2. çözülme süreci toplantısından sonra bakalım açıklama olacak mı, ne dersiniz?
Printable View
2. çözülme süreci toplantısından sonra bakalım açıklama olacak mı, ne dersiniz?
Adı hala konulamayan "komisyon"un ilk toplantısı başlamış.
Ad önerim.
Adsız olsun,
bi şey yaparlarsa adını koysunlar.
Eski Türk geleneğine uygun olarak.
Aha eşşek geliyor, 27 sıralarda, hacimde iyi,
Con Sinov
@lordsinov
·
Şimdi
Sahte diploma soruşturmasında bir inşaat şirketi yöneticisinin sahte diploma ile Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği mezunu gösterildiği ve şirketinin Ilısu, Şırnak ve Uludere Barajı gibi projelerde görev aldığı tespit edildi.
memleketimden manzaralar :)
Albayım
@Albayim001
·
1d
Türkiye, Somali’ye 360 milyon dolar maliyetle uzay üssü kuracak. (Sözcü)
Altından ne çıkacak çok merak ediyorum
Malum şahıs hemen çıkıp bir açıklama yapmaz ise yayın yasağı da getirmez ise millet ( sahte diplomacılar ) tası tarağı toplayıp ülkeyi terk eder hemen müdahale etmesi lazım aksi takdirde dem de bunları kurtaramaz ( kendisi de ( yakınları) sıkıntı ya girer) lakin ahlakını kaybetmiş bir toplum ( herkes değil) var bunuda düşünmemiz lazım
https://i.hizliresim.com/letzrs1.jpg
Sahtekarı işin başına getirmişler
Eroin satıcısonı boşuna narkotiğe komiser diye çakmıyorlar
İşi bilene işi vereceksin
Boşuna imza değiştirmedik
https://www.sozcu.com.tr/menzil-uce-...edildi-p202968
Şunları hala tutuklamıyorlar ya ben daha ne diyeyim pislik kuyuları
Kimbilir TSK nin içinde neler var hastanelerde neler var
https://www.sozcu.com.tr/komisyon-mu-misyon-mu-p202846
yılmaz özdil okuyun bence
Muhbir
@ajans_muhbir
·
2d
AKP’li Abdurrahman Dilipak:
“40 kadar milletvekilinin diploması şaibeliymiş.
Bunlar ispatlanırsa; bu milletvekillerinin nitelikli, örgütlü, yüz kızartıcı suçtan vekillikleri düşürülürse, 3 ay içinde ara seçime gidilir.†:)
araştırma yapılır mı acaba?
ha bu arada neredeyse bir çok devlet üniversitesinin kıbrısta bölümleri var
bu okullar hangi binalarda nasıl ders veriyor
hocaları kim nereden geliyor
öğrencileri kim devam işi nasıl kontrol ediliyor
bu okullardan mezun olanların ve okuyanların tamamının kıbrısa giriş çıkış tarihlerine baksınlar çoğunun kıbrısın yanından geçtiğini dahi düşünmüyorum
parayı verip diplomayı alıyporlar
İşin birde sosyal medya ayağı var para ile diploma alıp influenzer ayağına neler neler götürenler var müslümqnım diyen herkes bu günaha ortaktır cennet hayal oldu sizlere geçmiş olsun
Müslümanım diye yapılan ve işlenen günaha ortak olamam kusura bakma dayucuğum.
Kim hırsızlık yapıyorsa, yalanla dolanla sahtekarlıkla türlü dümen iş çeviriyorsa idam edilmesini talep ediyorum, böylelerini milletin gözü önünde asıcaksın ki aleme ibret olsun
Türkiye sahte diploma skandalını sadece konuşuyor ama dolandırıcılar satışa zamlı devam ediyor
Türkiye sahte diploma skandalıyla çalkalanırken dolandırıcılar hala diploma satışına zamlı fiyatlarla devam ediyor. İletişime geçtiğimiz satıcılara gündeme yansıyan konuları sorduk onlar da bize zamlı tarifeler üzerinden garanti verdi. Gündeme gelen haberleri sorduğumuzda da onlar da sitem etti...
Biz can derdindeyiz adamlar hala et derdinde neyse bir ok olmaz yine devam
bakın dünden beri hep muhalifler yazıyor bir tane yandaş trol dedimi evet kandırıldık lanet olsun bu düzene vs yok yazmaz yazamaz çünkü çünküsü belli ortalık durulsun yine Allah Allah derler
Ülkede insan kalmaz hani yüzde 99'u müslümqndı ya o bakımdan tamam peki ben senin fikrine samimiyetine inanıyorum tarikatların kaldırılmasına evet der misin
Sakın bana düzgün olanlar kalsın demeyeceksin tek cevap tarikatlar kapatılsın bekliyorum bozkurt yap bir Türklük
tam abkalık ortam kazan dısı kaldı... :)
Ben zaten tarikat işine hep karşıyım, dini kullanan bir örğüt gibi geliyor varoluş amacı
Haa istisnalar kaideyi bozmaz, gerçekten Allah yolunda mücadele ediyorsa, eyvallah
İnanc işi Allah ile kul arasında bir olay
Benim sana kızdığım nokta.
Sen benim inancıma saygı duymuyorsun
Yoksa hırsız hırsız dır. Burda hırsızı savunacak değilim
https://pbs.twimg.com/media/Gxh5eE0X...pg&name=medium
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
puanlar açıklandığından beri kızımın tercih edeceği her bölümün akademik kadrolarına girip bakıyorum
en son hacı bayram üniversitesinin fransızca mütercimlik tercümanlık bölümünü yazayım dedi girdim baktım
bölüm başkanı dahil çoğunun mezuniyeti veya yüksek lisansı arapça el ezher üniversitesi bile var
fransızca bilen hoca yok gibi
hemen listeden çıkartım buradan mezun olsan ne olacak dedim
ha orası öylede diğerleri farklı mı bi bakın hocaların kariyerine kafayı yersiniz
İnancına saygımı duymuyorum iyide sen bana saygı duyuyor musun konu yine ezana gelecekse kur alarmını ezan sesine son ses yap kulaklığıda tak banane ben senin evinin dibinde müzik çalsam hoşuna gider mi inanca saygı derken önce insana saygı bu inanç tır daha çok değişir yine kutuplaşmaya çekme olayı birazdan bayrak iner dersin İslamiyetin doğduğu yerler dururken laik ve cumhuriyetle yönetilen bir ülkede durmanda zaten garip ulu Önderimizin ölümünden sonra yılmaz özdil'de çok güzel özetlemiş bugünkü yazısında ülkeyi bu hale getirenler en çokta dini kullananlar bu yüzden senin inancın zaten sıkıntılı ben zoraki saygı duyuyorum sende bir zahmet duy
İŞ YATIRIM
iyimi böyle.
altlara kalın kalın lotları yazıp, yukarı zorlattırıyordun...
sana kalın kalın bi verdiler :yahoo:
yardıma ihtiyaç varmı ? yazayımmı alta bi 10.000 kontrat ? destek atayım mı ?
ALPER DAYI... geldiğin belli vallaha :bravo:
şu crashçı arkadaşımızın dediği balkan üniversitesi gerçekten çok sağlam inceleme gerektiriyor o üniversite yöke akreditasyonu yani denkliği var kim nasıl vermiş bi araştırsın
şu diploma rezaleti ortaya çıkmadan önce 2 haftadır bu konuları inceliyorum
gerçek bir bataklık mevcut
kıbrısta yıllardır eğitim veren yakın doğu üniversitesinden mezun biri bile denklik belgesi almak için kaç takla atıyor
3-5 aydan önce denklik vermiyorlar
her defasında komisyon toplanıp veriyor
ama balkan üniversitesi denen garip gureba üniversitenin denkliği yökten onaylı
Cem Toker: “Şu an çocuğunuzu emanet ettiğiniz, eğitiyor zannettiğiniz öğretmen, öğretmen olmayabilir.
Hastanede bir yakınınıza damar yolu açmaya çalışan hemşire, ortaokul mezunu bir sahtekâr olabilir.
Bunların hiçbirine kesinlikle ‘olamaz’ diyemezsiniz! Böyle olmasını sandıkta siz istediniz!â€
Bende çan sesinden bıktım.!!
Gürültü kirliliği yapıyor.!!!
Neymiş kilise Allah’ın eviymiş.!!!
Kiliseyi yapan insan.!!!
Allah yapmadı.!!!
Tüm dünyayı evreni yaratan Allah sa.!!!
O küçücük kilise ve kiliseler.!!!
Allah’ın yüceliği, büyüklüğü
Allah’ın evi olabilirmi.???
Allah bu kiliselere sığarmı.!!!!
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
ülkenin ortalama ömür süresi 78 e düşmüş..
çokta dert etmeyin bütün bunları
yakında geçicek ... :he:
:drunk: