmını :)...
Boş laflara karnımız tok... Bedelsizden bahsedip kötü bir algı oluşturmaya çalışan insanlar var.. Hep kötü örnekleri vurgulamaya çalışıyorlar.. Ama Ttrak ve tüpraş da olanlara hiç değinmiyorlar.İnsanoğlu işte çiğ süt emmiş..
Şirkete gelirsek, bedelsizin bir şirketin değerine etkisi yok. Şirketin değerini gelecek perspektifi ve BİLANÇOSU belirler. En önemlisi tabiki yönetimdir.. Gerisi hikaye..
Anlayamadığım şu; bu şekilde burda olumsuzluk yaratıp da fiyat hareketlerini olumsuz etkileyebileceğini mi düşünüyorlar.. Öyleyse net geri zekalıdır bunu düşünen. Burdakilerin eti ne budu ne?
Neyse çokda yazmaya gerek yok, ülkenin durumu zaten ortada...
elektronik genel kuruldayım.
tüm maddeler kabul edildi.
dilek ve görüş kısmındayız.
bu şekilde soru sordum :
Şirket hisse fiyatı son 6 haftada %30 yükseliş yaşadı. Bedelsiz sermaye artışı acaba daha önceden biliniyor muydu.
şirketimiz bu konu hakkında ne söylemek ister. içsel bilgilerin kullanımı ve korunması , bilgi suistimalinin önlenmesi üzerine bir protokol hazırlığı var mıdır.
cevap gelirse yazarım
romanyadan araçlar geç geldi. bu gecikmeden dolayı sonradan hedef rakamları güncelledik. bu rakamların tutacagına inanıyoruz dediler.
pazarda talep azalması var. bu sene yaşadık. 2025 de talep azalmasını bekliyoruz dedi.
biz kapasite artışı yapıyoruz ticari iç pazar daralmasını kapatacak dendi.
geçen sene bedelsizi çok istediniz çok talep ettiniz dendi.
bu yıl içinde enflasyon muhasebesi bedelsizi yapmak için fırsat açtı denildi.
çok gizli tuttuk denildi.
ulaşabilirliği sağlamak istiyoruz , fiyata erişebilir olsun istiyoruz dendi.
dün sabit ve yeşil olmasını bekliyorduk denildi.
bu düşüş bedelsiz ile alakası yok.
son 1 ayda değer artışı oldu evet bir miktar kar çıkışı oldu bedelsiz ile alakası yok dendi..
global bazlı savaş haberiyle dün düştük denildi...
spk onayları sonrası fiyatta başarıya ulaşacagız denildi...
soru : Şirket hisse fiyatı son 6 haftada %30 yükseliş yaşadı. Bedelsiz sermaye artışı acaba daha önceden biliniyor muydu.
şirketimiz bu konu hakkında ne söylemek ister. içsel bilgilerin kullanımı ve korunması , bilgi suistimalinin önlenmesi üzerine bir protokol hazırlığı var mıdır.
cevap : bu konuyu önemsiyoruz.
bu durum önceden bilinemez. bu durum söz konusu değil.
çok baglı değerlerimiz ve politikalarımız var dendi.
ileriye dönük hedeflerimize baglı kalmak için böyle bir risk almayız.
bir sonraki toplantıya bu kararlar nasıl alınıyor hangi politikalara uyuluyor bunu da link olarak size gösterelim dediler.
içiniz rahat olsun böyle bir içsel bilgi yoktur dendi.
hisse değeri arttı evet ama ileriye doğru projelerimizden dolayı. kapasitemizden dolayı ve emin adımlarla devam ettiğimiz için son 6 haftada yükseldik denildi... trump ın seçilmesi sebebiyle de yükselmiş olabiliriz denildi....
soru :
elektrikli oto da payınız ne kadar ?
bu payı koruyabilecek misiniz ?
cevap : 2022 yılından beri etransit üretiyoruz.
tr ve avrupada satılıyor. segment pazar lideriyiz ve pazar dar dır.
yeni 1 ton aracımız devreye girmeye başladı. zamanla avrupa pazarında yer alacagız.
çeyreksel bazda raporlara yazacagız dendi.
binek elektrikli olarak önümüzde ki dönemlerde beraber görecegiz dendi.
soru : hidrojen yakıtlı ürünler hakkında bilgi verir misiz ?
cevap : hidrojen yakıtlı araçlar üzerine çalışıyoruz. şuan bilgi paylaşmıyoruz. hidrojeni 2 türlü değerlendiriyoruz.
ağır vasıta tarafında ağırlık veriyoruz. daha ileri yıllarda önem kazanacaktır. bilinmezlik var ancak çalışıyoruz.
gelişmeleri takip ediyoruz.
denildi...
toplantı bitmiştir.
hayırlı olsun...
Bence de insider falan yok. Ben de noel babayım zaten. Sihirli uçan kızağımla hediyeleri dağıtıyorum.
8 çekirdekli M4 işlemcili iMac bilgisayarımdan Tapatalk kullanarak gônderildi.