Bu arada kardeşim istanbulda yaşıyor.Eşinde dün gece acaip bir öksürük,ateş,boğaz ağrısı başlamış.İnşallah bir sıkıntı çıkmaz.
Printable View
Bu arada kardeşim istanbulda yaşıyor.Eşinde dün gece acaip bir öksürük,ateş,boğaz ağrısı başlamış.İnşallah bir sıkıntı çıkmaz.
Eğer corona patlarsa ben reha hocama bizim sağlık bakanı ve bu işin sorumluları için özel olarak bir istekte bulunacağım.Ben pek beceremiyorum ,duygularımı o benden daha iyi ifade eder,bundan eminim,gereken cümleleri özenle bulacağından eminim.
Yok ya sn tınaz boşverin,ben öylesine yazdım,yoksa 20 yıldır alır satarım,istesem de ben borsadan çıkamam.Elbet bilanço,şirket değeri şu bu önemli,öyle olmasa ege endüstri 15 liradan 10 yılda 700 liralara gelirmiydi,ben aksadan da benzeri bir performans bekliyorum,sadece zamanlamalarımız değişik, aksanın herşeyini bilirim,borsanın geleceği en parlak kağıdıdır.
Bizim ilk zamanlarımızda da iyi bir şirketti Aksa...
Nedenleri (hala öyle mi fikrim yok):
- Çok iyi güvenilir yönetim ve sermayedar yapısı,
- Şirketin teknolojisi ve ürettiği malın dünya ölçeğinde iyi bir firma olması...
Ancak çok ağır oturaklı hareket eden bir hisse senedi idi...
Bizim borsa yatırımcısının profiline uygun değildi...Çabuk sıkılırdı alanlar...:)
Asgari 20 sene öncesinden aklımda kalanlar bunlar.
Şu anda durum nedir en ufak bir ilgim ve bilgim yok.