Şeytanlıkta Ph.D işte karşınızda Rido!
Hisseyi birbir türlü şeytanlıkla 0.35 e getir. SPK da sağ olsun artık nasıl beceriksiz çalışanları varsa göremesin ve şimdi buradan mal topla ve tahminen 2 tl lere yeniden sat. Yahu benim lot sayım ortada. Az ama bu adama ben bile illet oldum. Teşekkür meşekkür komik geliyor bana. Çok iyi adamdı neden kağıdın sülalesinin ırzına geçti? Neyse buralardan satış matış yok. Zerre lot sayımla ben de meydan okuyorum. Etkisiz de olsa ucuzdan vermeyin abicim bu adamın eline hisseyi. 2 liraya gelsin o zaman satarım. Oradan sonra da büyük kaybedenler büyük kazansın. Büyük zarar edenlere sabır diliyorum. Umarım en kısa sürede bu organize suç ile cebinizden alınanlar iade edilir. SPK'nın da devletten maaş alan uzmanları haram para yemeyip görevlerinin hakkını verir umarım. Yahu ilkokul öğrencisine anlatsan yapılanları adam hırsızın bayrak tutanı der gider savcılığa suç duyurusunda bulunur bizim Borsa İstanbul bile sessiz kalıyor. Bu ülkenin imajı demek be borsa. Yatırımcıya verilebilecek güven demek. Herkes kısa vadeli düşünüyor bu ülkede.