Dünkü pastada ilk aracı kurum denizyatırımı gördüm.Bu aracı kurumdan patron alıyor diye aklımda kalmış. SM-M105G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Dünkü pastada ilk aracı kurum denizyatırımı gördüm.Bu aracı kurumdan patron alıyor diye aklımda kalmış. SM-M105G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hissede ky bırakmadılar
zaten epey süredir sistematik şekilde mal topluyorlardı
şimdi mallarını kaptıranlara el sallatıyorlar
yılların birikmiş fiyatlamasının üstüne virüs yüzünden yeni bir çağ açılıp
bu açılan çağda kartonsan altın tahta oturunca süreci hızlandırdılar ve geçtiğimiz hafta itibariyle düğmeye bastılar
ard arda sektörü destekleyen haberler geliyor
iç talep patlaması, ihracat patlaması, artan dolar kuru ve yükselen kağıt fiyatları nedeniyle
şirketin ürünlerine her ay zam yaparak kar marjını katlaması
derken dün birde ithal kartona ilave gümrük vergisi koyulup tüm talebin kartonsana yönelmesinin sağlanması derken
tahtanın sahipleri düğmeye bastılar
loserlara selam
yola devam :he:
Ben kriz öncesi çıktığım kağıdı büyük oranda 350 lerden yerine koydum. Kalan kısmını da cuma günü tamamladım. Ben 2013 yılından beri bu hisseyi topluyorum. Ve sizin daha önce yazdığınız yorumlara ve analizlere tamamen katılıyorum. Şuanda bu kağıdın yükselmesini benden daha çok isteyecek kişi yoktur herhalde. Ama sorduğum soru makul bi soru ve bu olay daha önce yaşandı.
daha öncesini unut artık dostum
bu şirket 2017 ye kadar yıllık 15-20 mil bandında kar edebilen bir şirket iken
sektörde globa şartların hızla değişmesi ile oluşan rüzgarı arkasına alıp 100-150 yıllık karlar basmaya başladı
tamda patronun hisseyi vakumlamaya başladığı bir dönemde oldu bunlar
yani adamlar geleceği gördü
2 yıldır sürekli alıyorlar
hem resmi hemde yan ceplerden
bir lot satmadan üstelik
şirketin ve sektörün potansiyelini en iyi patron biliyor
hele hele korona virüs sonrası iğneden ipliğe herşeyin ambalaja girdiği yeni dünyada!
şimdi yıllık net karların ilk aşamada 200-300 mil bandına çıkmasını bekliyorum
londralılarda hisseyi radarlarına almışlar :)
çay kahve arkaya yaslandık
kişisel düşüncelerim olup beni bağlar
...Bu agresif 4 günlük sert yükselişi forse eden nette alan kurumlar ile Ocak-Şubat 500 hareketindekiler farklı.
Önce grafik.
https://i.hizliresim.com/KVi0ay.png
Ssoldaki ocak-şubat 350-500 hareketinin nette alan satanları ilk 5
https://i.hizliresim.com/Jlycrn.png
Bu da son 4 günlük işlemlerin ilk 5 alıcı satıcısı
https://i.hizliresim.com/mARbZD.png
İş-Teb-Deniz genel olarak patronların işlem yaptığı kurumlar tabi bu kurumlardan piyasa işlemleri de olabilir kesin tasnif sadece alım-satım bildirimleriyle anlaşılır.
Ama yukardaki ilk 500 hareketini yaptıranlarla son 4 günlük harekette ana alıcı kurumlar arasında bariz fark var.
Temel anlamda firmanın haketmediği piyasa değerlemesindeki handikapın patron baskısı vs genel kabul gören bir tespit.
Acaba yılların baskısı bitti mi ?Yeter artık deyip start mı verdiler?
Yorumu size bırakıyorum
sn anntolien; tespitlerinize tamamen katılıyorum..
bu sefer farklı..
Sayın Anatolia,
Sayın karadereli53, 25-30 sayfa geride buna benzer birşey paylaşmıştı. Sizin tespitleriniz de çok yararlı, ışık tutuyor bazı şeylere.
Bence karadereli’nin 2 yıllık takası adamların malı yüklendiğini sadece işaret geldiğini gaza basacaklarının göstergesiydi. Deniz Yatırım tavana malı yığdı ve ne gelirse alırım derdindeydi, hatta mal tavana kitlemeden bu kadar mal almamıştı, tavandan ciddi mal aldıkları görünüyor.
Twitırda enteresan rakamlar var, kimi 1600 den kimi 2,3,4 binlerden bahsediyor. İşte bu ilgi beni korkutuyor.