Tabi ki sonradan....
Saga sola bakmadan..
Syg,
Printable View
Valla bana mantıklı geldi,aslında denenebilir.Benim ana kuralım zarardayken satış yapmam,hep toplarım,şu ara aldığım kağıtda sanırım 6 aylık bilançodan sonra artıya geçerim,az bişi deneyeyim bakayım.Benim sıkıntım çok yüksek komisyon ödemem,paranın çoğu işbankta,az bişi bilinçli olarak düşük komisyonlu alternatiflere parayı aktarmıyorum.Yüksek komisyon ödeyeceğimi bildiğimden az işlem yapıyorum.Ama az bişi deneyeyim bakalım.Nibaş ın meşhur videosunda o spek kadın aman ha günlük trade etmeyin diyordu çakal arkadaşlarına.Aslında speklerde bizlerin günlük trade etmesini istemiyor sanırım.
Gerçi kağıt böyle giderse altı aya kalmaz speği ben olacağım bu gidişle:))))))))))))
Şu olaya bak spk var ,şirket patronları var şu var bu var,kadının dedikleri ibret alınacak şeyler.Hemen hemen her kağıtda böyle gruplar var,Kadın 25.52 de trade i önleyeceğim diyor,kap haberi ayarlıyacağım diyor,yükseliş trendi onaylandı diye sağda solda dillendireceğiz diyor.Bizler de bilanço analiz ederiz,sektörü inceleriz ,tahminler beyin fırtınaları şu bu karşımızdaki speklerin akılları da bunlar.Nasıl bir mecradayız nerde kimlerden para kazanmaya çalışıyoruz görmek lazım.Yoksa uzun vadeli yatırımcılık şu bu tamam da karşımızdaki rakipler bunlar.
29.19 da kafaya mal yemiş ağlıyor üçkağıtçı kadın,millet salak mı elbet herkes kendi aklınca para kazanmaya çalışacak.
Hisse 1.5 yil icesinde 6 dan 90 olup ardindan 12 lere çekilmiş.... youtube yorumlarinda birinin intihar ettigi yaziyor... cok uzucu gercekten