Yedirme derdindesin
Printable View
Yedirme derdindesin
Evet ben sana yedirme derdindeyim.
Laflarını!
airforce bu vatandaş herkesi kendi gibi gördüğü için cahil diyor. Laf kalabalığı yaparak buralardan ne toplarsam kar diye bakıyor. Kendi dedi satmış geri gelmiş. 62 gördü ya gözler faltaşı gibi açıldı tabi.
Satar gelirim tabi günah mi. Yasak mı. Bu şirket spk ya başvuracak da kap a düşürüp bunu fırsat olarak kullanmiyacak sa mor fetus cuma heyecanla bülteni tıklayıp o başta ki başvurular kısmına bacak sonra ben bildim bak cumaya yetişmedi diyecek. Hacı ne bu cuması. SPK başvuru kabulü en az 2 hafta ki bunlar başvurun kap a dlatir merak etmeyin. Ha şunu doom bence kesin o milyonlar hazır başvuru da olacak amma
Teneke surat'a lafını verince nasıl da kıvırıyor. Aşağıdan al hadi birazda yandan oh oh kıvır salla. Unutma ne kadar sallarsan salla bu KY akıllandı sana mal kaptırmaz.
Velakin kimsenin bilmediği ve tüm dehama rağmen benim bile zorlandığım konu şu. . Ozaman kadar kaç desteğe dışı yiyeceğiz. Ya da kuleyi dikerken la bu testere dışına döndü dediğimiz anda mi haber düşecek. Bu durumda en iyisi sizin gibi boş boş bekleyip testere dişlerini kaçırmak. Ama aksiyon lazım heyecan lazım be hacılar