20 senedir yapmadıklarını yaparlar mı acaba… Buna dayanarak yatırım yapılmaz ama hayal kurmadanda olmuyor :)
Printable View
20 senedir yapmadıklarını yaparlar mı acaba… Buna dayanarak yatırım yapılmaz ama hayal kurmadanda olmuyor :)
Sanmıyorum.Spk asgari sermayeyi 50 den 250 bine yükseltmiş,,,,,bin ne ya.milyon olmalı ki şirketler artırım yapsın.
Aksi halde,bu sığ borsayla Tanzanya ligi seviyesinden çıkamayız.
Borsada radikal kararlara artık imza atma zamanı geldi,,,Spk bunları göremiyor mu ya hayret ediyor insan.
BRYAT SENDE BİRGÜN 370 DOLAR FİYATINA geleceksin sonuna kadar ytd
En büyük bedelsiz potansiyeli olupda,en ucuz hisse bryat kaldı.,,,,,,pd/dd 2.91,,,,,,diğerleri 20-30-40 havada uçuşuyor.
Nihayet zilin sesini duydular:)
Marta kadar bekleyen pirzolayı yer diyorlar:)
Kesinlikle doğru bir tespit. Hatta zirve fiyatının da halen gerisinde...CPH2125 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şirketimiz tarafından 23.12.2022 tarihli ÖDA ile duyurulan, T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı, Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı'nın 213 sayılı Vergi Usul Kanunu'nun 134. maddesi uyarınca 2018,2019,2020,2021 dönemlerine ilişkin vergi kanunları yönünden Şirketimiz için yürütmekte olduğu sınırlı inceleme kapsamında, 2018 yılına ilişkin inceleme, Şirketimiz tarafından toplam 318.468,98 Türk Lirası ödenmesi suretiyle sonuçlandırılmıştır.
Bütün pürüzler,püsmenteler giderildi,şirketin önü açıldı,,hayırlı olsun.
Teşekkürler sn olimpik forum...
Tvitterda bu sitenin de eski kullanıcısı sacrosanct rumuzlu arkadaşta Bryat için birşeyler karalamış ... birazını kopyaladım.
Sacrosanct
@Sacro_Trade
#bryat
2024 marta kadar bekleyin.
Düşüncem bu şekilde.
Yarın düşer çıkar önemsiz ana resim 2024 mart'ı gösteriyor.
YTD...
Haftayı güzel kapadık maşallah
Böyle bir gün heder edildi !
3200 den 2300 sert düşüş... el insaf
Sevgili faton brsan gemlikdeki fabrikayı kapatıp bir belirsizlige yelken açacağım diyor bu da her ikisini de bir belirsizlige sürüklüyor TC dışardan yatırımcı gelsin diyor ama elindekinide kaçırıyor artik donun uckuru kopmus gibi eeee tek kişi her şey olur liyakati yıllardır yancilarina peşkeş çekerse olan biz Türk halkına olur ama 22 yıldır ülkeyi tek adama birakirlarsa olan bu olur ve bizlerinulkenin sahibi sanır kendini ben gençlere kıyamıyorum bir hayaller kalmadı yazık cahillerin ve takimtaraftarininacisini hepimiz cekiyoruz
Yazık oldu bir kaç günde tüm primini tüketti.
Sn. mercek2 fabrikayı kapattığı filan yok. Nerden çıkarıyorsunuz bunu kap bildirimini tekrar okuyun kendinizi ve insanları yanıltmayın. Sadece Proje bazlı üretilen büyük çaplı boruların üretim hatlarının yurt dışına taşınması ( ABD veya uygun bir ülkeye ) ve bunlara ait bina ve arsaların satılması gündemde fabrikada diğer ölçülerdeki boru üretimi ve faliyeti devam edecek.
sn mercek, brsan abd de üretip sattıklarından daha fazla kazanacağı ortada , kıtalar arası taşıma derdi yok ,
bryat ise bir çok iştiraki var brsan sadece 1 tanesi...
ciddi nakit zengini 9 aylık 24 milyar özsermaye ulaşmış bir yatırım ortaklığı...
son zamanlarda 45 baz puan faizin fiyatlandığını düşünüyorum hisse düşüşleri çok abartılı oldu...
Dünya markalarının ortak özelliği doğduğu ülke dışında da yatırımlar yapması, fabrikalar açması,yeni ortaklıklar kurmaları gibi unsurlardır...
Yeterince sığlaşmış borsayı ele geçiren çeteler,meydanı boş bularak istedikleri gibi at oynatıyorlar,,karşılarında alternatif bir güç yok.
Mehmet Şimşek borsa oyun sahası olamaz demiş,,şu anda resmen oyun sahası.Viop hırsızları bu oyun sahasında resmen maç yapıyorlar.Durumun farkında olan Şimşek,elindeki milli fonu oyun bozucu olarak kullanırsa,oyun bozulur.
Dediklerini yapacaklar mı bakalım.
Bunlardan bir cacık olmaz boşuna yormayın kendinizi.
Kurallar yeniden belirlense, Şirketin cezalandırılması yerine, VBTS'ye neden olanlar cezalandırılsın.
Huhuuuuu!!
Maşallahı var devam inşallah
Dutluk burası
niye kimse yazmiyor diyecektim en sonunda biraz hareket gelmiş foruma, hissemize de maşallah
Bu sene 10 K yaklaşır..
Buradaydık yine buradayız
https://twitter.com/Sacro_Trade/stat...0trVXg3pQ&s=19
Bu sitenin eski müdaviminin 15 Şubat 2024 tarihli paylaşımı
Yatırım tavsiyesi değildir.
https://twitter.com/Sacro_Trade/stat...0trVXg3pQ&s=19
Bu sitenin eski müdaviminin Bryat için 15 Şubat 2024 tarihli paylaşımıdir
Yatırım tavsiyesi değildir.
Bfren bedelsizine spk onayı gelmiş hayırlısı olsun. Darısı bizim başımıza 20 sene olmuş … izleyip görelim.
Sana yakışan da buydu !
4000 temas oradan 1000 adet alım yapmış... :)
Nazar değmesin
2. çimbeton adayı tabi bana göre bence..:plc:
özetle bedelsizler coşabilir orta vade..:plc:
Tavan hayırlı olsun