evet 17 yellen, 22 draghi
Printable View
Maalesef çok haklısınız..gelecek nesiller için bende üzülüyorumda..
Esasen olay biraz daha detaylı..Neden Japonlar diye düşünmek lazım biraz..
Bir kaç gündür BOJ'un tahvil karşılığı bankalarına verdiği trilyonlarca dolardan bahsediyorum..bedava para yani..işte bedava paralarla alınan bedava işletmelerden bahsediyorum..devletin uyanık olması lazım, ama ne gezer..:(
Bir kez daha yazayım..2016 sonu BOJ resmi rakamları olarak söylüyorum..Japon bankaların BOJ'dan aldığı paralar malum dünyayı tavaf ediyor..bunların 4,5 trilyon doları portföy yatırımı olarak, 1.5 trilyon doları ise direkt yatırım olarak Japonya dışındaymış..
Nihayetinde durum sizin şehir dışında bedava ev sahibi olup kira almanız gibi bir şey..:)
Akşam üstü kurban pazarlıkları hızlanmış olmalı ki USD inişe geçti. Kurban öncesi kuru 3,34 bekleyenler vardı.
Yellen riskini almak istemeyenler....
Yellen e akşam biri sorsa
Tr de kurban var
Dolar ondan mı düşüyor diye
Ne cevap verir?
ne diyo yellen
DOLAR/TL 3,47'NİN ALTINA GERİLEYEREK YILIN EN DÜŞÜK SEVİYESİNDE  ï‚
25 Ağustos Cuma 17:02 FED/YELLEN: FED'İN İKİ HEDEFİNDE DE KAYDA DEĞER İLERLEME SAĞLANDI-BN  ï‚
25 Ağustos Cuma 17:02 FED/YELLEN: BAZI KURALLAR PİYASA LİKİDİTESİNİ BİR ŞEKİLDE ETKİLEYEBİLİR-BN
Yellen-trump el ele verdi doları sürüm sürüm süründürüyorlar.....yellen ne zaman açıklamada bulunsa basıyorşar dolara. Abartmıyorum son 20 açıklamasının 19 u düşmüştür...akşam draghi de vurun abalıya yaparmı bilemem....
Bir gün sıçrayıverecek diye takılıyorum şahsen ben dolara...
O zaman, bugün "ters köşe" diye ona buna laf atanları ben hatırlamıyacağım bile...
Yine de bir rahmet okurum sanıyorum.
Aslında her bayram evveli dolar düşer
Avro da
Bu kla******
Ama ihtiyaçtan ama kurban parası ama bodrum tatili
Yellen bunu bilmiyosa , yesin bi tabak İspir -- Yellensin
Yellen vegan olamaz yanagindan kan damliyo mubarek
Ya demin kurban pazarından toplu 40 dana aldilar dolar bozdurup tam 5 civaridi.
Bu yüzden gevsedi dolar.
Mahvi bildi
Bu mahvi ocaktan beri yakiyor milleti :kahkah:
Topicde dana kesiminden dolar dusme mevzusu donuyor.
Vay bee
Yılın en düşüğünde , artık gelir mi biraz tepki...
3.4579 vurdu çekti.
TL faizleri inanılmaz cazip durumda.
Deli gibi CARRY TRADE geliyor.
TL değerleniyor. Hem Dolar hem Euro düşüyor.
İki gram artan ihracat ve turizm de yakında biter tükenir.
İşsizlik tavan yapar 6 ay içinde.
Devlet içindeki kriptolar (gizli F 1$) büyük ihtimalle Akşener için zemin oluşturuyorlar yüksek TL faizi ve yüksek işsizlik ile.
Buradaki trollerde TL değer kazanıyor diye seviniyor. %14 faize CARRY TRADE koşarak geliyor. Ama sonrası AKŞENER için uygun zemin olur yüksek işsizlik oranı ile!
Bu seviyelerde durdu durdu yoksa iyi bir ayvayı yedirecekler uykusuz geceler.. USD soluksuz çıkış. Sonra da faiz Ler artsın hep bir ağızdan hep aynı nakarat.. Kafası çalışan ülke yabancının düşük dövizden çıkmasına engel olur. Tam 10 Yıldır aynı nakarat.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
3 tl bile etmezsin dolare, gel gör 3.45 sin.
2 tl li günlerine tıpış tıpış geleceksin, elin mahküm
Mevcut iktidarı değiştirmenin yolu işsizliği patlatmaktır. Bunun yolu da yerli paraya TL ye yüksek faiz vermektir. Böylece sanayi yatırırım yapmak karsız hale gelir.
Böyle devam ederse devlet içindeki kriptoların (F 1$) eline büyük koz geçmiş olacak.
Dediğim gibi kriptolar zaten intikam peşinde. Yüksek TL faizi ile amaçlarına varmaya çalışacaklar.
Dolara kazma kurekle girisiyor mahalleli
Akşam Draghi de bir şey demez..Euro yinede güçlü takılır..bence..
Ne desin garibim Yellen..zaten ekonomi/ekonomiler askıda duruyor..
Bir tepikte o mu vursun..Malum New York krosu da iyi sallıyor, neredeyse askıyı koparacak..:)
Bakın aşağıda ABD nezninde global ekonominin içine edildiğinin resmi:
http://fs5.directupload.net/images/170825/pjpujwrv.png
Sakalımız yok ki..
hep bugünü bekledim arkadaşlar itiraf ediyorum :drunk:
artık dağılabilirsiniz....
Her zaman demisimdir her zaman çok pozisyonun tam tersi pozisyon alacan..çakal bunlar.
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Buradan dolar alınır... Bayram sonrası 3.50 üzeri verilir ... Ben 50.000 dolar aldım 3.47 den. Ya şans... Hadi bakalım rastgele . Sadece beni bağlar bu iş. Siz gaza gelmeyin.
2018 bahar aylarında 3.10 dolar kuru 5 dolar borsada görüşmek üzere...
Hala millet oradan buradan dolar alma derdin de..
Dolarda 2-3 seneliğine trend bitmiştir..
3.10 3.60 arası gider gelir..