2024 senesinde kanal üst band değeri de yaklaşık olarak 2000 tl.:ok:
Printable View
gs fena kazık attı hepimize,acı tecrübe oldu :).sağlık olsun diyelim.
hikayesi güzel,umarım daha da güzel olacak.
delta haberi bu açıdan çok önemliydi.böyle bir kaç antlaşma daha olursa zaman için harika olur.deltadan iş kopartan ,her şirketten iş kopartır ayrıca.diğer önemli husus thy ile yapılan 15 senelik ikram anlaşması ve otel satışı halen rekabet kurulu onayı almış değil.olumlu yönde kısa vadede bir karar çıkarsa o da güzel olur.
yatırımın finansmanın izini sürdüğün için,takas takibin için,katkın ,desteğin için ben teşekkür ederim dostum.
Bu işler belli olmuyor bir çok faktör fikirleri etkiliyor, 3 TL den bir kağıt aldım 5 ten sattim , pandemiyle tekrar 3 e düştü ama karlılık artmaya devam etti hisse yükseldi dayanamadım 7 den aldım, geçen hafta 16 dan sattım çoğunu ama kafamda hala soru işaretleri var temel olarak ucuz yanlismi yaptım diye düşünüyorum, işin özeti kağıtlar elimde iken pahalı satınca gözüme ucuz gözüküyor ama tek bir hedefe odaklanmaktansa dönem dönem gir çık yapmak daha doğru gelmeye başladı.
yav tavan yapıyoruz gene kimsecikler yol 5-10 kişiyiz topu topu başka hissede olsa coşardı buralar:halay:
bende dun almayı dusunuyordum delta haberıyle ası felan korktum yalan yok bugun aldım yarında guzel gıtcegıne ınanıyorum sayın mercek gubrede cıktı sonunda hayırlı olsun
Kap'a haber gelmiş. Abd merkezli bi fon bi miktar alım yapmış. Sanırım 18 Aralıkta bildirim yapma zorunluluğu olan eşiği geçmiş ve açıklama gelmiş.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/894346
eşleşme tavan 30bın var guzel baslıyor hayırlıs bakalım
1 uye 13 zıyaretcı nerdesınız gercekten
Yuh patlattılar.
Yabancıların noel tatili ne zaman başlıyor arkadaşlar.
Tavandan alış satış yoktu kim çıktı mali toplu bir cikistir büyük ihtimal
Son gelen Kap haberinin ne anlama geldiğini çözebilen var mı?
...................
1. Yönetim Kurulu'nun, Avusturya Anonim Şirketler Kanunu'nun 174. maddesi uyarınca, ortaklığa ait hisse senetleri üzerinde satın alma ve/veya takas hakkının bağlı bulunduğu pay senetleri ile değiştirilebilir tahviller çıkarmakla yetkili kılınması ile birlikte, hissedarların işbu değiştirilebilir tahvilleri satın alma haklarından hariç kılınmaları hakkında karar alınması. 2. Alacaklılara finansal araçlar (pay senetleri ile değiştirilebilir tahviller) ("Şartlı Sermaye 2021") ihracı için, 10. Olağan Genel Kurulun 8. gündem maddesinde alınan karar uyarınca ve 15. Olağan Genel Kurulun 8. gündem maddesi uyarınca "2008/2013 Şartlı Sermaye"nin iptal edilmesi suretiyle ortaklığın sermayesinin Avusturya Anonim Şirketler Kanunu'nun 159. maddesi 2. fıkrası 1. satırı uyarınca şartlı olarak artırılması hakkında karar alınması ve esas sözleşmenin 5. maddesi 4. fıkrasında bununla ilgili değişikliğin yapılması hakkında karar alınması.
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse senedi ile değiştirilebilir tahviller satılacak, ortakların hakkı kısıtlanarak, bildiğimiz tahsisli sermaye arttırımı gibi benim anladığım.
babacan, 15 ocak gibi netleşir, muhtemelen yabancı birine senet satacaklar, bu yabancı doco da olabilir başka bir fonda olabilir, bedelli yada bedelsiz değil gibi duruyor. tahsisliye daha yakın, yinede bu şekilde para girişi önemsiz bir olay değil, faydası olacaktır.
Benim anladığım PDT (Paya Dönüştürülebilir Tahvil) çıkaracak. Bir çeşit borçlanma yöntemi.
-Hissedarlar bu tahvillerden alamayacak
-Vade sonu tahvil sahibine 2 seçenek sunuluyor:
Ya hisse senedi verelim, yada belirlenen faiz üzerinden paranı.
Yatırım tavsiyesi değildir.
K012 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aylık doco...
trend göstergesi macd alım verdi,orta vadede yükselişin devamı beklenebilir.
RSI düşen trendi kırdı,bu da kısa -orta vadede yükseliş beklentisi demek.
son iki işlem gününde mavi üstüne kendini atamadı.582 maviden gelen direnç değeridir.bu değer üstünde günlük kapanış ve aylık kapanış 616 ve 649 seviyelerini çağırır.
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...894726bf6c.png
Emeğine sağlık dostum seni burda görmek çok güzel
Konya egeen devam doco yada 300 katıldım bakalım nerelere götürecek bizi
Teşekkürler Sezgin abi.
Tahvil çıkarırsa ve bu tahvilleri yabancı bi fona verirse..
Vade sonunda da tahviller karşılığı hisse senedi verecek olursa, hisse senedi fiyatlarının yüksek olması mi yoksa düşük olması mi patronun lehine olur?
Umarım sormak istediğimi sorabilmişimdir :)
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yıllık getirisi yüzde 1 bile degil şu borsada bu ve bankalar hariç pirimsiz başka hisse varmı ben göremedim yav bu birzamanlar egeen le at yarışı gibiydi bir birlerini sürekli geçer zıpır zıpırdı ve şubat 2020 de 618 lerdeydi eee şu pandemi bitsin aldıgı büyük işlerle nereleri görecek ben tahmin bile edemiyorum sadece er geç 4 rakamlara atacak bunu bilirim
Alış kademesine 2500 lot girip sonra silen şerefliler için SPK bir formül bulması gerekir
Bu Noel tatilinde hıristiyan dünyada tatille ilgili birlik yok Pazartesi Almanya ,ABD açık ingiltere kapalı
Avusturya açık mı acaba ? tatil devam ederse bizimkilerden bazıları mundar edecek hisseyi
citi nin cuma günü takastan lot çekmesi muhtemelen avusturya için götürüp getiriyor.
günlük kanal direnci 567 seviyesinde.
bu değer yarın için 569 seviyesinde.
kanalın üstünde kapanış gelirse kanal genişliği kadar (60 tl) yukarı gitmesi beklenir.
567+60=627 tl kısa vadede teknik beklentidir.
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...91e737ea3e.png
haftalık kapanış bazlı çizgi grafikte önemli dirençler aşılıyor.
559-562 üstünde 640 seviyesine kadar çizgi grafik için direnç bulunmuyor.
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...4e5001ffa2.png
Sanırım döküldüm :) kalanlara bol kazançlar
Bu kadar erken mi ? Hayırlı olsun dostum.Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yeni bir restoran zinciri için çalışma var, tanıtımı yapılacak. Çalışan sayısını azaltarak 8000 lere indirdi. Finansal sorunları çözmek için adım atılıyor, uçuşlar yoluna girerse önümüzdeki yıl 10 milyar ciro rakamını yakalayabilir, çok heyecanlı olacak yolculuk. 10 milyon sermayeli bir şirket varmı eşi.
british airways uzun mesafe yolculuklarının ikram hizmetlerini devraldı, avrupa'nın en büyük gurme mutfağına sahip oldu. abd'de delta airlines ile 10 yıllık anlaşma yaptı 800 uçak için, finans sorunlarını çözmek için bedelli yapmak yerine tahvil çıkarıyor 2014 te olduğu gibi, birde abd'de gurme mutfağı kurar ve diğer havayolları ile anlaşmaya giderse muhteşem olur. hisse düşer çıkar ama bu insanlara saygı duyuyorum kendi adıma. azimli ve profesyoneller. bir kaç yıl buralarda olacağım.