Keko kendıne hısse yapmışsın hayırlı olsun ,, Sahıbı oldukça dürüst bırı yatırım yapılabilecek nadır şirketlerden tebrikler !!
Printable View
Keko kendıne hısse yapmışsın hayırlı olsun ,, Sahıbı oldukça dürüst bırı yatırım yapılabilecek nadır şirketlerden tebrikler !!
Keko hocam bi Vestele gelemedin , gelme ihtimalin var mı?
Kolay kolay gelmem dostum..ben genç ,dinamik,hızlı büyüyen ve kısa sürede yüksek potansiyel sunabilen hisselerin peşindeyim..bunlardan bulduğuma inanırsam alıyorum..Vestel gibi hisseler göz önünde olup herkesçe bilinen dolayısı ile herşeyiyle fiyatlanmis hisselerdir...endeks oranında kazanç sağlarlar...benim amacım endeks üstü kazanclardir..
tavan açtı yetişemedik dün izlemeye almıştım haber gelmiş kapanışta
Tavan açmadı.
GelenKAP
Şirketimiz VBT Yazılım A.Ş., Türkiye'de yerleşik Bir Kamu Bankası ile "Anasistem ve Dağıtık Platform Yazılımları" yenileme ve ek lisans alımı konusunda anlaşmış ve 3 yıllık sözleşme imzalamıştır.
Sözleşmenin toplam bedeli 7.500.000,00 Amerikan Dolarıdır.
Kamuoyuna duyurulur.
Saygılarımızla
vbtyz geçen yılın 34 milyonluk karından %38 ini 13 milyonluk karı da temettü olarak dağıtmış...temettü vermesi de çok güzel...evladiyelik alınıp tutulabilir..vbtyz gerçekten de çok muthiş işler alıyor...büyüme hızı süper...