-
18.12.2020 tarihinde SEKERBANK T.A.S. paylan ile ilgili olarak 1,43-1,44 fiyat aralığından 0 TL Toplam nominal tutarlı alış işlemi ve/veya 5.000.000 toplam nominal tutarlı SATIŞ İşlemi,Tarafımca gerçekleştirilmiştir.. Bu işlemle birlikte SEKERBANK T.A.S. sermayesindeki paylanm/oy haklarım 18.12.2020 tarihi itibariyle %15,89 sınırına ulaşmıştır.Ad Soyad : «Samruk Kazyna A.arstan@skinvest.kz
-
-
Takas
Hürriyet blader 3 aylık takas dökünü atabilirmisin
-
Cimere yazdım hayırlısı bakalım inşallah.
-
Kazak ortak Samruk Kazyna, son 2-3 hafta içinde, 4 farklı günde, azalan miktarlarda, 31,xx, 17,xx, 11,xx ve 5 milyon lot olmak üzere, toplam 65 milyon lot civarında bir hisse senedini 1,43-1,47 fiyat aralığından satmış bulunmakta.
Muhtemelen bedelli ile edindiği hisse senetlerinin bir kısmını satmakta.
Satışların azalan miktarlarda olması satışların sonuna yaklaştığına işaret olabilir.
Bu satışlar olmasaydı, hisse en azından bankacılık endeksine ve/veya albrk yükselişine ayak uydurabilirdi.
Satışları karşılıyanların bundan sonra ne yapacaklarını tahmin etmeye çalışmak ve ona göre hareket etmek gerekebilir.
Albrk'daki yukarı yönlü hareket ve tskb'de düşüşün durması ve yönünü yukarıya çevirmesinin hisseye olumlu yansıması olabilir.
Yatırım tavsiyesi değildir.
-
Bu Bankanın Hisse satması ile ilgili,Sn KIZILDAG Arkadaşımız ne der acaba.?.
Kendisi,Bedelli bitene kadar hissede olacağını,sonucu görmek istedğini belirtmişti..
Gelinen noktada,Biz Bankanın sermaye yapısının güçlendiğini,Bunun hisse fiyatlarına da olumlu yansıyacağını düşünürken,Kazak Ortağımızın Yaklaşık 65.Milyon Lot Hisse satışı ile karşılaştık..Bu gelişmeleri nasıl okumalıyız.?.
Başta Sn KIZILDAĞ Beyin,ve diger ortaklarımın yorum ve görüşlerini merak ediyorum..
-
Bankacılık endeksinde en düşük fiyata sahip. BIST 100 içinde ise en düşük fiyata sahip olanlardan biri. İhlas grubunun bazı hisselerinden ve ışıklar grubunun ieyho'den sonra gelmekte. Sondan ilk 5 içinde denilebilir.
Dolar olarak ise 20 cent civarında.
Yeni bir banka kurma izni için 300 milyon dolar civarında bir sermaye aranmakta.
Fiyata dolar bazında bakmakta fayda var.
Kazak ortağın dolar olarak maliyetine bakılmalı ve buna göre hissenin ucuz olup olmadığına karar verilmeli.
Bankanın el değiştirmesi veya satışı söz konusu olursa hisse fiyatı ne olur? Olaya uzun vadeli bakanlar için.
Bankaya talipliler en son 2014'lü yıllarda gündeme gelmiş.
Kazak ortak Samruk Kazyna'nın hisse satışı bitinceye kadar devam edecek mi, yoksa bir yerde son bulacak mı?
Geçmişte tekstilbank'ın satışı uzun süre gündemde kalmış, fiyatı satış öncesi 1 TL civarında seyretmiş, sonunda Çinlilere satılmıştı. Bugün itibariyle ise fiyatı 6,xx civarında.
Yatırım tavsiyesi değildir.
-
Karadam, 30 gündür demirlerle uğraşıyorum, ani hammadde artışını işim gereği görür görmez Ereğli ve isdemir arasında alıp sarıyorum şimdilerde büyük miktar isdemir 2021 de elimde olmaya devam edecek. Yine teknik olarak soğutulmuş bekleyen güzel bir grafik Migros’ta mevcut. Bu senedi de uzun zamandır bilirim. Şeker bank bedelli sonrası bekleneni vermedi. Bu tarz olaylarda teknik izlemek gerekir. 1,40 stopla beklemek mantıklı olur, sırası gelecektir. Şeker satışları çokda kar satışı yapa para satışı değilde piyasaya mal arz-ı gibi geliyor. Bu arz biter spek malı alırsa hareket başlar. Ürünün değerlenmesi ancak bu şekilde mümkün olur. En son 1,50 de satmış daha sonra almayı düşünmedim ama 1,36 tekrar gelirse düşünürüm.