takaslara bakın şu an düştü iş yatırım 60 milyon lotu deniz yatırıma virmanlamış
Printable View
takaslara bakın şu an düştü iş yatırım 60 milyon lotu deniz yatırıma virmanlamış
rıza dayı şirketi sattımı acaba dohol gibi haber düşmesin
Dusunsenize bu olayın arkasından bide satış haberi geliyomus harbiden güzel olurdu.
EVA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
insanın teselli olacak bişeyleri sürekli bulması candır. bende ozgyo da yaptım aynısını
iş yatırımda 150 milyonun üzerinde vardı hatırladığım.
şu an kaç kalmış durumda.?
97,660,474
Borsada ilk çok kötü kazığım. Hata bende, spk'da falan değil kabul ediyorum. Çok kısa vade diye düşünüyordum üstüne bir de yüklü girdim. Olan oldu. Muhtemel ilk tabanın çözülmesinde zarar kabul edemeyeceğim boyuta gelmiş olucak. Bütün başka opsiyonlarımı kullanarak uzun vade bekleme kararı aldım. En fazla tüm para batar. Nerdeyse yarısı batacak zaten satış ile alış eşleştiğinde.
Umarım hissede bekleyen herkese hayırlı olur. 6-9 ay ve daha uzun süreleri de göze alarak bende uzun vadeci oldum.
gerçek mal yedirmeyi 1,5 - 3,5 arası yapacak..
en son geleceği yerde 0,25 ...
grubun diğer şirketilerine bakın....
rızza nın yaptıkları yapacaklarının taahhududur. ytd
Algı oluşturuşuyor dikkat.ytd...
MX5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Algı oluşturuluyor dikkat.
Brütte ve internete alım kapalıyken 6 ay boyunca kime mal yedirecek?
Cidden soruyorum bunu. O dağıtacağı malı telefonla ky'ye sipariş ettirmesini ne kadar mümkün görüyorsunuz. 6 ay sonra başlar diyorsanız eğer 6 ay sonra 1,5'ları görürse hisse kimse dönüp bakmaz tahtaya. Malı dağıtamadan 0,25 olur ona katılırım
Bu kagit 0.25 lere gelirse sen ogun burada olacakmisin onu de hele olmazsan arkandan soylerim kulagin cinlar
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herkese iyi aksamlar. Daha onceden bu sekilde 6 ay internetten alis satis yasagi gelip de yasak kaldirilan bir hisse oldu mu? Bu yasak oldugu surece cok olumlu bir seyir olmayacagini zaten herkes belirtiyor. Bu sebeple soruyorum
Zamaninda Sasa da da brut takas yakalandim.tabiki Sasa ile cemas bir olamaz Amma o zamanda yok 1 tl ,yok 0.50 krs diyen cok prof insanlarimiz cikti ve ben Sasa dan ya sabir deyip 11.50 tl de ciktim.sonuc sabir sabir sabir.
Sent from my iPad using hisse.net
ıeyho
https://s31.postimg.org/k0rxslyxz/chart.jpg
cemas
https://s31.postimg.org/lh3gai9hz/chart_1.jpg
kızmayın ama tablolar bu.Bize denk geldi.
teşekkürler ciddi teselli oldunuz. saygılarımla
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bi arkadas yazmış "burası borsa kim kime korsa..."patron ve cakallari bizi bi güzel optuler
Ne kadar acemice yorumlar var, CEMAS teknik iflas verdi verecek, algıyı malgı diyenler bence Borsadan uzak durmalı. Patronun da içinde olduğu kumpasa battı balık yan gider derler. Kimseyi üzmek istemem ama Allah yakalananların yardımcısı olsun.
BU arada hisselerin defter değeri 34 kuruş...
Teselli olunacak bir durum yok.burasi borsa herseye hazir olmak lazim ve ben de kesinlikle ihtiyacim olan parayi borsada degerlendirmiyorum.burasi Turkiye,24 saatte neler olur neler.
Sent from my iPad using hisse.net mobile app
***CEMAS* *NIBAS* *IEYHO*** ÇEMAŞ DÖKÜM SANAYİ A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel)
22.03.2018, 12:00:31
***CEMAS******NIBAS******IEYHO*** ÇEMAŞ DÖKÜM SANAYİ A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
İlgili Şirketler [IEYHO, NIBAS] İlgili Fonlar [] Türkçe Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi -
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
www.borsagundem.com adresli*internet sitesinde 21 Mart 2018 tarih saat 17:49 itibarıyla "Çemaş Teknik İflas*Kapsamına Girdi- 35 milyon zarar açıkladı sermayesinin 2/3'ünü kaybetti"*başlığı ile gerçek dışı bir haber yayınlandığı bugün yatırımcılarımızdan gelen*bilgi talepleri üzerine öğrenilmiştir. Bağımsız denetimden geçmiş, 31.12.2017*tarihi itibarıyla hazırlanan ve kamuya açıklanan konsolide finansal*tablolarımızdan da görüleceği üzere Şirketimiz sermayesinin 2/3'sini kaybetmiş*değildir. Söz konusu haberi yapanlar ve yayanlar hakkında her türlü yasal*girişimde bulunulacaktır. Gerçek dışı bu haber nedeniyle zarara uğrayan*yatırımcılarımızın haberi yapanlar ve yayanlar hakkında şikayet ve dava açma*hakları bulunduğunu hatırlatırız. Saygılarımızla,
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bugün 12.00 da gelmiş yeni bir haber değil
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Umarım ben yanılırım da rızza ucurur kagıdı.. eski bir rızzazede olarak, bu heriflerin yapabileceklerinden bahsediyorum.. bu grup ky yi faizsiz kredi kaynagı olarak gorur, malı adama yıllarca tasıtır.. bir gun kuruşlu sevıyelere gelir. Yukarı goturup mu basar , direk mi basar onu bilemem.. kuruslu seviyelere gelince ben senin kulagını cınlatmam, rızza zaten coktan sana yapacagını yapmış olur. Ytd
%40 yetmezmiş gibi kalanıda elimizden almaya çalışan 0.25 iner, uzuncu olduk,ben onu tanırım,artık burdayız,bu kagıttan bi cacık olmaz,iflas vb... yazan tipler artıkça bir şeylerin normale döneceğini düşünmeye başladım.ama tabi zaman ve sabır gerek ytd...
Arkadaşlar hepimize geçmiş olsun. Umarım tez zamanda zararımızı çıkartırız.
Hisse grafiğinde yanlış görmediysem
2011 operasyonu ocak-subatta baslayip, 23.03.2011 de şelale başlamış.
Bu yılda 16.01.2018 ile 22.03.2018 arası. Şelale tarihi 22.03.2018
Bana ilginç geldi.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
İnsanlar zaten zararda alacagınızı aldınız şimdi benim satmamı isteyince olumsuzluk havası oluşturdugunuzda beni düşündüğünüz için yazıyorsunuz dimi. yoksa gözler kalan lotlardamı.iki gün tavan oldugunda diyelim hiç vicdanınız sızlamayacak dimi kaybolacaksınız sonra.bu ne hırs.
merak etmeyin
eğer 0.25 krş gelirse halka acık kısmı olan lotların hepsini ben alırım :)
balonun fazla şişen kısmının havasını alacaklar, hatta biraz da fazlaca söndürecekler balonu
ama unutulmasın balon hala var ve şişecek durumda :)
başkaca senetlerle kıyaslamayın benzerlikler olsada her senet kendi içerisinde özel dir ve bu özeli
dairesinde hareket eder
yıpratma hareketi yıpratacaklar yoracaklar bıktırıp bezdirecekler
ve eeeee sattıracaklar (yok pahasına )
senet in ederini piyasa belirler (şirketin genel durumu dün ortaya cıkmadı önceden zararı belli idi)
bence şirketin özvarlıklarının ölüsü birmilyardan fazla eder
sabır
panik yok
sabredip göreceğiz zaman herşeyin ilacıdır
yatırım tavsiyesi değildir hepsi hayal ürünü :)
büyük zararı olanlar borsa gündem e dava açabilir bence
Bakalım rıza açacakmı davayı.
Ben o haberin yapılmasında bile parmağı olabilir diye düşünüyorum.
Tek umudum speklerle bir noktada ters düşüp onelinde yüksek maliyetli mal kalmış olma ihtimali.
Yoksa yandı gülün keten helva.
Mahkeme falan hikaye.İspat edilebilecek bişey yok.
bu yazılanların aynısı kağıt 1,40 iken de yazılmıştı ama ne oldu kağıt 7,15 gördü 05,02,2018 kağıt 2,25 bu gün 7,15 gördü spekülasyon elbet olacak daha cok taban tavan görülür 10 gün önçe 4,40 iken operasyon bitti diyenler 7,15 gördüğünde ortalıkda yoktu.şimdi gene meydana çıktılar ama kendileri alıp almamakda kararsızlar 12 aylık bilançoya baktınız
Hasılat:147.252.577
Satışların Maliyeti:-132.926.553
BRÜT KAR (ZARAR):14.326.024
ben bu şirketin gercekten zararda olduğunu düşünmüyorum
madem öyle öz sermayesinin 2/3 eridi neden spk (A) GURUBU HİSSE konumundan çıkarmıyor brüt takas uyguluyor
batık olan şirket pay toplarmı soruyorum size
06.03.2018 - 06.03.2018 tarihleri arasında ÇEMAŞ DÖKÜM SANAYİ A.Ş. payları ile ilgili olarak 5,05 - 5,05
TL fiyat aralığından 78.855 adet alış işlemi ve 0 adet satış işlemi Ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu
işlemle birlikte ÇEMAŞ DÖKÜM SANAYİ A.Ş. sermayesindeki paylarımız/oy haklarımız 06.03.2018 tarihi
itibariyle %4,56 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki
tabloda verilmektedir.
alın bir tane daha
16.02.2018 - 16.02.2018 tarihleri arasında ÇEMAŞ DÖKÜM SANAYİ A.Ş. payları ile ilgili olarak 3,1 - 3,34
TL fiyat aralığından 300.000 adet alış işlemi ve 0 adet satış işlemi Ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu
işlemle birlikte ÇEMAŞ DÖKÜM SANAYİ A.Ş. sermayesindeki paylarımız/oy haklarımız 16.02.2018 tarihi
itibariyle %4,32 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki
tabloda verilmektedir.
hayırlı cumalar
bilanco ve gelir gider tablolarında ki karmaşa ve giriftlikler ve rakamlarla al aşağı ver yukarı hesaplamalar
ve sonrası zarar
tavsiyem bilanço yu incelemeniz
bu günki ortamda hiç bir sanayi şirketi zarar etmez
kanaatım odurki zarar ettirilir
bilancoda gelir ve gider kalemlerine bakın
ortaklıklardan alınan ve verilen faizler
bağlı ortaklıklar arası borc alacak ilişkileri
birbirleri arasında kefillikler
uzun ve kısa vadeli muhtelif borçlar
birbirleri arasında yapılan iş anlaşmaları ve siparişler
daha uzayıp gitmekte
ve sonuc zarar
para kazanmanın yolları cok
kendine ait şirketlerle yaparsın anlaşmalar ve sonucunda yazarsın zarar :)
bugünde taban açar diye düşünüyorum (belkide bakarsınız gün içi sürprizler yaşanabilir)
düne göre bugün alim yönünde farklılıklar yaşanabilir
(dün 376000 lot net alım oldu )bugün daha fazla olur diye düşünüyorum
panik yok
her şey yoluna girer rahat olun :)
Hissem yok.
Borsada alıp sattığım ilk hisse olması nedeniyle Cemaş ilgimi hep çekmiştir.
Batık şirket hisse alır mı sorusuna cevap verme gereği duydum.
Batık olup olmamasına bakmayın da fiyatın nereden gelip nereye gittiğine bakın.
Bi kere rıza ve bunun gbi bist'teki bir çok iş adamı kılıklı spekülatör, işten değil borsadaki kağıtlarında gruplarla birlikte anlaşarak yaptıkları manipülasyonlardan para kazanıp, milleti soyuyorlar, spk da izliyor.
Şirket kağıt alıyor da aldığı toplam lot ne kadar?
Peki patronun direkt yada adamları eliyle sattığı lot miktarını bilebiliyormusunuz?
300 bin şirket alıyor.
UNutmayın sizin ortağınız olan şirket alıyor.
Sizin cebinize göz diken patron ise yandan çok daha fazlasını satıyor olmasın?
Şirketin alışları küçük yatırımcıya gel-gel amaçlı olabilir mi?
Tamam şirket batmıyacak da sen 5-6 arası aldıklarını ne zaman ve kaça satabileceksin.
Kağıdı taşımaya cesaretin ve sabrın var mı?
SPK nın sahip çıkmadığı bu piyasada deli sorular insanın kafasını kemirir.
Belki panikletip döktüklerini alarak daha da yukarı gidecektir.
Ama bu ne piyasanın ne de senin kararın olmayacak.
Patron elindeki ve sattıkları arasındaki dengeyi hesaplayarak, kendi senaryosunu oynayacak, hesabına gelmezse senaryosunu değiştirecek.
Unutmayın her zaman