Borç verebilirim, ama DOLAR lan nah...:party:
Printable View
Sayın Cari hayranım size,bu kadar vakti nereden buluyorsunuz?Meslek serbest muhasebeci galiba :),bu kadar serbestinide ilk defa görüyorum,vakit çoksa bizim şirketin defterlerede siz bakıverin,muhasebecimden hiç memnun değilim,gördüğüm kadarı ile konuya çok hakimsiniz.
Keşke paylaşımı silmeseydinizde herkes eleştiri nasıl yapılırmış,öneri nasıl yapılırmış öğrenseymiş,hemde sizin sanal ortamda eleştirdiğinizden daha fazlası;döviz ile borçlanmadan tutunda,hadge edilmesi gerektiği,Söke’nin Batıçim alımları,yönetimin hisse fiyatlarındaki sorumluluğu... ve daha neler neler.
Bende şöyle bir baktımda sanal atıp tutanların gk’ya katılıp bir şikayetini göremedim,hiç etik bulmadığım çalışanlara karşı yapılan bir eleştirden başka.
En enteresan olanda bizim devletin temsilcisinden onaylı,hatta şirketi Kap’da bir kaç kez açıklama yapacak kadar rahatsız eden resmi kayıtlara geçmiş eleştirilerimizi en iy bilen bir kaç kişinin burada bizi yönetimin adamı ve yalakası ilan etmesi.
Biz burada farklı yazan ve reelde çok farklı davranışlarda bulunan bir çok kişiyi tanımamıza ve yaptığı tüm eylemlerden haberdar olmamıza rağmen kişilerle uğraşmayı ve onları deşifre etmeyi etik bulmadığımız için hiç o konulara girmedik,girmeyide düşünmüyoruz,biz hiç bir zaman alavere dalavere işlerin içinde olmadık,olmayacazda,ben şu an burada yazmayan sayın Lunar’a da en az kendim kadar kefilim,bir süre topiğe yazmadığım halde bu topicde şirketle ilgili bilgiler değilde sürekli bizimle ilgili paylaşımlar olmasıda gerçekten ilginç.
Listemden silmiştim bugün bakayım istediğim yerdeyse alayım dedim gelmemiş.Ama bsoke 1.12 güzel bir yerde.Borsa toparlanırsa %8 kâr getirir.YTD
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne oldu niye yukarı çektin...Mal canın yongası...
Hocanın mahallesinde, iki ayrı eve,iki ayrı kişi girmişti,çaldıkları mallarla bekçi tarafından yakalanınca,ilk hırsız bekçiye ,ikinci hırsız için,ben ona kefilim o çalmamıştır demişti;ikinci hırsızda birinci hırsız için,bende ona kefilim o çalmadı demişti.Ancak bekçi ikisinede inanmadı.Alıp götürdü.Neden acaba? Mesleği hırsızlık olanın hiç sözüne ve kefilliğine inanılırmı?aklıma geldi yazdım.
Sayin Badi bekci geldimi? Sokakta cok hirsiz var am Bas hirsizi bulan isi bitirir herhalde.
Ytd.
Saygilar.
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.